Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WURM online


Masticore

Öne çıkan mesajlar

yani kurgusu, sistemi, konusu, mapi çok güzel. tam bir sandbox. özellikleri açısından özellikle uo kültüründen gelenlerin tam aradıkları oyun. ama o sitenin hali ne öyle 1. bu grafiklerin hali ne öyle 2. yani bide bu tarz oyunlarda etrafda biraz online player olucak ki zevki olsun. oyunda 65 online vardı en son baktığımda grafikler ve animasyonlar böyle oluncada online sayısıda az hali ile. yani yazık günah ne güzel düşünmüşler, akıl etmişler, uraşmışlar o kadar yemin ederim yazık olmuş. kimse giripte oynamaz şu oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafikleri geliştirimşler yalnız tmm hala iğrenç ama adamlar çalışıyorlar

aslında kendimizde takılabiliriz mindcraft'a benzetiyorlar oyunu yalnız birşeyi merak ettim bilen varmı acaba video'da maden kazmayı gösteriyo kazdıkça derinlere inme kendi madenini yapma gibi birşey varmı oyunda ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Merhaba beyler, bu oyunu yaklaşık 2 sene oynadım. Bırakmıştım, yakınlarda geri döndüm. Her türlü şeyi sorabilirsiniz.
Oyunda neler yapabileceğinizi anlamak için, daha tanışma şerefine erişmediğim bir türkün yaptığı
http://www.wurmonline.com/wiki/index.php?title=TR:_H%C4%B1zl%C4%B1_Ba%C5%9Flang%C4%B1%C3%A7
çeviriyi okuyabilirsiniz. Başka her türlü sorularınızı da cevaplayabilirim.

Ne kadar iyi bir oyun olduğunu karşılaştırmak açısından şunu söyleyebilirim, Wurmu bırakıp EVE online a başlamıştım, 2 sene EVE oynadım ama nerdeyse hergün wurmu özledim.

oyundan bana ulaşmak için Mol-rehan home server da başlayıp bana /t yafes komutu ile pm atabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Girdim grafikler 98 yılından kalma gibi olsada atmosfer başarılı, o uçsuz yeşil ovalar, uzaklardan görünen bir köy, hepsi ortaçağ hissiyati veriyor ve çok ayrıntılı yapmışlar daha önce hiç bu kadar ayrıntı içeren bir oyun oynamamıştım yani mesela kil kase yapmak için sağ elimizi seçiyoruz örnek kil'e sağ tıklayıp create ordan bowl falan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3,5 saat oynadım muhtemelen öncelikle şunu belirteyim arkadaşsız ve daha önce de benzeri bir oyun oynamadıysanız çekilmez gelmesi çok normal çünkü çok fazla ayrıntı var.

Bende tam kopma noktasında şans eseri bir adam seni bizim köye götüreyim dedi o sırada yoldan başka biri daha geçiyodu o da gelmek istedi 3 kişi olduk yola koyulduk çayırlar bayırlar derken bir tepeyi aştık bir de ne görelim tepenin ardında çölün ortasında kocaman taştan surlarla çevrili bir köy yapmışlar. Şimdi orada carpentry farming rakılıyoruz arada madenlere gidip demir falan eritiyoruz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceden de yazdım, hala aktif oynuyorum (2 seneden fazla), merak edenlerle oyunda buluşabiliriz. İlgi duyan olur mu diye sürekli kontrol ediyordum siteyi.
Ben Epic'de oynuyorum, Mol-Rehan serveri "Desertion". Serverlar arası rahatça geçiş yapabilirsiniz bu arada.

Oyun Freedom ve Epic olarak iki parça şu an. Freedom daha bir yerleşik ve oturmuş yapıda. görece eski serverlar bir büyük İndependence serveri, deliverance, exodus ve son eklenene pvp Chaos serverdan oluşur.

Epic ise daha kasımda açıldı, dört server ve full pvp olarak. Epic tarafında Freedoma göre 2X skill gelişim hızı ve "Curve" denen (bir fonksiyona göre) skill etkisinin olduğundan yüksek işlemesi kuralı vardır. Bu sayede freeedoma göre çok kısa zamanda iyi işler yapılabilir.
ama freedomdan epic e geçen biri eski serverdan yeni doğmuş character olarak gelir, skilleri resetlenir.

Serverlar arası geçişler için harita linki
http://blackburrow.s3-external-3.amazonaws.com/overmap/wurm_overmap.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha başlardaysan pek skill geliştirmemişsindir, epic e geçebilirsin portallardan. freedomda bir kaç ayda ulaştığın şeylere epic de bir kaç haftada belki de daha hızlı ulaşabilrisin. ama pvp ve ölmeyi göze almak şartıyla.freedomdan epic e geçince herşeyin resetleniyor bu arada. epic e geçip devam etmek istiyorum diyosan yardımcı olurum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

text pvp gibi evet :)
ama çok fazla parametre var, bi kere düşmanlar ortalıkta geziniyosa bunu çou zaman önceden öğrenirsin( bizim server için konuşuyorum) yerine göre karşı çıkacak grup oluşturulur. e biz takımı hazırladıkdan sonra onları kovalarız. pvp ama o kadar da korkulacak bişey yok aslında
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
  • 7 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...