Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Vardır konusu kesin de arama ölü yine =( Yeni üye oldum (çok eskiden bir üyelik vardı ama liseden beri kullanmıyordum), buradan radyosu çalışan Android programı buldum, kullanıyorum. Çok hoş birşeymiş radyo olunca, kesinlikle ayda 3$ vermeye değer ama bazı sorularım var: scroblarımı sıfırlama yolu var mı? Dediğim gibi, sistem artık dinlemedeğim eski şarkılarla dolu, şaçma şeyler çıkıyor sık sık karşıma radyoda. Para da vermiş bulundum işte. Dursun mu yoksa, yeni şeyler dinledikçe düzelir mi? Radyo dinleme tarihlerine de bakıyor mu yani? Bir de Windows'da güzel bir player var mı? Kendi player'ı pek hoşuma gitmedi. Kullanışlı ama tasarımı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?12,5505741 arama çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sphinx search engine error: connection to localhost:3312 failed Burada böyle diyor. Adam şeçiyor demek, beğenmedi beni =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 opera kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Settings > Data Burda clear listening data var. Ordan silebilirsin eski dinlediklerinin tamamini. Yeni bir baslangic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 en eski üyelik benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yalan söyleme sana ben söylediydim antalyada öyle üye olmuştun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 o zaman ikiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 birim bir allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sırf android app için üye oldum tekrar di fm baymaya baslamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kaç skropunuz var la hadi sidik yarıştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 senin 80k faladı demi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 chrome'un last fm free music player uzantısı sayesinde benim pek radyoya ihtiyacım olmuyo ya. dinliyeceğim grupların ve benzer sanatçıların playlistlerini yapıp kendi radyomu kendim oluşturuyom sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 2005ten beri üyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 küheylan said: senin 80k faladı demi. 90583 çalış 15 Eki 2006 tarihinden bugüne B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ehaha iyi hatırlamışım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 her şeyi silip baştan başlayınca bir-iki günlük bir dinlemenin ardından radyo süper oldu. bir aylık olsun sadece demiştim, recurring yapıyorum şimdi onu. ne güzel bir şeymiş. death whispered a lullaby çalıyor şimdi, yıllardır dinlememiştim =) kendi playerından iyisini de bulamadım. android programı da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Radiosu güzelde belli bir zamandan sonra sıkıyor hep aynı şarkılar çalıyor genellikle çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Web arayüzü daha iyiymiş, programda pause yok. ayrıca kesiliyor arada sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bunun radyosu çok kötü cidden ya. ilk başta güzel geliyor ama bir süre sonra cidden aynı şarkılar hep. grooveshark cok daha iyi radyo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Şu anda güzel gidiyor. Sürekli recommended dinlemeyeceksin ama sanırım. Stevie Nicks radyosu dinliyorum şu anda, hayatımda dinlemediğim çok güzel şarkılar çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bi süre sonra fark edeceksin sen de hep aynı şarkıları çaldığını. hep aynı adamları çalsa farklı şarkılarla ona da eyvallah. ama hep aynı şarkılar geliyor. ha arada güzel şeyler de çıkıyor tabi de ne bileyim baydıydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İptal ederim o zaman. İyi çalıştığı sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gs daha iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 pahalı o da ama. 9$ verecek olsam Spotify alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar