titanguard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 dün www.hostelbookers.com dan 4 günlügüne rezervasyon yaptım depositte ödedim,otel ile iletisime gectim paranızı iade edemiyoruz diyor fakat www.hostelbookers.com sitesinde sadece depositi geri ödeyemiyoruz diyor. Kısacası 40£ ödedim kesilcek miktar 4£ gözüküyordu.Fakat bana habire "it s not refundable " diyorlar.Otel para iade edilmiyor ama istiyorsanız site ile irtibata gecin dediler.Elemanlara mail attım 2 saattir cevap gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 eğer sitede varsa site onlardan alıp sana ödesin sen otelle neden yüz göz oldun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ahmedinejad said: eğer sitede varsa site onlardan alıp sana ödesin sen otelle neden yüz göz oldun ki iptal ederken hem bize hem de otele mail atın demisler cancellation islemlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Cancellation Policy'e bakmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi paranın tamamını odemen gerekmiyor ki? depozito oduyorsun siteden book etmis oluyosun zaten hostel'i. gidince de hostelde diyosun ben depoziyo odemistim zaten, geri kalanı da aha burda diyip veriyosun. bi de hostels.com tavsiye ederim. defalarca kullandım, surekli promosyon maili gonderip duruyorlar ama her istediginde gidemiyosun tabi her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 toggie said: abi paranın tamamını odemen gerekmiyor ki? depozito oduyorsun siteden book etmis oluyosun zaten hostel'i. gidince de hostelde diyosun ben depoziyo odemistim zaten, geri kalanı da aha burda diyip veriyosun. bi de hostels.com tavsiye ederim. defalarca kullandım, surekli promosyon maili gonderip duruyorlar ama her istediginde gidemiyosun tabi her yere. Evt sanrm dedgn gbi.kalanini orda oduyorsun.yanls okumusm bn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 4€ icinmi simdi butun bu yaygara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hostelworld.com refunda para almıyorlar 1€ öderseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Para iadesi için 1 euro mu ne ödüyorsun sanırım eğer onu ödemiş isen booking için ödediğin parayı geri alabiliyorsun o tarihten önce başvurarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Otele girişine kaç gün kalaya kadar iptal edebiliyorsun ona bak. İptal ile ilgili ek bi bilgi verilmiş de olabilir. Default olarak edebilirsin yazar mesela depositle alakalı kısımda, sonra aşağılarda bu otelde şöyle şöyle edemezsiniz vb. yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 booking.com en son saate kadar refund. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar