Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Klavye

Chastor

Öne çıkan mesajlar

klavyelerin pil ömürleri aşırı oluyor. nasıl oluyor anlamadım. tuşa basarken elektrik üretip pili şarj edebilirler belki :p

o değil de solar panelli klavye denk geldim geçende, sürekli şarj ediyor kendisini. hiç pil derdi yok. çok da mantıklı aslında.

ayrıca klavye+mouse beraber kablosuz kullancaksan tek bi alıcı kullanabiliyorlar, öylesinden al. iki alıcıyla uğraşma boşuna..
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_DangeR said:

plantronics dsp500 modeliyle fspcilerin gönlünde yer etmişti bir zamanlar, şimdi bende gamecom 777 var ama o kadar memnun olduğumu söyleyemicem.
bana 100 lirayı geçmicek bir kulaklık lazım mikrofonlu bi bu var heralde aradığım kriterlere uyan
moriQ said:

Logitech ex110 var bende. gayet memnunum.
bu tek satılmıyo heralde set şeklinde bana klavye lazım sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
mouse um logitech performance mx unifying mi ne deniyor usb kullanıyor nokta kadar. Aynı usb den klavye de çalışabilio mu ?

Ayrıca bende ucuz.. Pili uzun giden ve dayanıklı.. Çöpe pise kırıntıya hatta sıvıya.. Öyle bi klavye arıyorum.. A4kablolu var 10lira kendisi ama sprite döktüm üstüne.. İçi pislik dolu gerçi bazı bazı ters çevirip vuruyorum.. Sağlam dayanıklı yani.. Böle bişi arıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...