goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya nolcak orduyu çekmek için geldim!!! diye gelir iki hafta sonra monumental bi yerde saldırı olur İRANA GİRMELİYİZ AHA AFGANİSTANA KAÇTILAR derler savaş sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yine de adam bu sefer yaptıklarından daha da fazla sorumlu olur. direk çünkü askerlerimizi çekip bir daha sokmayacağız diyor. yani mesela savaş sevici bir başkan seçilse makul insanlar onu seçen insanlara laf edebilir ama başkan sağa sola giriyor diye ancak normal barışçıl insan tepkileri gösterebilirler. bu adam aynı şeyi yaparsa toplumda yaratacağı huzursuzluk daha fazla olur en azından. sonuçta bir sistemi ne kadar itersen (yani huzursuzluk vermeyi öyle düşünebilirsin) onu bulunduğu çukurdan çıkarma ihtimalin de o kadar fazla. toplum ne kadar rahatsız olursa bu durumda o kadar efektif tepki gösterebilir diye umuyorum. sonuçta savaşa karşı tepkiler sene geçtikçe büyüyor bunda da "savaşmıycaz" diyip savaş ilan eden liderlerin etkisi büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ron paulun sirf su laf icin bile gidip elini opebilirim http://www.ronpaul.com/images/ron-paul-dont-steal-government-hates-competition.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Adamların izleyeceği politika satır satır belli zaten, cumhuriyetçisi demokratı farketmiyor. O koltuğa kim oturursa otursun aynen o belirli politikayı izleyecek. Sadece rolleri değiştiriyorlar. Hükümeti eleştiren başa geçiyor aynı şeyi sürdürüyor, bi önceki de 180 derece dönüp o politikayı eleştiriyor. Obama da savaş karşıtı geldi aynen böyle devam etti, şimdi bunlar onu eleştiriyorlar, onlar başa gelince aynen sürdürecekler. Olay zaten koltuğa oturmakta, öyle cebini doldurmakta, yoksa koltuğa oturunca yapabileceğin ya da değiştirebileceğin pek bir şey yok senaryo çoktan yazılı. Ha, etki bırakma açısından reklam başarılı o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Rewendor said: Adamların izleyeceği politika satır satır belli zaten, cumhuriyetçisi demokratı farketmiyor. O koltuğa kim oturursa otursun aynen o belirli politikayı izleyecek. Sadece rolleri değiştiriyorlar. Hükümeti eleştiren başa geçiyor aynı şeyi sürdürüyor, bi önceki de 180 derece dönüp o politikayı eleştiriyor. Obama da savaş karşıtı geldi aynen böyle devam etti, şimdi bunlar onu eleştiriyorlar, onlar başa gelince aynen sürdürecekler. Olay zaten koltuğa oturmakta, öyle cebini doldurmakta, yoksa koltuğa oturunca yapabileceğin ya da değiştirebileceğin pek bir şey yok senaryo çoktan yazılı. Ha, etki bırakma açısından reklam başarılı o ayrı. her satırına imzamı atıyorum. reklam harbiden de cok basarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 konuyla çok alakasız bir şey sorucam, bu tür böyle yazılı videoların belirli bir adı var mı? the kingdom'dı sanırım filmin adı, onun da girişinde vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 böyle snumlar hazırlamanı sağlayan program bile var, bir iki sor gösterirler. patide görmüştüm ben de güzeldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 alayli isi hemen kendini belli eder birakin program kurcalamayi grafikerler yapsin isini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yok yahu sunum için etkileyici yöntem o yüzden istiyorum. prezi.com'u demiyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Fazla Ezel Opening izlemiş bunu yapan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 askeri gecmisi olan teksasli republican, tanidik geldi mi? gerce bu akilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar