pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Gm Animal Tamin Gm Animal Lore Gm Magery Gm Hiding Gm Stealth Gm Snooping Gm Stealing artık nebulada oynamıyacagım icin acc satmayı dusunuyorum.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hangi şehirde olduğunu ve fiyatını da söylesen daha iyi olur..[signature][hline]Madcat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 aha bu pokemon yaklaşık 2 sene öncede vardı galiba. Çok soymuştu beni zamanında Scribe charımla satış yaptığım gibi backpack boşalıyordu :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 İyi sabretmişsin bunları kasarken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 silencer alır çok fazla account alıyor paticik üzerinden.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Almak isteyen olursa benim de şöyle bir acc'im var. Warriordır kendisi (Locus) Gm Sw Gm Parry Gm Tactics 90 Heal 90 Anatomy 60 Magery 40 eva Başka ne var hatırlamıyorum. 700 cap doluydu. Malımı Mülkümü bırakmadan önce dağıtmıştım çulsuzdur.İsmi "Humanitian" dır. Başka bir char daha vardı miner ama nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Oldukça eski bi acc'dir.Sanırım server açıldıktan 7 8 ay sonra açmıştım.[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 acc satmak yasak diilmi nbl da[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yasak ama dinleyen yok ki.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Umarım silencer görmez,accyi satmadan ban yersin..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Obscura, 23 Ağustos 2004 23:47 tarihinde demiş ki: acc satmak yasak diilmi nbl da benim bildigim nebula forumlarında satmak yasak, sonucta el altındanda birisine satabilirsiniz bunun adıda satmaktır.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 iide silencer nerden bilcek acc namei Pokemon_riza ise o ayrı tabi :)[signature][hline]Aera UO SHARD Mod OF Aera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 tek derdin o olsun ;)[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Tamam satın aldım ben... olayı hallettik... hrrrrrrrr[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hayir account ismi vayacon[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue WJ Cemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LetaL Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 adasdasd bende quannda satiyom lol gölcükte warsa Gelin satayim 100 magery 100 int 100 scribe anatomy heal poison 75 ewa 2.5m para yeter zaten :) 0262 414 66 01 santrale sölersiniz [4830]bagla diye warsa gelin satayim char küfleniyor :)[signature][hline][b] O $1mdi AskéR[b] [b]Sebastian İnsane İnsane Family[b] [b]Herkezi Cok Özledim Kendinize İyi Bakin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 acc name ne? kötü bir acc name ise almam.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Holyman, 30 Ağustos 2004 13:48 tarihinde demiş ki: acc name ne? kötü bir acc name ise almam. vayacon diorum vayacon accname.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 letalinkini sordum ben.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: voic3, 01 Eylül 2004 12:35 tarihinde demiş ki: nebula paralı olmuş falan dıyorlar doğru mu? imza bitirdi beni direk[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben de mi satsam :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LetaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 lianna ne yapacaksin hackliyeceksen ugrasma yapamazsınız :) alicaksaniz ben askerim birligin telefonunu vereyim arayın konusalım char elimde bosa duruyor alicak warsa beni bulsun 0242 414 66 01 santral cıkar 48 30 bagla murat yildiz ismimde alicak warsa beni arasın[signature][hline][b] O $1mdi AskéR[b] [b]Sebastian İnsane İnsane Family[b] [b]Herkezi Cok Özledim Kendinize İyi Bakin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LetaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 LetaL Asil Rud Sebastian Requiem Destructive :) locusun eskilerinden tempus kurucularindanim bronx zegna rud vs vs :) eskidik artik :)[signature][hline][b] O $1mdi AskéR[b] [b]Sebastian İnsane İnsane Family[b] [b]Herkezi Cok Özledim Kendinize İyi Bakin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 NBL account satımı yasak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben de satıyorum. Account adı Silencer, 5000$.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bu da not edildi. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar