megetege Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&nbid=2674 Sonunda EvE için büyük bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 logoff mekanigide değişicekmiş işte bu çok canlar yakar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 süper (tu) artık wonderlandde daha çok eğlenebiliriz! bu arada, bizim mission yapma olayımız zorlaşıcak sanırım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 npc ile olan olaylarda logoff yaparsan bişey olmayacakmış ama savaş sırasında logoff olursan ve birileri sana vuruyorsa gemin ortadan kaybolmayacakmış. bunu begendim artık günlerce normalde patlaması gereken titanları ve supercarrierlari kamplamıcaz zaten patlamış olacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ha yok ben görev olayını diodum ya, fighterlar subcaplere daha zor(az) vuracak ya artık o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yalnız bole kafaları kopardılarsa harbi harbi winter is coming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Titan ve dreadlerin dronelarını kaybetmeleri dışında bence güzel bir patch olacak. Özellikle logoff olayını çok beğendim, artık 5-6 kişi ile carrier tackle edince logoff yapıp kurtulamacak kimse :). Ayrıca CCP'nin dediğine göre titanların bs/bc/hac leri track etmesi olayına da el atacağını yazıyordu forumda o da baya baya güzel. Bir de Failheap'de biri hesaplamış (gidip de kontrol etmedim hesabı ama) fighterlar artık duran bir battleship e bile çok çok az hasar vereceği yazıyordu. Patch SISI ye gelince göreceğiz ama sanıyorum artık carrierla mission yapmak mümkün olmayacak, yada çok daha yavaş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Missionlarda zaten hayvan gibi NPC patlatmıyorsun ki :P Mission BS'i vur çık genelde.Yada 3-4 tane patlat yanında. 0.0 Carrier ile Anomaly yapanlar ağlayacak.Hoş ordada Sentry Drone'lar iyi iş yapıyordu. Yalnız harbi sağlam nerf geliyor SC'lere. Dread olayının pek farkı yok gibi,drone bonusu Siege'e eklenmiş diyelim.Ve 5 min. siege olayıda iyi olmuş. Supercarriers,Sub-cap olayı bitmiş... Bomberlar zaten vurmuyordu,e arada heavy drone'dur,sentry'dir iyi oluyordu.'' Fighters will deal less damage to sub-capitals'' Fighterlarıda nerflediler sadece anti-cap oldu SC'ler artık. Hel and Nyx: 150000 (30 total Fighters + Fighter Bombers) Level 5'te 20 drone çıkarıyor,e 5 tanede yedek alsan, 25 tane bomber.geri kalan 5 tane fighter olsa neye yarar olmasa neye yarar. Kısaca SC = Sadece ve sadece anti-cap. Bu arada Selling Full Fitted Nyx :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bu arada CCP fighter olayını geri çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Süper ! Nyx hala satılık ama fiyatı arttı :D :D Drone Bay olayınıda biraz değiştirirlerse güzel olacak. Fighter ve bomber dışında alamasın ok'de, 25 tane ya da 30 tane SC'yi kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 nie değiştirler ya bi painter bi omni link yapardık missionları :/. nese, patch gelsin ruslara gidelim hemen şey yazıcam WHERES YOUR TITANS NAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Mete oynuyomusun sen hala? :) Ortam nasıl canlandıysa geri dönücem bak, bi haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yok mete Conanda genel olarak oyunda bir durgunluk var. Yeni log off mekanigi güzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Look to my coming, at first light, on the fifth day. At dawn, look to the Covryn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sen bi login olda covrynu gör =) ben direk şokla log oldum dün :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EstergonSky Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Titan Superweapon: Cannot shoot sub-capital ships. eee abi titan ne işe yarıyacak bu saatten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi subcapital patlamak için kullanıoduysan röh yani =). bi rusları gördüm öle ben, o da aşırı rahatlıktan adamlar bizim 10 gemilik hac fleetini 2 titanla kovalıolardı. Şimdi olay aslında şu sc leri subcaplere karşı nerfluolar bu sayede cap lerin düşmanı supercapler supercaplerin düşmanı subcapler subcaplerin düşmanı capler gibi bi denklem çıkıo ki güzel bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aynen ateş kağıt makas olayı... Millet SC fleet leri tepemize hotdrop yapar diye BS fleet i çıkartamıyordu artık olay BS - support - Cap fleet kombinasyonu ile çatışmaya girmek olacak. Ama şu time distortion olayını iyice oturtmaları lazım yoksa sittim sene yine 600 kişi üstünde haşat olur millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bakalım ilk kim tecavüze uğrucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar