Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 deadwoll said: Şunun benzeri benim ofiste yaşandı adsafd. Ben Rıdvan'dan kanvası alıp duvara asınca herkes sordu etti, çoğu pahalı yea dedi. Sonra bir arkadaş sipariş vermiş netten 16 liraya, gelen resmi yanlış oturtmuş adamlar, düzgün gerememişler, kanvas parlıyor, kenarlar kıvrılmamış falan. Verilen her kuruşu hakediyor bence yaptığı iş. Abi şu dediğin olay çok geliyor başımıza bizim. İşçilik çok önemli bizim işte. Baskı kalitesini elbette bir şekilde yakalıyorsun fakat işçilik ve el mahareti çok önemli. Bu da iyi veya kötüyü ayırt etmek için güzel bir şey bence. 16 liraya yapıp satan adam baskıya mı, çıtaya mı, çalıştırdığı adama mı, masraflara mı verecek o parayı :P e haliyle düşük kaliteli iş çıkıyor. Ben şimdiye kadar beğenmediğim işi göndermedim. 2. defa bastığım çok iş de oldu. Gerek buradan gerekse dışarıdan aldığım işlerde. ayrıca imam i lev ye <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sırf tablo değil, ben bardak baskısı yaptırdım geçenler de eşimle bana çift şekilde net söyleyeyim gördüğüm en iyi bardak baskısını yapıp göndermişti Rıdvan sağolsun. bu arada eline düştüm 12 mayıs evlilik yıldönümümüz bişey bulamadım halen asdfasdf rıdvan halp varmı bişeyler ekleştirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 olmaz mı abi, dur seni arayayım ben gün içinde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Asteroth said: The RıdOne ANAAAAA O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 another one bites the dust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 toggie said: Asteroth said: The RıdOne ANAAAAA O_o medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Theridone said: İşçilik çok önemli bizim işte. Baskı kalitesini elbette bir şekilde yakalıyorsun fakat işçilik ve el mahareti çok önemli. Bu da iyi veya kötüyü ayırt etmek için güzel bir şey bence. 16 liraya yapıp satan adam baskıya mı, çıtaya mı, çalıştırdığı adama mı, masraflara mı verecek o parayı :P Abi birde, "benim alışım zaten o fiyat." , "Biz kazanmayalım mı?", "Maliyeti kurtarmıyor be abla" dedin mi olmuşsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Tshirt işine de gir Theridone. ve the rid onemış şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi t-shirt işi biraz belalı aslına bakarsan. Şuan bardak - tabak - puzzle vs yaptığım süblimasyon makinasyonda t-shirtler çıkıyor ama işte o makinaya girecek penyeler çok kalitesiz piyasadaki. Kendimi toparlasam gidip 100-150 tane penye yaptırıcam makinaya uygun ama fırsat bulamıyorum bu aralar :/ @Masak ari, yok ya millete ne benim kaça aldığımdan, öyle esnaf değilim ben samimi esnafım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://blog.idealsohbet.com/wp-content/uploads/2012/02/yarram.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Dworgian said: toggie said: Asteroth said: The RıdOne ANAAAAA O_o medal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Theridone said: abi t-shirt işi biraz belalı aslına bakarsan. Şuan bardak - tabak - puzzle vs yaptığım süblimasyon makinasyonda t-shirtler çıkıyor ama işte o makinaya girecek penyeler çok kalitesiz piyasadaki. Kendimi toparlasam gidip 100-150 tane penye yaptırıcam makinaya uygun ama fırsat bulamıyorum bu aralar :/ @Masak ari, yok ya millete ne benim kaça aldığımdan, öyle esnaf değilim ben samimi esnafım =) hacıt ne kalıo tablo başına iyise bizde girelim sdfk istanbulda güzel pazar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Theridone, kaliteli penye bulsan jinx kalitesinde olur mu baskilar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 beyaz harici penyede aynı kaliteyi bulmamız güç değil abi. özellikle siyahda birebir aynı çıkar iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 e süper. siyah penyeler gelince buraya yaz madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 tişört işine girme aga. eski civcivini kaybetti o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sen niye bulandırıosun abi aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Selam kanvasçı kardeş, Gezi'nin n az 4-5 fotoğrafını kanvas olarak istiyorum. Fotoğrafların yüksek çözünürlüklü halleri nerden bulacağız o konuda yardımcı olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Rıdvan yardırdı yine iş yeri için tablo lazım oldu. dedim benim bir tanıdık var oraya yaptıralım çok güzel yapıo falan filan. hakikaten mis gibi oldular. ellerine sağlık vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 efsane olmuş. ne kadar tuttu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tellos said: Selam kanvasçı kardeş, Gezi'nin n az 4-5 fotoğrafını kanvas olarak istiyorum. Fotoğrafların yüksek çözünürlüklü halleri nerden bulacağız o konuda yardımcı olabilir misin? seçtiğin fotoyu google image search ile arat. sonra oradan büyük seç sadece büyük versiyonlarını göstersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 fiyatlar aynı mı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Aynidir bence. Birak kaziklamayi hakettigini bile alamiyo bizim Ridvan. Hatta indirim bile iste, iyice zarar etsin, sonrasinda akillanir belki. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 rıdvan nerelerde hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar