Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çok saçma bir şey yaşıyorum şu aralar, 3 gündür meme ucumda çıkıntı gibi bir şey var, üstümdeki giysi ne zaman ona değse iğne batarmış gibi ağrı yapıyor. sivilceye benziyor (biraz daha saydam), küçük top gibi bir şey. sağa sola ittirebiliyorum parmağımla, sivilce gibiyse kabuk gibiyse kopar diye düşündüm. ama meme ucunun tam içinden çıkıyor. kanser geldi aklıma, tereddütteyim. hastaneye gitmem gerekir aslında ama çekiniyorum. sivilce gibi bir-iki günlük birşeyse boşu boşuna o kadar prosedürle uğraşmak istemiyorum. kanser ise zaten ameliyat olmaktan felan korkuyorum. wastryx'e sormuştum bir fikri yok, babamlara sorduğum zaman sütbezi iltihabı olabilir dediler. burda tıp mezunu kişiler varsa onların da fikrini almak istiyorum. benzeri bir olayla karşılaşmışlarsa veya tavsiyeleri varsa duyayım. bir de hastaneye gidip de ne diycen yani, pimple in nipple mı? ne saçma şey yahu o. hayatta en önemli şey sağlık elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 doktor reçete de yazsın mı burdan asdfzg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 git hastaneye burdan kim ne diyebilir yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 emdir birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 3. bir memeucu da çıkarıyor olabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ergenlik döneminde olmuştu bana benzer durum ama öyle sivilce gibi değil.dediğin benzer iğne batma olayı olmuştu öyle elimle bastırınca oluyordu sonra noldu bilmiyorum öyle geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi bi hastaneye git sen yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ergenlik diyince aklıma geldi sizin de ergenlik döneminiz içersinde kulak memenizin içinde böyle sert bişi çıkmışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 beze abi o, ergenlikle pek alakası yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 et beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bende ara ara oluyo yine yav o kulak memesindeki sert şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kulak memesindeki sivilceyi sıkmak ızdırap ama pek tatmin edici oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 benim penisimde var. beleşe tırtıklı diye iyi yönünden bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 niye çıkıyor bende bilmiyorum. bayağıdır çıkmıyor ama bende, ondan ergenliğe bağladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 koparma onu beynin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 senko said: git hastaneye burdan kim ne diyebilir yaf. doktorluk yapan birisi en azından bunun olağan bir şey olup olmadığını söyleyebilir. herhangi bir pati üyesinden tavsiye beklemiyorum zaten, tıp içinde kişilerden bekliyorum. yabancı bir ülkede olduğum için çekiniyorum hastaneye gitmeye, en azından konuyla uğraşan birisi fikir verirse, ona göre emin olarak giderim ya da gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 patide doktor var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 baytar bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bone'un kocaman bir herif olduğunu bilmesem direkt ergenlik diyeceğim ama geçmiş olsun demekle yetineyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 konuyla ilgili bilgim yok ama kanserden suphelenip ameliyattan korktugu icin doktora gitmemek nasil bir mantik? bone, cocukluk yapma, randevunu yap, ceketini al, aynen doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 meme yapmışsın hacı doktora görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 önemsizde olabilir ama vucüdda oluşan anormal şişlikler kesinlikle en kısa zamanda doktora gösterilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar