Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-Pwkp84kb28Q/TfXlA6Bh92I/AAAAAAAABPA/vOGwonBTubU/s400/magnum.JPG Biraz önce ilk kez yedim, AOÇ'nin sade dondurmasından sonra yediğim en iyi hazır dondurma olabilir bu. Tavsiye ederim, AOÇ'nin aksine sadece Ankara'da bulunur gibi bir durumu da yokken saldırın üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 duble karadut bayar ya böğürtlen daha da bayar ama denemek lazım belki de baymıyordur ama bayar gibi karadut duble bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 birazdan yicem, kötü çıkarsa bi dondurma borçlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 o kadar iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 double ı baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 son derece başarısız bi dondurma çikolata ile karadut ve böğürtlen birleştirmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 meyveli dondurmalara çok meyve koyuyo algida, ben mesela 1 kglik paket yiyorum sıradan bi vakitte, ama yanına bide sade alıp yemek gerekio çok meyveli olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 1kg paket ne lan, pandamisin arkadasim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bademli dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 reyou said: 1kg paket ne lan, pandamisin arkadasim :D ayı demeye korkup sevimli olan pandayımı kullanıyosun ? korktunmu ayı demeye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bazı insanların limitsiz dondurma yiyebilme kapasiteleri oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 750g yiyince 1 hafta yataktan çıkamamıştım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 her söze bir cevabım var, ama bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım iri yarı mı, lafı koysam beni döver mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 1kg paket ne lan, ayımısın arkadasim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 throine said: 1kg paket ne lan, ayımısın arkadasim:D işte gerçek delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kermit said: ayı demeye korkup sevimli olan pandayımı kullanıyosun ? korktunmu ayı demeye ? ahaha evet korktum :) tanimadigim insana niye ayi diyim ki? dedigin gibi mubalaga yapmak icin sevimli olan seyi kullanirim mesaj yerine gider zaten sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 arka sayfada bi delikanlı var bak örnek al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kermit said: arka sayfada bi klavye delikanlısı var bak örnek al fix'd/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 KORKMA ERKEK OL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bademli karadutlu fıstıklı limonlu sade çikolatalı Dondurma alırken bu çeşitlere bakıyorum Daha iyi olma ihtimali hangisinde varsa, göz kararı onu deniyorum. Beğenmediğim dondurmayı asla tekrar yemiyorum. Hayatımda yediğim en iyi dondurma Kahramanmaraş'ta Yaşar Usta'da yediğim halis mulis kesme Maraş dondurmasıdır.Yerken orgazm olmuştum. Hazır dondurmalardan Magnum Badem iyi bir alternatif olabilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 reyou said: 1kg paket ne lan yok yaw hemen bitio :( zaten sonrasında duvardan baltalarımı alıp bahcedeki kütük ve kemik parçalarına dalınca erio hemen yediklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben de fanıyım karadut&böğürtlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sen başka şeylerinde fanısında şimdi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kermit said: KORKMA ERKEK OL ! sen once ol, sonraki asamalari anlatirim ben sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar