dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ogame oynayın almanca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 throine said: posterity? ahaha ben de bunun videosunu arıyodum buldum sdfhs http://www.dailymotion.com/video/xcy4bo_hafyza-teknikleri-ile-yngilizce-tm_school 6. dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 "roket adam" said: escape said: şu forumda roket adam hariç ingilizceyi %100 biliyorum diyen adam yoktur herhalde yiaa :F bu arada şunu söylemek istiyorum. "iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor) benim için ingilizce bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok. örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli ingilizceye alışık birisiyim. i live in english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kağıt kalem kitap testler .. bunlar sıradan kısmı şimdi süper eğitim kısmı geliyor. kırmızı çekiç ve bol miktarda çivi testte her hata yaptığınız için bacağınıza bi çivi çakıcaksınız. her chapter için bitime süreniz 1hafta. 1hafta bitremezseniz ve teste başlayamazsanız 10çivi çakıcaksınız. garantili bi yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çivide ucuz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dasaaa said: kağıt kalem kitap testler .. bunlar sıradan kısmı şimdi süper eğitim kısmı geliyor. kırmızı çekiç ve bol miktarda çivi testte her hata yaptığınız için bacağınıza bi çivi çakıcaksınız. her chapter için bitime süreniz 1hafta. 1hafta bitremezseniz ve teste başlayamazsanız 10çivi çakıcaksınız. garantili bi yöntem çivi degilde biz testte her yanlış için gözümüze mum eritip damlatıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ceza yerine ödüllendirme yapsak? chapter başına bj hizmeti satın alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ingilizce ogrenirsin ama 10 kilo kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 gözüne mum damlatan arkadaşım.. salak mısın evladım! bak göremeyeceksin sonra ezberleyemeyeceksin sonra da suratın mum bukkakesine dönecek farklı fetişleriniz olabilir ama laikçi bi kurum burası. fetişleri ile eğim işleri ayrı yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 you win or you dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hangi dili öğrenceksen o dilli bir hatun bulacaksın almanca tam bilmesem bile schnell kelimesini ömür boyu unutmam mesela wahre Geschichte bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 cümle içinde kullanmak her zaman işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Revangelis said: throine said: posterity? ahaha ben de bunun videosunu arıyodum buldum sdfhs http://www.dailymotion.com/video/xcy4bo_hafyza-teknikleri-ile-yngilizce-tm_school 6. dakka hakkaten işe yarıyomuş bu adamın teknikleri. posterity kelimesini şu hayatımda en fazla 1-2 kere kullanmışımdır. ama bu adamın tanıtım videosunu izledikten sonra unutmadım. sfd bir de dungeon vardı. sdf daha doğrusu DAN ÇIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 allah vergisi yetenek var bende çok kolay ve hızlı ezberleyebiliyorum ne istersem. almanca muafiyet sınavlarından önce 200e yakın kelimeyi 1-2 günde ezberlediğimi bilirim. 2günde hiragana ve katagana öğrenmiştim, 3.günde okuyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 wordtest.com vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 flashcard ya da index card iste türkcesini bilmiyorum simdi. böle kalin kücük kagitlara arkali önlü yaziyorsun, her daim yaninda tasiyorsun. hatta türkcesini öne almancasini arkaya yaz. kendini sina! ben hep böyle yaptim kelime dagarcigi gelistirirken, ise yaradi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 D&R'da word card lar var. Ön tarafında ingilizce arkasında türkçesi yazıyor binlerce kelime var ama işte insan üşeniyor okumaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 onlari diyorum iste ben de. boslarindan alip istedigin gibi doldur daha efenktif. ha bir de üzerine ezberledigin kelimeler ile cümleler kur. hani su hikaye uydur yöntemi var ya onun gibi aklinda kalabilir belki, hem de cümle icinde kullanimini, cümle yapisini vs de kavramis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 iri ted vardı hiç unutamıyorum http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=iri%20ted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 izledim ve diary kelimesinin anlamını unuttum. dayı iri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 football managerdir bunun yolu. %10 ingilizce seviyen varsa adam gibi kelimelere bakıp anlam çıkarmaya çalışarak filan %60 lara çıkarırsın rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dan cın sesleri dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 küheylan said: dan cın sesleri dendi mi? DEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 dilin dile deymesi lazım dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar