Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üşüyoruz Suat abi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e öle başka genç kim var ki?
kaldı ki, rte nin yanındakilerden cacık olmaz,yani olur baya sağlam adamlar var yanında ama hepsinin epey bi falsosu var. RTE orta yolu buldurabilen hükmedebilen bi isim.
Buda onun genç versionu işte
Mesaj tarihi:
kimse de demiyor ki aga bu nedir, neden bakanın sözüne kalıyor. neden yurt müdürü görevini yapmıyor. Gel bir de sürttür Suat Abi tatlı niyetine.

http://www.youtube.com/watch?v=VLOO-CZEukc

hayır yanlış anlaşılmasın Suat Kılıç'a laf söylediğim yok topluma söylüyorum. Kimse sorulması gerekeni sormayıp şeyh yaratıp uçurma derdinde.
Mesaj tarihi:
Ben Antep'te KYK yurdunda kaldım, yurtiçinde üşüdüğümü hiç hatırlamıyorum. İstanbul'da böyle şeylere dikkat etmiyor olabilirler. Orada gerçekten memurlarla tam anlamıyla abi kardeştik çünkü.
Mesaj tarihi:
Ya yönetmelikleri tarihleri falan var onların,orda çalışan adamlar da memnun değildir yanmamasına ama işte yetkisi dışında olduğu için yakamamışlardır.
Bakandan müdahele gelince gidip direk yakmışlar,gayet güzel olmuş bi olay altında bişey aramaya gerek yok.
Bir genç bi şekilde bakanla direk irtibata geçebilmiş,bu da sonuçta bir çok insanın sıkıntısını çözmüş bence gerçekten çok güzel bi olay bu.
Mesaj tarihi:
Yönetmelik gereği olması gerek, devlet daireleri ve devlete bağlı yerlerde 1 Kasımdan önce kalorifer yakılmaz. Bizde zamanında KAL'da üşüyüp müdür yardımcısına gitmiştik, o söylemişti.
  • Yeni Oluştur...