RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 lol sen hakemlerin her hatasına kılıf hazırlayan merk ve eyyamcı selçuk dereliyi dünyalı sandın sanırım aynısını ibrahim üzülmez yapınca niyeyse bal gibi penaltı diyordunuz şu poziyonları üzerlerinizdeki formaları çıkartıpta tartın aqu agu agu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Adam zamanının en iyi hakemlerinden.Adamı neyle suçluyo HÖRKÖS BÖŞÖKTÖŞÖ DÜŞMÖN. Ayrıca merkle aynı fikirdeyim.Hem sen niye o pozisyonu verse nolcaktı diyosun eboueninki penaltı lan başta.O olsa zaten 2-0 olup kopucak maç lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu kadar saf olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Saf olan kör olan sensin. hee hee öyle diyip geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Hic bi yorumu okumadan yaziyorum. Futboldan anlamayanlar yazmasinlar su bolume. Lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aynen aynen bide elelamin topicine kompleks gidermeye gelmeyelim lütfen ha ama madem geldiniz aydınlatayım sizi federasyon hakemler ve türk futbolu zarar görüyor diye ermanı gönderip laf söz dinleyecek şeyinede takmayacak halkında itibari olan birini getirdiler sizde yediniz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya sırf beşiktaş yenilgisini bekleyen arkadaşlar var futbol bölümüne yazmak için o beni ayar ediyor acıkcası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bize penaltı verilmesi için illa birinin burnunun mu kırılması gerekiyor diyordum yok öylede olmuyormuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Azmodai said: AHAHAH BJK aquila said: en buyuksun besiktas cok sirinsin besiktas tirivirisin besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Kayseri dengesizliğini yapmış yine, Amrabat şu ligdeki en yetenekli 5 oyuncudan biri belki de ama herif felaket maç seçiyor. Toraman'a acıdım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 amrabat'ta kayserinin kişiliğine bürünmüş işte, bir yerlerden teşvik almıştır kayseri yoksa bu kadar iyi oynamaz normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 RRa said: bize penaltı verilmesi için illa birinin burnunun mu kırılması gerekiyor diyordum yok öylede olmuyormuş :p penaltı değil ki pozisyon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 beşiktaş 2011-2012 sezonunun tüm liglerdeki en kötü futbolunu falan oynadı bariz. maçı izlemedim ama eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 10 sayfada kalmış be ne bjk haterlığı. galatasaray kaybedince min 20 sayfa oluyor mesela. bu forum daha cok gs hater dfgdfdg. bu arada bunlar iyi gunleri bjknin. anadolu takımları form tuttukça daha da geri düseceksiniz. hedef 8.lik olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 3-5 bişi çekmiştim bi tanesi de toroman'ın burnunun kırılmadan hemen öncesine denk gelmiş benim anladığım kadarıyla kalecinin topla ilgisi yok ama toramanın da yok değişik bişiler oldu orda http://img41.imageshack.us/img41/7328/img8992v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 adam kafa topuna çıkıyor orda top gelmeden yumruğu yiyor topa dokunamıyor sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Yumruğu yemese de dokunamayacak topa, öncesinde defans oyuncusu araya girip karşılıyor topu, zaten karşılanmasa muhtemelen kaleci önce topu yumrukladığı için şu muhabbet hiç olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 o zamanda fual yapmış olcaktı dert olmıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 RRa said: gsli arkadaşlar geçen senenin acısını bu topicte mi gidermeye çalişiyorlar? dün gsnin maçini izledim hiç boşuna umutlanmayın o gol 89da gelseydi napicaktiniz? baros kaçırsaydı napıcaktınız? hakemde penaltıyı verecek cesaret olsa napıcaktınız? bundan sonraki maçlarınızda o cesareti göstericek hakemede denk geliceksiniz, barosun topu iskaladiği maçada denk geleceksiniz, maçi çeviremeyecek bir dk da gol yediğiniz maçada denk geleceksiniz. siz bizi eleştireceğinize kendi takımınıza bakın. üçbüyükden biri hatta iki büyükten biri olarak gösterdiğiniz takiminiz 1 hafta önce maç beraber giderken topu oyuna geç sokmaya başladı. dünde 1-0 üstüne yatmaya çalıştı. böyle mi büyük takım olunuyor? http://www.myohmomma.com/wp-content/uploads/2010/08/Pacifier.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 keşke penaltıyı vericek cesarete sahip hakem gelse 2-1 yerine 3-1 kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 RRa said: gsli arkadaşlar geçen senenin acısını bu topicte mi gidermeye çalişiyorlar? dün gsnin maçini izledim hiç boşuna umutlanmayın o gol 89da gelseydi napicaktiniz? baros kaçırsaydı napıcaktınız? hakemde penaltıyı verecek cesaret olsa napıcaktınız? bundan sonraki maçlarınızda o cesareti göstericek hakemede denk geliceksiniz, barosun topu iskaladiği maçada denk geleceksiniz, maçi çeviremeyecek bir dk da gol yediğiniz maçada denk geleceksiniz. siz bizi eleştireceğinize kendi takımınıza bakın. üçbüyükden biri hatta iki büyükten biri olarak gösterdiğiniz takiminiz 1 hafta önce maç beraber giderken topu oyuna geç sokmaya başladı. dünde 1-0 üstüne yatmaya çalıştı. böyle mi büyük takım olunuyor? 1 hafta önce değil ligdeki 3. maçta biz 1-1 ken oyalamaya başladık, onda da çok sevdiğin hakemlerden biri maçın başında yalan bi kırmızı kart göstermişti bizim kaleciye... Geçen hafta 3 tane salladık ankaraya, bu hafta da 1-0 üstüne yatmaya falan çalışmadık sen yanlış maç izlemişsin, maç 1-0'ken orta saha oyuncumuz sakatlanınca yerine forvet aldı Terim, 1-1 olduğunda 1 forvet daha aldık bu mu 1-0'a yatmaya çalışmak? Ha bu hafta oynadığımız takım da geçen hafta 10 kişi Beşiktaş'a adım attırtmayan şansa kısmete yendiğiniz Bursaspor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Abi beşiktaş hiç bi bok yapmadan yendi bursayı deplasmanda da diyebilirsin hiç kasmadan yani.Zaten mesele beşiktaşın kapasitesinin çok çok altında kalması, daha öncede yenilirdik ama futbol göze hoş gelirdi artık o yok.Hem yeniliyoruz hem futbol berbat.Yensek bile berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ya hayır Beşiktaş'ın durumuna ben de üzülüyorum defalarca da söyledim bunu forumda, aynı hatayı önce Galatasaray yaptı şimdi Beşiktaş yapıyor. Dengesiz takım kurmak 2-3 tane takımın kalite ortalamasının çok üzerinde adam alıp seyirciyi susturmak, her sene kadroyu baştan kurmak bu yıllardır Fenerbahçe'nin yaptığı şeydi. Şimdi istikrardan yana olan Galatasaray, Beşiktaş bunu yaparken Fenerbahçe stabil kadro tuttu geçmişte ve başarı da geldi doğal olarak. Takımın kötü durumda olduğunu önce taraftar kabul edip tepki koyacak ki yönetim değişebilsin, bizde Adnan Polat gitti bi şekilde klüp,yönetim,futbolcular,teknik adam kenetlenme yaşandı da şuan biraz toparlanma izliyoruz... Beşiktaş'ın da yapması gereken benzer bi yapılanma şuan, hele ki bu sıkıntılı dönemde elin portekizli carvalhal'ı anlamaz Beşiktaş'ın Beşiktaş'lının halinden, kendi içinden toprağından bi teknik direktör lazım en başta ki yine benim fikrim en iyi aday Mehmet Özdilek şu noktada. Yada yönetimi değiştirim tekrar Mustafa Denizli'ye de başvurulabilir bilemiyorum tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Besiktasda kolej takım havası vardı 90'larda. Demiroren bunu yok etti. Bjknin kurtulusu Demiroreni yollamasina endeksli. Ha 100 milyon kisisel borcu var kulubun adama. O da zor bu saatten sonra. http://25.media.tumblr.com/tumblr_kpz6po0voo1qzvl91o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 penaltı değil diyen var ya. arkadaşlar 6 pas içinde kaleci topu almaya çalışırken hatta biraz insiyatif kullanalım topu yumruklamaya çalışırken biri varsa devirir bu 9 kusurlu hareketten biri değildir. amma velakin top burada alçakta çıkıp alma gibi bir durum yok ayrıca o çıkıp alırken genelde kalecilerin dizi gelir futbolcuda orada bulunmaması gerektiğini bilir ama burada kalecinin yumrukları geliyor direk ve yani top nerde? sen neye çıktın? kontrolsüz hareketin babası ve kontrolsüz harekette 9 kusurlu hareketten biridir gs maçlarını izleyin fenerlisi beşiktaşlısı gslisi izlesin. maç 1-1, 1-0 olsun hemen zaman geçirmeye başlanıyor. büyük takımda olması gereken iştah ve zihniyet galatasayda yok. hodrimeydan bundan sonraki maçları daha iyi takip edelim ben yanılıyorsam eğer camianızdan özürdiliycem asdsad :) beşiktaşa bu sezon 2 hakem hatası yapıldı 6 puanımız gitti. iyi oynuyoruz şöyle dağıtıyoruz böyle eziyoruz demiyorum ama 10 puan ile 6 puanı toplayın bakalım kaç edecek ve ligde kaçıncı sırada yer alıcaz. ha gs ve fb dende puanları bi çıkartın isterseniz tablo nasıl olacak acaba. dün fb maçınıda gördük. tmm demirören yeter gitsin ama bu hakemlerde gitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar