Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimli Kanvas Tablo

Theridone

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

Yok başkan zam falan, içini ferah tut :)

eğer şunu

http://bakbakayim.com/kisiyeozel/kisiyeozelkanvastablo

soruyorsan, yanlış hesaplama yapmışım. 70x100 ü önce hesapladıydım ürün eklerken. Şuan hepisi düzgün.
yok, 5 li kanvas tablo 99 tl idi simdi 149 ya da ben yanlış gordum
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi yanlış görmedin sen, o fiyatları giren arkadaşın dalgınlığına gelmişti. ilk 6 ürünü o fiyattan girmiş. Ki daha fiyatlar belli değilken girmişti :)

doğru fiyat şuan sitede yazanıdır. 149 lira yani. sistemde fiyat girmezsen ürün eklenmiyor, o da boş duracağına 99 yazayım gitsin demiş herhalde. karışıklık için özür dileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Yok abi yanlış görmedin sen, o fiyatları giren arkadaşın dalgınlığına gelmişti. ilk 6 ürünü o fiyattan girmiş. Ki daha fiyatlar belli değilken girmişti :)

doğru fiyat şuan sitede yazanıdır. 149 lira yani. sistemde fiyat girmezsen ürün eklenmiyor, o da boş duracağına 99 yazayım gitsin demiş herhalde. karışıklık için özür dileriz.
off kaçırdık desene :D:D kendimi bi an donanımhaberci hissettim
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

istenenden de iyi iş çıkartmış sağolsun :) terazisini kırıyorum, replere doyamasın. ilk mayışımı alayım bir kaç alışverişimiz daha olacak , söz :D

Ben teşekkür ederim abi sagolun, o sizin iyi niyetiniz. Her zaman beklerim :)

@Rasmon, daha onceden tanisiyo olusumuza halen saskinim baskan. umarim begenilir yaptigim is =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...