Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Pert adamlarsınız, efsaneler uydurup kendiniz inanıyorsunuz, ne desem ki, bu kadar kısa yerde. Birincisi, o kavga dövüş olayları o kadar basit değil, başka işler oluyor genelde arkasında, herşey de inandırıldığınız masallardaki gibi olmuyor, ben kemalist diye saldırılan kimseyi görmedim, ha İşçi Partisi bilmemne iseniz bu hikayelerinizi anlıyorum ama yemezler, genelde saldıran ve saldırılan sizin sandığınızdan farklı oluyor. Bu hesaplar da çok eski şeylere dayanıyor, tartışmaya gerek yok. Ayrıca yok alana kahrolsun kemalsit diktatörlük diye giriyolarmış falan, at atabildiğin kadar be güzelim, meydan senin. Caps falan verirsen biraz zekası olanları belki inandırırsın, başka türlü şansın yok. Ben çıkıp şimdi "ben kemalist gördüm böyle kohrolson islom olloho inonon hörkösö kösöcöğiz bizdön olmoyonloro sököcöğiz" diye bağırıyorlardı desem ne kadar inandırıcı olursa sizin ulusal kanal efsaneleri de o kadar inandırıcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ah be pirvan, yıktın eyledin her yanı viran. B)- edit: 1 mayısta meydanda olanı biteni eve gelir gelmez yazdım, o yazıyı bu sitede anında paylaştım ve hatta yazıyı biraz daha toparlayıp bir haber sitesinde yayınladım. o yazı 1 mayısa giden o kadar çok kişinin duygularına tercüman olmuş ki internette tıklanma rekoru kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ah bir de, şu cahil olayı da çok yavan ve seviyesizce geliyor bana. Velhasıl kelam bu körkalem elitizmden kaynaklanan birşey, "onlar cahil taşıdıkları adamı bilmiyorlar" falan. Ben aktif siyasetten çıkalı epey zaman oldu, komünistlerin içinde hırtların da olduğu elbette doğrudur, ben de zaten az kıl olmam, ama bir konuda haksızlık etmemek lazım, her ne olursa olsun sol eylemlerdeki teori derinliği birçok diğer siyasi eğilime göre daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 aha bak şu yazı. http://forum.paticik.com/read.php?13,5567183,5568177#msg-5568177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Özet geçeyim: Gelip yanımızda durdular, tahrik olduk. Ben komünist gördüm hiçbirşeye benzemiyordu, benim Kürt arkadaşlarım var, halkların kardeşliği, ulusalcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ya sen ne komik çocuksun ya. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şehit haberli terör eylemli topiklerde sıfır aktivite olduktan sonra böyle adamlar bir araba yazı da yazsa napıyoruz? bir yerimize sürmüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bu konu da buraya kadarmış B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Hadi kilitliyorum topacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 had' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 lan yine yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 başka zamana işalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 EricCantona said: Güzel kardeşim benim senin inanmanı istediğim bişey yok, sadece çok basit bi dilde anlatmaya çalıştığım şeyi açıklayayım, ben diyorum ki ortada bazı deliller var ve bu deliller şu yada bu sebeplerle birileri tarafından "zenginleştiriliyor" arkasından bu "zenginleştirilmiş" delillerin sahte olduğu ortaya çıkıyor. Şimdi bu delillerin "zenginleştirilme" eylemi kimin işine yarıyor, içeride suçlu olduğu iddia edilerek tutulan adamların, kimin zararına, ellerindeki delillerin gerçek olduğunu iddia ederek suçlama yapan savcıların . Bak benzeri şike soruşturulmasında da yapılmaya çalışıldı, gerçekte olmayan şeyler sürüldü medyaya Aziz Yıldırım'ın avukatları tarafından -emenike'nin para sayarken görüntüleri etc..- arkasından böyle bişey yok denince ne oldu Aziz Yıldırım yandaşları demeye başladılar ki e bu yalan çıktı o zaman hepsi yalan çıkabilir ortaya atılan iddiaların... Cinayetle suçlandığını varsay,ortaya kendin oraya yerleştirilmiş bir delil oluşturabilirsen bi şekilde sana komplo kurulduğunu iddia edip uzun bi süre yargıyı oyalayabilirsin,belki kurtulabilirsin bile... Senin hakkındaki delillerden sadece 1 tanesinin bile kurmaca olduğunun kanıtlanması diğer delillerin güvenilirliğini sarsar. Ben de burda amaç bu olabilir diyorum... Budur da demiyorum zaten,senin gibi iddialı değilim bu konuda kesinlikle... Açık konuşayım, hiç bu açıdan bakmamıştım. Gerçekten böyle olabilir durum. Ama davanın yöneticisi ak parti zihniyeti olduğu için iyi niyetli bakamıyor insan olaya. Yani bu söylediğinin mantıklı bir ihtimal olduğu çok doğru. Yinede ak parti hükümetinin gelmiş geçmiş her türlü tutumu ele alındığında, benim mantığımın vardığı sonuç şu ki; ergenekon davası adı altında, gerçek suçlularıda yargılıyor olma ihtimallerine rağmen, arada hiç bir suçu olmayan muhalifleride kaynatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Halkın en çok güvendiği kurumun itibarını bitirme operasyonu... Tek cümle ile budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 halk en son bıraktığında cahil bir mal sürüsüydü çetin abi, ne iş? işine gelince öyle, gelmeyince böyle olmaz bak söyleyeyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dusun iste, cahil mal surusunun en cok guvendigi kurumu yikarsan, cahil mal surusu kosarak sana gelir, ya da senden korkar, gene sana gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Halkı mallığa itende asker zihniyeti değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Evet evet halkın boyle olma sebebi tamamen askeriyenin hatta tsk kaldırılsa bir daha tuvalete girmemiz bile gerekmeyecek askeriye yuzunden buyuk tuvaletınızı yapıyorsunuz aslında olmasalar hiç gerekmeyecek. Klasik ne var ne yok suçu askeriyeye atalım bölümüne geçiş yapmayalım rutkay azizin anlattıklarında gram geçmiyor askeriye. Yargının kontrol altında oldugu ıstenılenın içeri istenilenin dışarı çıktıgı bir hükümette KANIT sunmadan içerde tutulan onlarca masum insan varken bunların 3ü milletvekiliyken hüseyin üzmezi dışarda görmek demek bütün yandaş koyunlara büyük bir ıspat olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ne alakası varki şimdi bu söylediklerinin? Darbeden sonra uygulanan politikalar halkı apolitikliğe itmedimi? Şu an akp hükümetinin bu kadar destek görmesinin dolaylı sebebidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sen de haklisin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Uzun uzun yazdım sonra nolur nolmaz balon napolyon falan abilerine söyler diye sildim akp cok ıyı akp çok yaşa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aquila said: sen de haklisin kardes. sensin kardeş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar