kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 sipeyskeyk said: kozalak said: evlenmiş adamın arkasından şöyle konuşmak tam bir densizlik ya. ayıp lan, 2sn düşünün böyle şeyler yazarken. şunu neye dedin ya mesaj mı silinmiş evet silinmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 olm ne zaman evlendi? neden evlendi? bu rahatti oyle. ne oldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Valla yenge filan gorur diye o konulara pek girmedim :) bekarliktan vazgecmek için epey gözü karartmak lazım. Vardir bir bildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 la ben rid1 a foto gondercektim iyi ki upladiniz konuyu hewaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 rıdvan reyizin yeni üyeliği var mı tişört lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Rıdvana nasıl ulaşabilioz daha önce kanvas almıştım kendisinden memnun kalmıştım bi tane daha yaptırmmam gerekli de. İlk sayfadaki telefon kullanım dışı, mailede cevap vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 elelele tutuşup 3 kere hewal diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Ne oldu simdi yaptiramiyormuyuz artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 http://www.bakbakayim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 adam bıraktı galiba işleri, vinyl işi vardı ona da cevap vermedi sene oldu asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 evlenince böyle mi olmak zorunda ya sdf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 sipariş online zaten, siparişi verince yapıp gönderiyorlar biri versin hatta şimdi, hala yapıyorlar mı öğrenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Başka biyer önerin ozaman, yok mu iyi kanvasçı site bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Arkadaşlar theRID0ne hala aktif olarak bu işleri yapıyor, benden başkasına yaptıranı da yavuza dövdürürüm diye tehdit etti bide üstüne ='(( Yavuzun instagramda iyice deliye bağladığı şu günlerde gözüm korktu gittim bardakları kendisine yaptırdım. Yazın buraya iletişime geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 yukarıda verdiğim site rıdvanın sitesi zaten ordan alsınıza lan http://www.bakbakayim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 bedelli askerlik künyesi yapıyor musunuz? sitede yokta yapsanıza ya asfddsadfsa 3 tane arkadaşım var bedelli yapıcak hemen takdim edeyim kendilerine :D https://www.hepsiburada.com/buldumbuldum-kisiye-ozel-bedelli-askerlik-kunyesi-pm-HB000001B5H7 şundan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar