kgns Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 zam mı lan ordaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Yok başkan zam falan, içini ferah tut :) eğer şunu http://bakbakayim.com/kisiyeozel/kisiyeozelkanvastablo soruyorsan, yanlış hesaplama yapmışım. 70x100 ü önce hesapladıydım ürün eklerken. Şuan hepisi düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 evet ben arkadastan tablo aldim. pati indirimide yapti ve tablo cok güzel olmus. hizli kargo sorunsuz bi is oldu. herkeze tavsiye ederim. alacaksaniz bu adamdan alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 almayacaksaniz da bu adamdan alin. adam efendi esnaf bi kere. 5 lira icin cirkefe yattim canin sagolsun dedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 alin ama cirkeflik yapmayin. o kadar zengin adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Sagolun beyler ya, mahcup ediyorsunuz beni :) İmam ay lev ye <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Theridone said: Yok başkan zam falan, içini ferah tut :) eğer şunu http://bakbakayim.com/kisiyeozel/kisiyeozelkanvastablo soruyorsan, yanlış hesaplama yapmışım. 70x100 ü önce hesapladıydım ürün eklerken. Şuan hepisi düzgün.yok, 5 li kanvas tablo 99 tl idi simdi 149 ya da ben yanlış gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Yok abi yanlış görmedin sen, o fiyatları giren arkadaşın dalgınlığına gelmişti. ilk 6 ürünü o fiyattan girmiş. Ki daha fiyatlar belli değilken girmişti :) doğru fiyat şuan sitede yazanıdır. 149 lira yani. sistemde fiyat girmezsen ürün eklenmiyor, o da boş duracağına 99 yazayım gitsin demiş herhalde. karışıklık için özür dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 barnacle said: BSG Mega Spoiler o değilde Colonel Saul Tigh saylon çıkmıştı ya BSG izlememiş olsaydım kanını deşer bağırsaklarında dans ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 vals yapalım bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Theridone said: Yok abi yanlış görmedin sen, o fiyatları giren arkadaşın dalgınlığına gelmişti. ilk 6 ürünü o fiyattan girmiş. Ki daha fiyatlar belli değilken girmişti :) doğru fiyat şuan sitede yazanıdır. 149 lira yani. sistemde fiyat girmezsen ürün eklenmiyor, o da boş duracağına 99 yazayım gitsin demiş herhalde. karışıklık için özür dileriz.off kaçırdık desene :D:D kendimi bi an donanımhaberci hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ahahah biraz öyle oldu evet de aman sadece bi anlık öyle hisset =) pati indirimi + ücretsiz kargoyla zaten güzel bir indirim elde ediliniliyor başkan. Bence makul ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 donanımhabercilik aslında kötü bişey değil, ama hakedene yapıldığı sürece. küçük çaplı işletmelere yapmak ayıp, ama zaten neredeyse tekel olmuş eşşek yüküyle para kazanan firmalara ölü skcilik yapmak bence yerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 2. sayfalara gitmişiz yahu, gözden ırak olmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Theridone said: 2. sayfalara gitmişiz yahu, gözden ırak olmayalım :) bir öm gönderdim okumassan papslarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Okudum papstirma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Theridone said: Okudum papstirma :( bi de ben göndereyim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 av yis, gül kokulu meşazlar gelmiş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 konuyla alakasız ama, İzmir'de ne var yaw bütün fotoğraf, baskı ve albüm yapanların alayı İzmir'de ? merak ettim de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Valla bilmiyorum ki, sanatin bogrundeyiz sanirim ondan boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bogurtizm akiminin oncusu rid1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 anca girebildim iş güç derken, siparişi verdiğimiz gün hazırlayıp kargoya vermiş, ertesi gün de elimize geçti. istenenden de iyi iş çıkartmış sağolsun :) terazisini kırıyorum, replere doyamasın. ilk mayışımı alayım bir kaç alışverişimiz daha olacak , söz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sağolsun bi çayını da içtik. tek taş yüzükten de kurtardı bizi rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 stimpak said: istenenden de iyi iş çıkartmış sağolsun :) terazisini kırıyorum, replere doyamasın. ilk mayışımı alayım bir kaç alışverişimiz daha olacak , söz :D Ben teşekkür ederim abi sagolun, o sizin iyi niyetiniz. Her zaman beklerim :) @Rasmon, daha onceden tanisiyo olusumuza halen saskinim baskan. umarim begenilir yaptigim is =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Rıdvan sağolsun ben de aldım bugün kız arkadaşıma.Kalite akıyor tablodan.Çayını içemedim kendisinin ama bi gece çıkma sözünü aldım.Eyv brocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar