Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Absolut said: Sizden bi bok olmaz rahat olun. kendi üzerime de alınıyorum ve onaylıyorum (tu) hatta bu konuda forum içi ve dışı duyacağım en yerinde laftır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 68 kuşağının boku olamayız biz allah belamızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ha abso demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 odiflame said: 68 kuşağının bugünkü temsilcisinin kesinlikle genç sivillerdir. http://images.sodahead.com/polls/001180975/noo_answer_2_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şunu da söyliyim size, bizde bu halk varken bu mantalite varken, 68 kuşağı bütün dünyaya gelir, ama türkiyeye gelmez. böle haritayla gösterirler "dünyada 68 kuşağının geldiği yerler" diye böle kırmızıyla.. türkiye de orda bembeyaz "gelmeyenler" diye gözükür. ben o kadar umutsuzum ynai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 @1 zor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 babama sordum donmuyoruz bi yere burdsa iyiyiz dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Viktor said: ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 şunun bilimsel olanını ekşiye koyup baya karma kaybettiydim bunu da koyasım var çok fena sdgksg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bi kadeh daha lazim buna, kadeh toksuturuyor olsalar daha iyi olur bi sonraki asama mutlaka gif yapmak olmali, disco topu donsun isildasin, kadeh toksutursunlar sonrada YTMND ye koyucaz, arkada 300-500 muzik vericez kocaman FOR SCIENCE FOR SCIENCE diye yazi yanip soncek fikir olarak cok superimde iste beceriksiz oldugumdan fotosok isletini beceremiyorum :( paint terkiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bence birbirlerine oscar ödülü versinler. veya plaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar