Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Capital Nerf

megetege

Öne çıkan mesajlar

Titan ve dreadlerin dronelarını kaybetmeleri dışında bence güzel bir patch olacak. Özellikle logoff olayını çok beğendim, artık 5-6 kişi ile carrier tackle edince logoff yapıp kurtulamacak kimse :). Ayrıca CCP'nin dediğine göre titanların bs/bc/hac leri track etmesi olayına da el atacağını yazıyordu forumda o da baya baya güzel.

Bir de Failheap'de biri hesaplamış (gidip de kontrol etmedim hesabı ama) fighterlar artık duran bir battleship e bile çok çok az hasar vereceği yazıyordu. Patch SISI ye gelince göreceğiz ama sanıyorum artık carrierla mission yapmak mümkün olmayacak, yada çok daha yavaş olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Missionlarda zaten hayvan gibi NPC patlatmıyorsun ki :P Mission BS'i vur çık genelde.Yada 3-4 tane patlat yanında.
0.0 Carrier ile Anomaly yapanlar ağlayacak.Hoş ordada Sentry Drone'lar iyi iş yapıyordu.
Yalnız harbi sağlam nerf geliyor SC'lere.
Dread olayının pek farkı yok gibi,drone bonusu Siege'e eklenmiş diyelim.Ve 5 min. siege olayıda iyi olmuş.
Supercarriers,Sub-cap olayı bitmiş...
Bomberlar zaten vurmuyordu,e arada heavy drone'dur,sentry'dir iyi oluyordu.''
Fighters will deal less damage to sub-capitals''
Fighterlarıda nerflediler sadece anti-cap oldu SC'ler artık.
Hel and Nyx: 150000 (30 total Fighters + Fighter Bombers)

Level 5'te 20 drone çıkarıyor,e 5 tanede yedek alsan, 25 tane bomber.geri kalan 5 tane fighter olsa neye yarar olmasa neye yarar.
Kısaca SC = Sadece ve sadece anti-cap.

Bu arada Selling Full Fitted Nyx :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi subcapital patlamak için kullanıoduysan röh yani =).

bi rusları gördüm öle ben, o da aşırı rahatlıktan adamlar bizim 10 gemilik hac fleetini 2 titanla kovalıolardı.

Şimdi olay aslında şu
sc leri subcaplere karşı nerfluolar bu sayede

cap lerin düşmanı supercapler
supercaplerin düşmanı subcapler
subcaplerin düşmanı capler gibi bi denklem çıkıo ki güzel bişi bu
Sosyal ağlarda paylaş

aynen ateş kağıt makas olayı...

Millet SC fleet leri tepemize hotdrop yapar diye BS fleet i çıkartamıyordu artık olay BS - support - Cap fleet kombinasyonu ile çatışmaya girmek olacak.

Ama şu time distortion olayını iyice oturtmaları lazım yoksa sittim sene yine 600 kişi üstünde haşat olur millet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...