Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD-Key'i kaybettim - Yardim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet accountu yeniden acayim dedim, oyunu DL edicektim, baktim ki cdkeyin icinde oldugu text file ucmus, username ve password'ü hatirliyorum ama oyunu yüklerken cd-key soruyomuydu ve eger soruyorsa bu cd-keyi normal olarak accountla yaratilmis olan username'e entegre ediyormuydu? CD-Key sormuyorsa yüklenirken yeniden accountumu actiricam ve username ile pass i girip pasa pasa oyniycam, ama yok eger soruyosa zictim...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Mesaj tarihi:
cdkey sormuyo olması lazım
accountu açarken kullanıyoduk onu sadece
ben ara verdikten sonra sadece oyunu yükledim ve isim şifremi yazarak girdim diye hatırlıyorm[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
iyi iyi, ben de şu rome: total war'la uğraşayım biraz learning'ler 5'lenedursun.. :) (drone'suz merc wingman filan çıkıyor illet ediyor)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...