Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 merhabalar, sorum tam olarak "baygın companionların party skiller nasıl çalışıyor?" sebebide diyelim medic bi herif yaptık yanımıza, wound treatment surgery first aid hepsi en aşaa 7 falan. kaleyi savunurken adam yattı. bu yattıktan sonra wound treatment hadi neyse, surgery işlemeye devam ediyomu en azından o savaş boyunca? yoksa millet patır kütür bayılmak yerine ölüyomu? first aid skilli 6 olsa yatınca çalışıyo olursa canı %30a geri gelip bi sonraki postayada katılabilmesi lazım. bu tırt soruyu neden sordum çünkü googleda aratmaya kalktımmı keywordler direk surgerynin ne yaptığını falan çıkarıyo, karakterimde yeni eğer bayılan adamdan hayır gelmiyosa kendimi bi yandan medic yapıcam edit: iğrenç wall of text olmuş aralara az boşluk çaktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 doktoru orduda en aşağpı sıraya koyarsan savaşa en son girer.. sanırım. ek: yanlış hatırlamıyosam adamlar baygınden party ekranında solda skilleri dözükmüyor zaten. kaybeiyosun bonusları. ama ayık girdiği savaşta skiller aktif savaş sonrasında inaktif olabilir.. yani adam bayılsa bile surgery işliyodur ama first aid çalışmıyo olabilir.. yeni oyun açıp denemen lazım.. (healera at ver. horsemen charge de. infantary wait de. bayıldıktan sonra atlıları saldırt. bakalım bayılcaklarmı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hoba çok iyi fikir, evet o durumda en son giriyo, level atlaması baya bi zorlaşıcak ama olsun :p edit: yada levelı adam edip asıl aksiyonlara giriceğim zaman alta atarım en temizi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 abi onlara ayrı emir verebiliosun, uzak tut alandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Kırmızıya dönünce isim skillin çalışmaz, doktoru hep en son sırada tut. Evet çok yavaş lvl alır ama aksi halde zamanın cogunda kırmızı kalır ve onu da iyileştirecek gene kimse olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çok sağolun :) hazır sormuşken bide şey soriyim, shield skilli cover alanını büyütüyo galiba, hit shield on back şeysi bundan etkileniyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ve 1257 A.D. modunu kur Sam'in tavsiyesi (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bayağıdır oynamadım ama çok iyiydi evet. :) Mirluin said: çok sağolun :) hazır sormuşken bide şey soriyim, shield skilli cover alanını büyütüyo galiba, hit shield on back şeysi bundan etkileniyomu? iyi soru, emin değilim. büyük ihtimalle evet ama sırt kalkanlarını tower shield seçiyorum ben gene de tarihte arbalet kullananların yaptığı gibi. medieval 2'deki gibi reload ederken sırtını dönüyorsun. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bide kimler hangi silah setup ını kullanıyo? :p 1)ben ok yaydan vazgeçemiyorum 2 slot kesin gitti, gerisi genelde kalkan + tek el balta(yada morningstar) oluyo. bunun kötü yanı at sırtında denk getiricem diye uğraştırıyo baya hatta diğer atlılara hiç bulaşamıyorum adamlarıma bırakıyorum 2)iron staff denedim bi ara at üstünde kalkan + saplama fena değil, yere inincede ninja turtle sopa 2hand savurmaca kalkanda arkamı koruyo, damage biraz düşük ama blunt olması iyi 3)kalkanı sallayıp lance + yayalık için iyi bi 2h yapiyim desem (yine ok yay var) armor süperlordly olsa bile bazı crossbowlu hayvanlar ağlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 abi en basiti gruplandırma. yeni gruplandırma yapabiliyosun. şimdi başlığı full okumadım da... belki söylenmiştir. 1-2-3 bildiğimiz gruplar 4 healer 5 heroes diye 2 + grubum var. healerın eline de ranged silah ver. ona skill ver geride tut oturduğu yerden saydırsın boş da durmasın. savaş sırasında düşünce skill'ler kapanıyo direkt. ölen adam sayısından bile çakarsın bunu zaten :D heroes'u da "ölmesi imkansız tim" olarak bazen bloklasınlar kısa süreliğine diye önden salabilmek için numaralandırdım. mümkünse at falan da verme. yerde dursun healerlar ve ranged ünitelerin arkasına koy ki damage yemesinler gelenden geçenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mirluin said: bide kimler hangi silah setup ını kullanıyo? :p 1)ben ok yaydan vazgeçemiyorum 2 slot kesin gitti, gerisi genelde kalkan + tek el balta(yada morningstar) oluyo. bunun kötü yanı at sırtında denk getiricem diye uğraştırıyo baya hatta diğer atlılara hiç bulaşamıyorum adamlarıma bırakıyorum 2)iron staff denedim bi ara at üstünde kalkan + saplama fena değil, yere inincede ninja turtle sopa 2hand savurmaca kalkanda arkamı koruyo, damage biraz düşük ama blunt olması iyi 3)kalkanı sallayıp lance + yayalık için iyi bi 2h yapiyim desem (yine ok yay var) armor süperlordly olsa bile bazı crossbowlu hayvanlar ağlatıyo bunla da hiç uğraşmayacaksın. açık alan savaşında fix olsun silahların. at üstünde 2 shield, lance + sword/morningstar. siege'lerde ben direkt yayımı ve 3 slot okumu alıp gidiyorum. uzun süre alttan spamleyip oklar bitince yerden bi silah kalkan kapıp dalıyorum. zaten siege sırasında yanına atlı ünite de alma mümkünse. daha çok riding skill'i falan verildiği için normal infantry kadar iyi olamıyorlar haliyle. kalen varsa oraya bırak öyle dal. bol bol okçu al. kalede de öküz gibi adamları ya allah salmak büyük saçmalık. ateş etme emrini kes. adamları yaklaştır merdivenlere 5-6 metre kala infantry öne çek. arkaya okçuları koy. surun tam dibine de healerı koy (damage yemesin yukardan random). fire at will aç. saydırsınlar aşağıdan. sen git bi çay kahve iç, ya da çek yayını yardımcı ol. bazen sur üstünde çok psikopat yerlerde oluyorlar. ai'nin indirmesi zor oluyor. onları temizle falan. baktın okçularının okları bitti. sal infantry, kap yerden silahı. gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar