Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 taraftar 1-bodo 0 nese bjk ye güven gelcek biraz, ligdede kazanmaya başlarsınız artık gözünüz aydın[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bi takım bu kadar kabız olur.. ts de hızlı başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eh organizasyona taktiğe değildi o lafım ama anlatmaya gerek yok pascal noumayı ilhanı niye sevdiğimizi kimse anlamamıştı zaten ona benzer birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: DonCorleone, 30 Eylül 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi takım bu kadar kabız olur.. ts de hızlı başladı demez olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 5 li gruplarda 2 maç içerde 2 maç dışarda toplam 4 maç oynıcakmışız.. bilmiodum bunu.. sadece dışarda ve ya içerde oynayacağımız takımlar nası belli olucak bilgisi olan varmı kura ilemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yok sıraya göre 1. torbadan girecek takım 2 ve 3le kendi sahasında 4 5 le deplasmanda 2. torbadan girecek takım(ki biz olcaz bu) 3 ve 4 le kendi sahasında 5 ve 1 le deplasmanda vs vs die gidio grubu 1. bitirenler idğer gruplardan birinin 3.süyle oynicak. 2.lerse clden gelenlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 güzel oynadı bence bjk sadece son toplarda sıçış oldu ancak ibrahim i barcelona maçından sonra ilk kez böle manyak oynadığını görüyorum[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hmm güzel olmuş.. rakipler ne zaman bellioluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 BJKyi bugün taraftarı baya bi iteledi Taraftar 1 - Bodo 0 a katılıyorum bende aslında BJK güzel oynadı ama rakip bodo olduğundan ve Del Bosque'nin yumurta/kapı vesilesiyle bu sezonun en estetik oyununu oynadığı kanısındayım. Bukadar atak yapıpta ancak 1 tane sayılan gol atabilmek de ayrıca bi başarısızlık. Daha fazla gol atması gerekirdi BJK'nin. Forumumuzdaki Manchester United taraftarı arkadaşlara inat UEFA Kupası yolunda BEŞİKTAŞ'a başarılar diliyorum.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ya ilk yarida 0-0 iken ilker yasin cok kotu bisi dedi.. hatirlarsiniz bodo defans oyuncusu bombos pozisyonda ayaginin altindan kacirdi topu sanirim ibrahim akin kostu cizgide tuttu topu defans oyuncusu ayagindan kacirken ilker yasin: "hadi be" gibi bisi soledi. baska farkeden var mi yoksa ben mi yanlis anladim ama ondan sonraki yorumu da biraz ele veriodu kendisini "bjk sadece bodo nun yaptigi hatalardan pozisyon buluor" belki kendisini hic mi hic sevmememden kaynaklanan bi onyargidir ama cok bariz gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Maçı başından sonuna kadar izlemeyi başardım sonunda erken giderek eve ^^ Bu kadar mükkemmel bi atmosfer şu ana kadar görmedim diyebilirim Gençlerbirliği maçınıda izledim ama maçın Sonuna doğru taraftarlar yönetim istifa diye bağırmaya başlamışlardı ve bende kapattım maçı ama Beşiktaş taraftarı kalitesini göstererek maçın sonuna kadar üst üste 5 6 maç kazanamasa bile takımını yanlız bırakmadı ... Süperdi taraftar valla takımda taraftar ile birlikte süperdi güzel oynadılar kazandık sonunda bi sürü pozisyonu kaçırdık ama yinede sonuç 1-0 inşallah hep böyle devam ederdiyelim Trabzon maçını bekleyelim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... [Bu mesaj kermit_frog tarafından 01 Ekim 2004 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: DynamicK, 30 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki: taraftar 1-bodo 0 [signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 OHHH 5 kilo birden verdim resmen. Çok gol kaçırdık, güzel oynadık, hatta 1 golümüzü dahi vermedi belki hakem ama önemli olanı yapıp yenmeyi başardık. Umarım Beşiktaş bu hırslı oyununu devam ettirir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben pek takip edemiyoum bu olayları ne olcak şimdi del bosqie gidicekmi kalıcakmı ??[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Böyle oynasınlar canımı yesinler valla[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bosque kalıyo büük ihtimal...öle duydum.Kalıomuş kendileri...Dün ts yenildi..üzüldüm ama bu bjk için bi avantaj..Yenebiliriz onları...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kalsın ya ben sevdim bu del i[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 dedim ya kalır ya..kırmaz bizi :D:D ama realdede teknik sıkıntılar var...boskede realli...her an bırakıp kaçabilir :D:D[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 del bosque ilkkez doğru oynattı takımı. İbrahim in önünü açtı süper oynadı İbo... Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riwas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: blackchaos, 01 Ekim 2004 15:20 tarihinde demiş ki:Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır... budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torba Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bana kalirsa dunku macin adami İlker Yasin'di... Sevgili yorumcumuz bir yerde Del Bosque'ye "Amca" diye hitap etti, birbirinden degerli yorumlariyla maci izleyenleri bilglendirdi ve seyir zevkini artirdi :) Maca gelirsek, Besiktas o kadar da iyi oynamadi bana göre. Fakat diger maclara gore biraz daha hareketliydi sanki. Toraman ve Cagdas sezon basindan beri bir arada oynasalar belki simdi defans konusunda daha rahat konusulabilinirdi. Gordugum en onemli sey ise Besiktas ataga kalktiginda herhangi bir hucum organizasyonunun olmayisiydi ki bence bu oldukca buyuk bi eksik. Bu sene baya bi zor gececek. Sabır lazım ama nereye kadar bilemem. [Bu mesaj torba tarafından 01 Ekim 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkadaşlar bjknin karşısındaki takım bodo.ii oynamış olabilir ama trabzon maçı oncesi pek sevinmeyin.trabzonda da ii oynar kazanır tmm ama yani bodo nun onunde karabükspor da ii oynar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Diablo, 01 Ekim 2004 17:20 tarihinde demiş ki: arkadaşlar bjknin karşısındaki takım bodo.ii oynamış olabilir ama trabzon maçı oncesi pek sevinmeyin.trabzonda da ii oynar kazanır tmm ama yani bodo nun onunde karabükspor da ii oynar Bizim sevindiğimiz olay takımın kazanma hırsıydı yani şahsen benim görüşüm böyle de çoğu beşiktaşlı böyle düşünüyodur takımdaki ruhsuzluk dünkü maçta yoktu herkes bi azimle mücadele etti maçı almak için oynadılar bizide sevindiren nokta bu olsa gerek :)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 blind kime anlatıyon biz onlarmıyızki takımızı 5 maç kazanamadıktan sonra yönetime laf atcak takıma laf atcak gerçek taraftarı herkes gördü işte kaç maç puan alamadık ama yinede takımıza güvenimiz sonsuz[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 +1[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar