Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimli Kanvas Tablo

Theridone

Öne çıkan mesajlar

-Yer izmir bornovanın neresinde?
-Bir de sipariş verdiğimizde kaç gün içersinde hazırlanır?
-Bir de bir de. Siparişi erken versem (mesela yarın uğrasam sipariş versem)ayın 10'una kadar sizin dükkanda dursa sonra gelsem alsam bir sıkıntı olur mu? Doğum günü için düşünüyorum da eve getirirsem görülecek anlamı kalmıcak:)
Sosyal ağlarda paylaş

1. Kırtasiyem bornova'da. Kanvasları yaptığımız atölye önce kahramanlar'daydı şimdi konak'a taşıdık. Tezcan'dayız orada. Ustalar orada yapıyorlar.

Bornova'da Vergi Dairesi var, onun hemen arka tarafındayım. Otopark'a bakan tarafta. Yerin Adı Ceylan Kırtasiye

bu da google maps'ten link

2. Siparişi verdiğin günün üzerine 2 gün koyarsın işte. Eskiden 4-5 güne çıkartıyorduk ama şimdi tam otomasyon çalışıyoruz işler daha hızlı çıkıyor. Vernik sonrası kurutmak için kapalı alanımız var. Bugün verirsen cuma günü alırsın yani tabloyu. Maksimum sarkacağı gün cumartesi sabahı olur. Daha da gecikmez.

3. Benim için sıkıntısı yok, ayırırım kırtasiye'de bir kenara, alırsın ayın 10'unda ya da daha öncesinde. Evim de yakın zaten işyerine, saatin pek önemi yok teslim alacağın zaman.

Başka kafana takılan bir şey olursa yaz, ben buralardayım :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu 5'li tablolar şahane abi. siteyi de beğendim. çok iyi bir iş çıkarmışın gerçekten. tr'de olsam 2-3 tane alırım odayı döşemek için. Bi ara aras kargoya falan uğrayıp sorsana tekli büyük boyutu ve 5'lileri kaça yolluyorlarmış. Uygunsa vereyim sipariş yolla kktc'ye.

OLM HEM KARGO SERBESTTİ Dİ Mİ. O ZAMAN VEREYİM SİPARİŞİ BEN HEMEN sdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

şu 5'li tablolar şahane abi. siteyi de beğendim. çok iyi bir iş çıkarmışın gerçekten. tr'de olsam 2-3 tane alırım odayı döşemek için. Bi ara aras kargoya falan uğrayıp sorsana tekli büyük boyutu ve 5'lileri kaça yolluyorlarmış. Uygunsa vereyim sipariş yolla kktc'ye.

OLM HEM KARGO SERBESTTİ Dİ Mİ. O ZAMAN VEREYİM SİPARİŞİ BEN HEMEN sdfasd

abi gıprıs'a da kargo ücretsiz ki zaten :)

@ginaly, o baykuş bizim canımız ciğerimiz. sigortalı akbil'li.
Sosyal ağlarda paylaş

Artık web sitemiz tamamen işlediğine göre yeni bir kampanya yapmamızın vakti geldi demektir :)

Açıklıyorum arkadaşlar, toplanın şöyle etrafıma!

Kampanya Reyiz v2.1

Sitemizden alışveriş yaparken, ürün sepetinizdeyken kupon kodu olarak paticik yazarsanız,

%10 İndirim ve Ücretsiz Kargo imkanına erişiyorsunuz.

http://i.imgur.com/JjDCM.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...