Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Red said: custom tactics nası yok ? baya yok. spidee ile 2 maç attık team managementta custom tactics yok. baya yok. nasıl yok aklımız alamadı ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 DoruK said: ya bugun günümde değilim hakkaten 8 maç yapmam çok yanlış oldu. burda adamlarla friendly oynadığımız maçlarda yaptığım atak varyasyonlarını bi türlü yapamadım lig olunca böyle olacağını biliyodum ama :p neyse önümüzdeki sezonlara bakıcaz artık. hedefimiz avrupaya gitmek. bu ligi bende saymiyoum :P ama onumdeki tum maclara 3 puan amaci ile cikicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 benimle oynayanlar lütfen yenilsemde üstünlüğümü kabul edebilirler mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 öğlen 12 ile 2 arası vaktim olacak, online olan olursa maç yapalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 jacabo said: benimle oynayanlar lütfen yenilsemde üstünlüğümü kabul edebilirler mi? =) üzgünüm ama ezdim :) "YOU WILL NEVER WALK ALONE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dün akşam ; cska - psg : 1-1 psg - cska : 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Vingthor said: Red said: custom tactics nası yok ? baya yok. spidee ile 2 maç attık team managementta custom tactics yok. baya yok. nasıl yok aklımız alamadı ama yok. abiler oyuna girerken ztn cıkmaz custom tactcis.ana menuden girceksiniz team manag. a ordan yapıp kaydetcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 eksi ligine giren varmi bu arada? orda paticigi en iyi sekilde temsil edip kupayi alip donucem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 5 dakikaya online'ım, kolay maç kazanabilirsiniz belki ev çok soğuk titriyorum hehe opnyreyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Red said: Vingthor said: Red said: custom tactics nası yok ? baya yok. spidee ile 2 maç attık team managementta custom tactics yok. baya yok. nasıl yok aklımız alamadı ama yok. abiler oyuna girerken ztn cıkmaz custom tactcis.ana menuden girceksiniz team manag. a ordan yapıp kaydetcen HAYIR YOK OYUNA BOK ATICAM YOK İŞTE YOK IYYY DEFANS BİLİ BİLİ bakayım yapayım ya saol dfkh. bide sonraki lige çelsi olarak şimdiden adımı yazdırıyorum. haberiniz olsun sonra vay efendim ving ailemizi öldürdü demeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cuma'ya kadar yokum, maç yapmak isteyen varsa 45 dakika sonra falan gece mi komple fifa'ya ayıracam asfa ikişer ikişer atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 chealse artik benim malimdir, kimseye kaptirmam.. paticik liginde gidin kendinize baska takim bulun plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu arada bugun 2-3 kisiye istek yolladim mac icin.. kimseden ses seda yok.. lan bu arada h2h e girdim mac berabere bitti mk ea sports 3-0 alehime vermis.. ne ayak lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 reyou said: chealse artik benim malimdir, kimseye kaptirmam.. paticik liginde gidin kendinize baska takim bulun plx :) fifa09'dan beridir benim takımım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Vingthor said: reyou said: chealse artik benim malimdir, kimseye kaptirmam.. paticik liginde gidin kendinize baska takim bulun plx :) fifa09'dan beridir benim takımım. first in first out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 seni döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sen bu ligde yok musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yetişemedi 16 kişiyiz suan bunu bitirirsek helal bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben gordukce invite atiyom valla. tr saati ile sabaha karsi 5-7 gibi girin lan oynayalim maclarimizi :) bu arada ben play off oldugunu bilmiyodum ii lige heycan gelir bolece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 playoff boktan liglerin tercihi, rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bence daha iyi oldu iyi ki açmışım ligden kopmalar olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Var mi lig maci yapcak. Bir tek reyou ile maclarimi tamamladim onun disinda herkes teker teker gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben bir walking dead izliyip tekrar online olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bende 7 mac yaptim toplamda 1 galibiyet 3 yenilgi 3 beraberlik. 16 takim varsa daha 25 macim daha var demektir. oha! yilmaz vural'a 3 mac daha musade edip yoksa gigi multescuyu getiricem takimin basina :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 :) Friendly performansini yansitamamisin reyou Ben de walking dead izliyorum ama 1 dakkaya bitiyo rakip istiyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar