mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 program eğlenceli aslında konsept çok guzel ama şimdiden başladı juriler arasındaki ego tatmini. hulya avşar'ın dunyanın en iyi şarkıcısı gibi tavrı falan çok saçma mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bende o konuda hülyayı haksız buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hadise? so sexy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 izliyorum bende hülya avşar şarkıcı bile değil bence ama.piyasaya hakim bir kadın.hatta hülya avşar oyuncu bile değil lan.kadın 0 yetenek bu arada hülya avşarın kaptıgı bi kız vardı.aşık oldum.kız azıcık biraz kilo verse top model olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 vakit geçirtiyor, görevini yerine getiriyor. bu arada, bu tarz yarışmaların istisnasız tamamında jurinin davranışları önceden hazırlanır, planlanır. fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 açmamla kapatmam arasında 6 saniye geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yeteneksiz siniz Turkiye den daha iyi kanimca. Gerci Hulya Avsar in tavirlari her zamanki gibi itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bunlar iyiydi baya, denk gelmiştim daha evvelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 adriana bunamı gelmiş ? aahahaha döner koltuk iyiymiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 O begenılen ikilide cocugun gitara bişi demiyorum aşırı zor bişi calmadı o yuzden batırmadı ama sesi hatunun güzelim sesini katlediyor bıraksın hatun soylesın yeter illa herhangi bir gitarist çalabilir ama ben soyluyorum da efektine gerek yokmuş. Kısaca hatun tek basına gırebılırmıs adama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 her boka alkışla katılmasa elleri taş olacak psikolojisiyle yaşayan insanlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 jüri çok kalitesiz ötesi ya ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Red said: izliyorum bende hülya avşar şarkıcı bile değil bence ama.piyasaya hakim bir kadın.hatta hülya avşar oyuncu bile değil lan.kadın 0 yetenek +1 Amaç belli, dişi armağan çağlayan. Dikkat çeksin, zaman geçirsin. Ama doğru olan birşey var ki kadın 0 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 en mantıklı yorumları mustafa sandal yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar