fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 screwy ile dracos var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 aa unuttum lan hatta boşver hakan geçer dicektim bu mesajda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Geçerdim de çok üşürdüm be abi hava soğuk. Üşüyoruz Güvenç Reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kenshin ben : dışardan adam lazım olursa +1 bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bul bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 iyice dışardan adam lazımsa clarence ve klaas'ı arayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kenshin : soruyorum arkadaşa cevap gelince sölerim yok benim arkadaş gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 *Gerçek erkek tüm ayarlamaları yapıp geldiğini söyler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Soru işareti kalmış bende ama geliyorum ben Ayrıca takımıma Güneşi, bide mümkünse öncü ilhan yiğit ve saygını da istiyorum kaptan, neyse bonservisleri hallediver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 dreagloth said: *Gerçek erkek tüm ayarlamaları yapıp geldiğini söyler* geliyon mu sen? gerçek erkek misin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 tolga said: Soru işareti kalmış bende ama geliyorum ben Ayrıca takımıma Güneşi, bide mümkünse öncü ilhan yiğit ve saygını da istiyorum kaptan, neyse bonservisleri hallediver takımlarıyla konuştum öncüyü 2 sene sonra ilhanı 7-8 ay sonraya yiğiti de 3 ay sonraya transfer ediyoruz saygını da sordum, zenciler o artık bizim dediler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 sayginin bonservisi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 iyi o zaman beraber gelirsiniz sen gelirken onu da kap gel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 benim sözleşmem mart 15'te bitiyor, 16'sında imzalayıp sahaya çıkabilirim. Başkanımız totoş biraz satmıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Özledim agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Şimdi maçtan geldim, bu haftada cumaya gitmezsem bi daha oynamazsın dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 5 kasımdaki maça geliyorum. şimdiden belirtiym. biletimi aldım. o kadar özledim ki maç yapmayı deliler gibi gelicem. çılgınlar gibi. adeta sincaplar ve makarnalar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahaha olm sen nereye dustun ya, new york diye mekkeye gittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ben geleyim dedim da, kış kıyamet, bineceğim saatte deniz otobüsü iptal olmuş olursa, gg olurum mettobüs hala kapalı olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cavanagh said: dreagloth said: *Gerçek erkek tüm ayarlamaları yapıp geldiğini söyler* geliyon mu sen? gerçek erkek misin yani? bu ne olm kamışa su yürüdü mü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cavanagh said: tolga said: Soru işareti kalmış bende ama geliyorum ben Ayrıca takımıma Güneşi, bide mümkünse öncü ilhan yiğit ve saygını da istiyorum kaptan, neyse bonservisleri hallediver takımlarıyla konuştum öncüyü 2 sene sonra ilhanı 7-8 ay sonraya yiğiti de 3 ay sonraya transfer ediyoruz saygını da sordum, zenciler o artık bizim dediler sdf belki subattan itibaren takimima geri donebilirim hersey staja bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tolga said: Soru işareti kalmış bende ama geliyorum ben Ayrıca takımıma Güneşi, bide mümkünse öncü ilhan yiğit ve saygını da istiyorum kaptan, neyse bonservisleri hallediver Beni istemeyerek ihanet ettin bize, kardeşim. Bundan sonrası sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dreagloth said: Ben geleyim dedim da, kış kıyamet, bineceğim saatte deniz otobüsü iptal olmuş olursa, gg olurum mettobüs hala kapalı olursa. gelirsin gelirsin yazıyom seni de=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cava fiz baki dracos tolga screwy spidee scheriff khelben kenshin kermit viseroy patpoker dreagloth umut yusuf 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 screwy fiz spidee tolga yusuf patpoker baki umut dracos khelben dreagloth kenshin viseroy cava scheriff kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar