Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12 Paticik Ligi

Red

Öne çıkan mesajlar

tinu ile dün gece yaptık maçlarımızı,

Bayern Munich - Juventus = 2-0
Juventus - Bayern Munich = 0-0

ikinci maç müller ile dünyaları kaçırdım karşı karşıya, tinu'da iyi savunma yaptı hehe

ilk maçta rafinha ile attığım golde çok deneyseldi, yanlışlıkla bastığım tuş ile oldu gol afasdasd oyunda öyle bir vuruş olduğunu bile bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

yav girdiğimde online gördüklerime invite atıyorum lig maçı için kimse iplemiyor.

asıl şöyle bir problem yaşamaya başladım, sanırım playstation 3 bozuluyor. durup dururken bir anda internet bağlantısı gidiyor playstation 3'ün. modeme bakıyorum ethernet ışığı sönüyor. kablo takılı değil diyor alette. kapatıp açana kadar düzeltemiyorum hiç bi şekilde. wireless la bağlanayım diyorum onda da çevrede kablosuz ağ yok gibi saçma sapan bir şey diyor. intihar edicem yakında sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

o aldıgım beraberliklerin hiç birini hak etmeidm lan

hep karşı taraf bala aldı üzülüyorum sdfs

bu arada dün yine h2h attımda.sanırım artık tempolu futbol bitti ya.sakin ve yavaş oyun oynamak lzm.herkes durarak sakin sakin oynuyor.kimse hızlı hucum düşünmüyor genelde
Sosyal ağlarda paylaş

valla sprint atmayan adamlardan gına geldi.ayak uydurmazsan olmuyor onlara karşı

insanlar korkudan öyle oynamaya başlamış

fifa 11 de 500 maçta 10 tane sprint kullanmayna adamla maç yapmışımdır.şimdi herkes yürü yürü pas at.yürü yürü adam gelince arkanı dön.yürü yürü pas at oynuyor.verkaç bile yapmıolar

ayak uyduramadım bi türlü.bide çok gol kaçırıyorum delircek derecede.gerçi toplasan 50 maç yapmadım daha
Sosyal ağlarda paylaş

doruk bırak şimdi iyi ezdim seni tek atakla gol attın kamyon diyor :).5-0 lık maçları sırf kazmalıgımdan çekşmeli hale getiriyorum

reyou ile maç yapıoruz.2-0 öndeyken bile ben kontra yiyorum mesela sdfs

şut suan semi abi ztn.enteresan yani arenada bile girmiyor şutlarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi hangi ilahlarla anlaştın bana da söyle plx

hani normal şartlarda hiçbir şekilde kaçırmadığım pozisyonlardan 5 tane harcadım. Yamulmuyorsam 2 tane direkten dönen var. Bir tane de Gomez öküzünün boşa kaçırdığı...

O hayvan Gomez'i zaten hiç oynatmıyorum da belki hava topundan bir şeref golü atarım diye soktum, yoksa günahım kadar sevmem ASDASD ilk defa bu maçta sahaya sürdüm...

Zaten ilk yarı o kadar kaçırdım ki ikinci o moral bozukluğu ile 2 tane yedim ASDAS rooney ile attığın gol iyiydi.

O zaman şöyle yazayım;

Bayern Munich - Manchester United = 1-0
Manchester United - Bayern Munich = 3-0

olamaz ya asdfa utandım kendimden resmen şu maçta haha
Sosyal ağlarda paylaş

supremeallah said:

sprint atmayana pres yapmiyorum ben hic direk anca oyle counter edebiliyorum en azindan savunma sabit kaliyor.

sut konusunda assisted olmasin abi sutlarin ona bak bi.

işte ben sabırlı olamıyorum cunku sinir oluyorum.hemen topu kapmaya calısıyorum falan

uyuz oluyorum ama şu oyun tarzına.sanki cl finali oynuyor lavuklar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...