Chastor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Güzel bir kablosuz klavye arıyorum.Zırt pırt sarjı bitmiycek ,kullanımı rahat ,çok büyük olmayan,gecikme yapmıcak birşey lazım ne önerebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Selam, Ben bunu almıştım: Logitech K360 3 yıl pil ömrü diyor ve diğer ürünlerindeki USB alıcıyı ortak kullanabiliyor. En uygun fiyatı gittigidiyor.com'da bulup aldım, adıma kesilmiş Metro Elektronik faturası ile geldi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 logitec var bende de şarjı bitmiyor resmen tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tusların led aydınlatması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 fuzyonla calisiyor heralde, 3 yil pil omru bictiklerine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 klavyelerin pil ömürleri aşırı oluyor. nasıl oluyor anlamadım. tuşa basarken elektrik üretip pili şarj edebilirler belki :p o değil de solar panelli klavye denk geldim geçende, sürekli şarj ediyor kendisini. hiç pil derdi yok. çok da mantıklı aslında. ayrıca klavye+mouse beraber kablosuz kullancaksan tek bi alıcı kullanabiliyorlar, öylesinden al. iki alıcıyla uğraşma boşuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yok mouse x7 var vazgeçmem ondan :D şöyle bir klavye buldum iyi gibi sanki birde şöyle bir kulaklık var nasıl bunlar plantronics i duymamıştımda ucuz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 plantronics dsp500 modeliyle fspcilerin gönlünde yer etmişti bir zamanlar, şimdi bende gamecom 777 var ama o kadar memnun olduğumu söyleyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Logitech ex110 var bende. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 SpiderS_DangeR said: plantronics dsp500 modeliyle fspcilerin gönlünde yer etmişti bir zamanlar, şimdi bende gamecom 777 var ama o kadar memnun olduğumu söyleyemicem. bana 100 lirayı geçmicek bir kulaklık lazım mikrofonlu bi bu var heralde aradığım kriterlere uyan moriQ said: Logitech ex110 var bende. gayet memnunum. bu tek satılmıyo heralde set şeklinde bana klavye lazım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 mouse um logitech performance mx unifying mi ne deniyor usb kullanıyor nokta kadar. Aynı usb den klavye de çalışabilio mu ? Ayrıca bende ucuz.. Pili uzun giden ve dayanıklı.. Çöpe pise kırıntıya hatta sıvıya.. Öyle bi klavye arıyorum.. A4kablolu var 10lira kendisi ama sprite döktüm üstüne.. İçi pislik dolu gerçi bazı bazı ters çevirip vuruyorum.. Sağlam dayanıklı yani.. Böle bişi arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar