merovingian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bu arabanın da ne zaman geleceğini ve fiyatını çok merak ediyorum. Dizaynı bir enfes. Fikri olan var mı?[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse? burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name. radiant victor! //system halted. enjoy the silence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 geldi bile mercedes satıyo türkiye'de tam emin değilim ama 28bin dolar galiba bu arada 83 beygir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ama tahminen 650kg falan :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Mercedes deil yaf F&B satıyo olması lazım. Ortaköydeki F&B nin önünde wardı bi iki ay kadar önce 2 tane[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Ben sporum diye bağırıpta topu topu 135km yapan bir arabya hayatta o kadar para vermem.Verenede iyi gözle bakmam :-p[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Şehiriçi ekonomik keyif aracı işte amacına uygun hoş bi araç kendileri...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Çok hoş ama 28 000 dolar da çok ya... Eh tabi prestij kısmı var bi de işin. Her araba konusunda söylediğim gibi: allah sahibine bağışlasın[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 gördüm dün yolda abi küçücük bişey ya saanki şeygibi küçük yol temizleme araçları olurya yerdeki yaprakları alır temizler öle bişey resmen (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 01 November 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 HAhahahah neee 0.7 litremi? 135km mi yapıyo =DD 28k USD mi? Abi bırakın delimisinz yaf =) 28bin dolara neler alınır ona gelene kadar yerim öyle prestiji[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 [hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım.Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 aslında görünüş olarak güzel ama alınmaz ya hem fiyatı hem max 135km[Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 November 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 [hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım.Hanım Tüfeğimi Getir![Bu mesaj ConspiratoR tarafından 01 November 2003 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Valla arabayı iyi bir yere parketmek lazım.Kaldırıp götürebilirler.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Araba 82 beygir/5250dd arkadaşlar (698cc Turbo)... 110nm/2250dd torka sahip.. 0-100 ü 10.9 saniye ve son hızı 180 km. 35 litre yakıt tankı ve 5.1lt/100 km tüketimi var. 6 vites arkadan itiş. Overboost+çip ile 100 beygire rahat çıkılır. Bir de çıpısslama olayı var tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yabanci bi dergide gordum v6 motorlusu varmis bunun detayları unuttum[hline]Grandmaster Hamburger LvL_Sabo, 08 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: çünkü tek top olan eleman bendim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 renault clio v6 yönetir. top gear'ın pistinde aston martin vanquish i 1 sn fark ile geçti. herkes oha diye kaldı =) 2.9 lt motor, 230 bg mi ne öle bişeydi, bide renault clio v6 evo II var bu sene çıktı daha. oda 2.9 motor ama 250bg civarında güç üretiyo [hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 09 November 2003 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: DynamicK, 09 November 2003 11:05 tarihinde demiş ki: yabanci bi dergide gordum v6 motorlusu varmis bunun detayları unuttum[hline]Grandmaster Hamburger LvL_Sabo, 08 November 2003 00:46 tarihinde demiş ki: çünkü tek top olan eleman bendim sanırım Abi 6 silindir motoru neresine koymuşlar bunu koymuşlarda bu araç o motoru nasıl taşıyor.tut ki taşıdı çarparsan kaç kere ölürsün.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Çirkin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Kesinlikle.. Çirkin..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Arkadan itişli diye bir terim yoktur.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ya dış görünüş olarak çok hoş olmayabilir ama ben hsta oluorum bu arabaya. normal smart ları da beğeniorum tam bi şehir arabası yani ötesi yok motoiklet kadar yaf daha ne ossun[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 zevkler tartışılmaz tabi bence çok tatlı bi görüntüsü var :) 6 silindir motor varmış işte bende oha oldum görünce bakırköy carousel megavizyonda dergileri karıstırırken bi yabancı araba dergisinde gördüdüm ama adını unuttum derginin :) hatat kuzen de vardı yanımda onada gösterdim böle baktık buna 6 silindir koydularsa modifiye edip 2 de kanat tak ist-sakarya arasını 45 dk ya indiririz :P[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 cikletten çıkmış gibi bi araba. ama sevenleri olur alanada alma demem eheh[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: BOccOB, 08 Kasım 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Kardeşimin akülü arabasına benziyor... Onun daha pahalısı galiba... peh Kedi bey ben demistim de inanmamistiniz oyuncak bu diye, sirin gerci orasi ayri ama :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 güzel görünüyo yaw, fazla benzin yakmaz herhalde bu alet ?[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar