MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi 5000 tane vardı topu topu onlar bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Tesekkurler bende hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ahaha, verdim şukunu Silph. Ekledim bende Steam'e :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Your Paypal Account (--@~~.==) will be billed for: $6.95 diyor? böyle mi olması gerek bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yahu ben bu trial mod seçimini göremiyorum direk para seçenekleri çıkıyor bide promo code var nerede trial? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 promo kodu kabul etmiyo bazen. submit code yap cıkar. yoksa tekrar gir linke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Evett sorunu çözdüm. Üye oldum. Şimdi ise get download code kısmı çalışmıyor. Kaçırdık mı nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Bende çıkmıyor trial seçeneği. Daha önce başka bir account ile HoN promosunu almıştım. Acaba ondan mı kaynaklı? Göremiyorum trial seçeneğini. Hallettim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben de 1 kez hon'da yapmıştım 2. kez oluyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Şimdide Paypal'da hata çıkardı: "We are unable to process your PayPal payment at this time. Please use a different payment method or try again in a few minutes." diyor. Birkaç kez denedim hala aynı şey. İlk denediğin account olmadı, daha önce HoN için trial aldığım accounttu denedim, bu sefer oldu. Edit 2: Kod bitmiş fuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Hesap farkından dolayı oluyor yeni bi hesapla girebilirsiniz. Kodlar bitmiş kapak oldu gerçi. Girls of Gaming indirin ama müthiş gözüküyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yalnız kodu aldım oyunu indirdimde DLC ler yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Nası ya? Bizde de oyun yok dlcler var. Nasıl becerdin oyunu almayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 gec kalmisiz. dlc kalmis sadece oyunun kodu bitmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 "Get my download code" a tıklayınca oyunun keyini alıyorsunda. Bütün DLC leri vercek sandım ben. Orada 3 tane var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bende tiklanmiyor oyun. sadece dlc'lere tiklayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çünkü kodlar bitti dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 lan dün orcs must die vermişler yeni oyun 15$'lık, hemen bitirmiş hayvanlar keyleri AKEİEKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Sorma bende kacirmisim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar