wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Abi bide süper lüx diyorlar ya çok eğleniyorum ahaha. Ebeveyn banyosu var abi lüx bizim ev falan yapıyorlar bir de oda komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya cetintas başladın gene gece gece. bi sen alın teriyle kazanıyorsun zaten dimi? tanımadığın bilmediğin adamı direk yargılamak ne kadar kolay. sonra döndürüp lafı yaşım büyük, eveliyim çocukluyuma falan getirdin klasik. al o zaman burdan buyur senin o aylık 7k ile 7 aile geçiniyor. what up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 B)- edit: wastryx'in yazdığına gülmüştüm. sana acı acı gülüyorum. peki, ben de hesap yapayım, 2 milyon Lira ile o zaman kaç aile geçiniyor? hımmm, 7 bin bölü 7 eşit 1000...o zaman 2 milyon bölü 1000 eşit 200. heh, doğru galiba. 200 aile geçiniyor o 2 milyon lira ile yani. edit 2: tövbe.2 milyon bölü 1000 eşit 2000...2000 aile geçiniyor?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 750 tl aidat yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Bana burs ver çetin abi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 2 milyon liralık ev alabileceğim gün seni nüfusuma bile alırım wastryx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 2 milyon bana ver abi ben sana 5+2 4 ev yaparım bahçeli alayı da o verdiğin linkten daha güzel ve 'lüx' olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Red said: 750 tl aidat yuh. he ya, ben de yeni fark ettim, 750 lira aidatı varmış evin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Hatta ortaya havuz bile yaptırırım çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 cetintas said: peki, ben de hesap yapayım, 2 milyon Lira ile o zaman kaç aile geçiniyor? hımmm, 7 bin bölü 7 eşit 1000...o zaman 2 milyon bölü 1000 eşit 200. heh, doğru galiba. 200 aile geçiniyor o 2 milyon lira ile yani. edit 2: tövbe.2 milyon bölü 1000 eşit 2000...2000 aile geçiniyor?!?! ... abi daha iyisini beklerdim senden cidden. bu mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 wastyrx said: 2 milyon bana ver abi ben sana 5+2 4 ev yaparım bahçeli alayı da o verdiğin linkten daha güzel ve 'lüx' olur.. ah be kardeş, para koyabilsem bir kenara ayıp ediyon. son 2 senedir hep cepten yediğimiz için gittim işe girdim.zaten mevzu oradan çıktı,bu kadar üniversite mezunu işsiz,yılların tecrübeli adamları işsiz,birikimlerini yiyip bitiriyorlar...ama memlekette bir kesim 2 milyon lirayı bir apartman dairesine gözünü kırpomadan verebiliyor...bu bana benim 7 bin liralık aylık harcamamdan daha vahim gibi geldi ama serhat'a aynı etkiyi yapmamış. tartışma buradan çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 çetin abi bence haksızsın alınteriyle kazanmak illa makine başında yağlı ellerini krili beze silen standart emekçi figürü değildir. sen bugün on sene kasar sizin firmayı bir kobi haline getirirsin eşinle. belki günde üç saat uyursunuz işlere yetişicez diye. sonra bir şeyler rastgider, belki ideal bi iş ortağı bulursunuz, habire büyük firmaya mal satar fasoncusu olursunuz. onunla beraber büyürsünüz falan. on sene sonra firma cirosu on milyon olursa, 3k kira da verirsin yani. bahçesini güvenliğini beğenirsin. her zorluktan gelen varlığa kavuşunca vehbi koç gibi zeytinlerin hesabını yapmaya devam edecek değil. köşe başına kebapçı açan, tesadüfen tutturan, sonra şubeler açan hatta franchise veren köylüler var bu ülkede. illa %100 vergi kaçırıyor, danışıklı dövüş yapıyor, rüşvet yediriyor değildir. hani daha lüks yerler için desen anlarım, safir, metrocitydeki bir daire için falan desen. geliri giderine denk yaşayıp sıfır birikimle 2-3k kiralarda 10k aylık giderle oturan bisürü insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 tartışma senin o adamın da 2 milyonu alın teriyle kazanmış olabileceğini anlamak istememenden çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 çetin abi hayatı boyunca alacağı maaş 1000tl yi geçemeyecek adamlar var. onlara ayda 7000 harcıyorum dersen aynı namussuz edebiyatını sana yaparlar. "biz adamın güvenliği oluyoz bindiriyoz gezdiriyoz kapısını teizliyoz anca 1000 tl alıyoz" derler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 işte hesap kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 çetintaş babamı tanısaydı kendini öldürürdü ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 neden harcıyorsun diyen yok zaten ona. aslında var ama o 2 milyon harcayana laf ettiği için var :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Orasına karışmıyorum ben insanların gelirini hesaplamak çirkin bişi ama ben mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum en güzeli edikleyim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mıtsızım.......,,,,,,,,,,....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 100 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 dil eğitimi alıyorum 4500 dolar civarı gidiyor okula kira dahil tr de 200 tl harcıyordum unideyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar