adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 tüm videolarda ilk 10 saniyeyi çalıyo sonra başa alıyo sadece ilk 10 saniyeyi dinletiyo bana nasıl düzeltebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "youtube pro gold plus +" accountu alman lazım. hesabıma 150 lira yatır ben senin yerine hallediyim istersen. teyzem bu işle ugrasıo ona soylerim hemen yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 tıpkısının aynısı bende de var. help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 chrome da sorun yaşıyorum ben. video bitiyo, replay diyorum. oynatıyo tekrar, ama bitince replay ekranı gelmiyor takılıyor orda öyle. browserdan mı yoksa yeni flashtan mı kaynaklandı anlamış değili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 abi nvidia ekran kartı ve adobe flash player arasında büyük çelişki var paso çöküyor kendileride açıkladı zaten son sürümde adobe flash sorunu var yapıcak bişiy yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 benim ekran kartı ati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 flashla alakalı olduğunu düşünüyorsan html5 kullanmayı deneyebilirsin: http://www.youtube.com/html5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar