Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 e öle başka genç kim var ki? kaldı ki, rte nin yanındakilerden cacık olmaz,yani olur baya sağlam adamlar var yanında ama hepsinin epey bi falsosu var. RTE orta yolu buldurabilen hükmedebilen bi isim. Buda onun genç versionu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bu ne ya akp forumu olmuş adam tabi yaktırcak kaloriferleri doğalgaza zam geldi, para akışı lazım eee kömür bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kimse de demiyor ki aga bu nedir, neden bakanın sözüne kalıyor. neden yurt müdürü görevini yapmıyor. Gel bir de sürttür Suat Abi tatlı niyetine. http://www.youtube.com/watch?v=VLOO-CZEukc hayır yanlış anlaşılmasın Suat Kılıç'a laf söylediğim yok topluma söylüyorum. Kimse sorulması gerekeni sormayıp şeyh yaratıp uçurma derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ehuashu cok guzelmis lan. suat basgan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 iide this is turkey, hepimiz biliorz sorulması gerekeni de yaaaani işte. vardır altında bi sebebi bilmediğimiz, ya da yurt müdürleri cebe atıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bir de kalorifer yok üşüyorlar ama twitter açık önceliklerimiz çok karışık degil mi dememiş kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kalorifer yok değil. takvime göre yakıyolar kaloriferleri havalara göre değil sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben Antep'te KYK yurdunda kaldım, yurtiçinde üşüdüğümü hiç hatırlamıyorum. İstanbul'da böyle şeylere dikkat etmiyor olabilirler. Orada gerçekten memurlarla tam anlamıyla abi kardeştik çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ya yönetmelikleri tarihleri falan var onların,orda çalışan adamlar da memnun değildir yanmamasına ama işte yetkisi dışında olduğu için yakamamışlardır. Bakandan müdahele gelince gidip direk yakmışlar,gayet güzel olmuş bi olay altında bişey aramaya gerek yok. Bir genç bi şekilde bakanla direk irtibata geçebilmiş,bu da sonuçta bir çok insanın sıkıntısını çözmüş bence gerçekten çok güzel bi olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yönetmelik gereği olması gerek, devlet daireleri ve devlete bağlı yerlerde 1 Kasımdan önce kalorifer yakılmaz. Bizde zamanında KAL'da üşüyüp müdür yardımcısına gitmiştik, o söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar