jacabo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Eauhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ben 12 maç yaptım 4 win 4 loss 4 draw beli doğrulmaz takımın artık dürüm karşılığı maç satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Yeni Turnuvaya başlarken burdanda haber verinde bunu kaçırdık ona katılalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 iş ve okul yoğunluğundan vakit bulamadım, en kısa zamanda maçlarımı tamamlicam arkadaşlar inşallah maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 maç yapacak varsa girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Hafta sonu böyle 20 maç falan yapayım da, hafta içi ya denk gelemiyoruz, ya da vaktim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 united 1 - 0 liverpool liverpool 1 - 2 united özellikle ilk maç baya gol kaçırdı mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 geç kalmışım neyse javier herdandez'de adam olsun 3 cm boyuyla nası vurur agger'in yanından ya. ayıptır. delirdim tv karşısında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 adam küçük bezelye asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Lig maci yapicaklara online an itibariyle online oldugumu bildirir, en derin saygilarimi sunarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 şu lige biraz ilgiyi artırmak adına, ea'nın yetememezliği yüzünden rezalet oyun içi puan tablosunu buraya koyayım bari. excel dosyası duruyor maç yapıldıkça güncellerim arada. http://i.imgur.com/vwxEl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 fixturelist.com var aslinda bi sonraki turnuvada ordan simultane ekleyerek devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 oha paintte kaydedince çok kalitesiz çıkmış bu arada dsfsdfs idare ediverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yarin birileri online olsunda bitirelim geri kalan maclari artik, ciksin ortaya kim ak kim kara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 DoruK said: şu lige biraz ilgiyi artırmak adına, ea'nın yetememezliği yüzünden rezalet oyun içi puan tablosunu buraya koyayım bari. excel dosyası duruyor maç yapıldıkça güncellerim arada. http://i.imgur.com/vwxEl.jpg abi daha mac yapmamis adamlar var yahu. saat uyusmazligi olmasina ragmen 9 mac yapabilmisim, adamlar lige ismini yazdirip nie oynamiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 suprem ligi bitirmiş nerdeyse haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 daha playofflar var, ilk 4 tu dimi sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 abi ben giriyorum ne zaman birilerine invite atsam gelmiyorlar, kimse de bana atmıyor asdfa seasons atıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Red said: suprem ligi bitirmiş nerdeyse haha anlamadim bende genelde invite atiyo millet lige hizli basladim diye herhal asd bi de diger turnuva 10-12 takim flan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 LAN DARKKK harbi sinirlendim.ilk maç adam kaleye gelemeden 2-2 bitti.gol atamıyorum şu oyunda delircem 2. maçın hakkı berbaerlikti kazandı bide no sprint ögrenmiş.no sprint yaptın mı direk kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 abi ayarlarina bak oyun direk assisted baslatiyo sutlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bu lig yine bitmez =) bidahakine 2 ayri lig yapalim 8 kisiden mesela ilk 4 ler bir daha lig oynasin hep hic mac yapmayan insanlar oluyor, ligede almamazlik olmuyor. sure koyariz 2 hafta, hic mac yapmamislar duser direk filan salladim bunuda boyle bir cozum bulmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Red said: LAN DARKKK harbi sinirlendim.ilk maç adam kaleye gelemeden 2-2 bitti.gol atamıyorum şu oyunda delircem 2. maçın hakkı berbaerlikti kazandı bide no sprint ögrenmiş.no sprint yaptın mı direk kaybediyorum no sprint değil, güzel oyun bayern munich - inter = 2-2 inter - bayern munich = 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bırak.benden önce h2hde adam seni tokatladı no sprint ile.sende geldin bana karşı tertemiz no sprint uyguladın normalde maçı kopartıcak golleri bi türlü atamıorum hele senden önce bende bi cup maçı yaptım.aklımı kaybediyordum 20 şutta 17 isabet.6 tane topum direkten döndü. adam 90da attı 1-1 bitti.uzatmalarda yine aynı.penaltılarla anca alabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://inciswf.com/1277738426.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar