Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 SMSlerimi falan kontrol edebileceğim hatta sms gönderebileceğim Hatta ve hatta telefon görüşmelerimi bile yapabileceğim iphone için bir masaüstü program arıyorum. Böyle bişeyler var mıdır ki ya ? Bluetooh yada kablo ile farketmez her türlü giderim
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 iTunes yapmıyo mu bunu? Ovi Suite bile yapıyo XM 5800 için :(
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 valla çok kurcaladım da bulamadım öyle birşey ben itunes'da
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yok hacim yapamiyosun. Oturup kodlamak istesen bile yapamiyosun zira iOS native app'lerinde bile o tip erisimlere izin vermiyor. iPhone'daki SMS'lerimi Android telefona aktarirken cektiklerimi bi ben biliyorum.
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 off ya çok heveslenmiştim ama ikide bir telefona uzakmaktan bıktım pff
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Pluton said: off ya çok heveslenmiştim ama ikide bir telefona uzakmaktan bıktım pff Veency - TightVNC ikilisi var ama bu daha çok mouse ve klavye ile iphone u pc den kontrol etmek..(e tabi mutlak JB li olması gerekiyor) detay link
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kimden kimi kontrol etmek istiyosun anlayamadım ama eğer ki iphone'undan pc'yi kontrol etmek istiyorsan teamviewer programını çek itunes'dan free'dir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 rootsuz androidde bunu yapabilecegim bir yol var mi? stable rom yok xperia icin, rootlamak istemiyorum, unstable ediyor sistemi.
Öne çıkan mesajlar