Sypro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 M705 mouse kullanıyorum logitech, az önce gidip F710 gamepad aldım. ikisini aynı dalga üzerinden çalıştırmak istiyorum çünkü zaten toplam 3 tane usb girişi var, ikisini bunlar kaplamasın boş yere. fakat birinde unifying logosu var, diğerinde nano reciever yazıyor. M705 için kurduğum arayüzden gamepad'i göremiyorum, gamepad'in zaten öyle bir arayüzü yok. bu işi becermiş birileri varsa iki yol gösterebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://images.memegenerator.net/instances/280x280/9264804.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 maalesef sadece kisitli sayida unifying urun var ve digerlerine geri uyumlu degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 fark ettim. neyse artık, 1 usb de ona harcarız napalım. sağ ol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 usb hub al çözüm kalmazsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 laptop'un kenarından sallanan bi hub fikri hoşuma gitmiyor ya.. neyse, bahaneyle haricileri tok merkezde toplama fikrini hayata geçiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 bu f710 sadece usb ile mi çalışıyor yoksa pille mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 pille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Şimdi bi de pile para harcayacaz he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 6 ayda bitmedi valla içinde gelen pil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Selam, Benim klavye 1 yılı geçeli çok oldu, trackball ise 1,5 yıl oldu. Hâlâ aynı pil ile yola devam :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 PrudenT said: 6 ayda bitmedi valla içinde gelen pil aynen, efsane bir pil ömrü var alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 o piler akar aga akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 paketin yanında duracell gönderiyorlar 2 tane. bim pili olmadığından feci sağlam oluyo. logitechin marathon mouse si var bende 2 yıldır pil değiştirme gereği duymadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar