mardox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 S-H said: mardox said: nooblar için ra ra'ya karşı oynuyosanız meteor (Path of Destruction) attıysa sakın geri kaçmayın Ra'ya doğru koşun. vasat bir oyuncunun bile ilk yapacağı iş arkanıza doğru hedef almak olacaktır. ra'ya doğru koşarsan 2. skill ve 3. skill içinde duş alırsın sağa sola doğru kaçmak en iyi yöntem. stunı yemedikten sonra yanında 2. ve 3. skillsorun değil ki cd'leri kullanır kaçarsın. (Ra'yı feedlemedilerse) ama haksızsın demiyorum, yanlış anlaşılmasın, en kötü ihtimalle geri kaçacağına belli bir mesafeyi korumak şartıyla Ra'ya yakın dur. sağ sol işini iyi hesaplıyana lafım yok. ama iyi bir ra da creep veya tree block'u hesaplayıp atabilir. lane'lerin bazı yerleri çok dar oluyor ve o skillin radius'u da oldukça geniş. o stun'ı yedikten sonra GG
0ne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla girdigim oyunların cogunda support oluyorum artık, alıyorum voodoo-ds-empath v.s.. ra-mb-tdl babysitliyorum. ki voodoo-ra kombosundan sag cıkacak dual hero sayısı cok cok az.
mardox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yine nooblara tavsiyeler kuldra, shrunken head ve hellflower'a gerçekten inanın. 3ü de maç kazandırır. yeni başlayanların en büyük hatası ne kadar dmg o kadar kar mantığıyla oynamak oluyor. oysa yukardaki 2 itemın (kuldra ve hellflower) disable özellikleri karşı tarafta carry fln bırakmaz... özellikle support oynuyosanız kuldra'ya olabildiğince hızlı çıkılmalı. (tabii ki takımınz kolay ölmeye başladıysa araya bir astrolabe atmak faydalı) shrunken'sız carry'nin ise işi çok zor. domine ettiğiniz oyunda bile es kaza karşı tarfın carry'si de kasarsa oyunu kaybedebilirsiniz. herşey sadece dmg ve life steal değil. 0ne said: valla girdigim oyunların cogunda support oluyorum artık, alıyorum voodoo-ds-empath v.s.. ra-mb-tdl babysitliyorum. ki voodoo-ra kombosundan sag cıkacak dual hero sayısı cok cok az. olabilir, Ra düşük puanlarda direkt puan yükseltme herosu söyliyim. stunı siz atmıyorsunuz onlar yiyor zaten :D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mardox yine döktürmüş. Carry'nin Shrunken meselesi bence çok önemli ve ben çoğunlukla her carry oynayışımda kasıyorum. Bir kanunda benden gelsin: Bir Zephyr, her zaman Shrunken Head ve Armor düşürücü itemlere boyun eğer. Edit: 2 sene oldu hala ezbere shunken demesini becerememek.
0ne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 her tank harkon's blade e boyun eğer olarak değiştirelim. :) 40 armorlu legionnarie'e ss ile 3 shot attıgımı bilirim harkon sayesinde
mardox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 @lord_Argos teveccühünüz :) tanklardan arma'nın abv... focuslasan onu öldürene kadar tüm takım yatar sallamasan herif spine busrt ile kill de alıyor. ona napcaz?
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ws mana drain ile kedi gibi oluyor(early game).sonrasında item kasamıyor haliyle öyle efektif olamıyor.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 mardox said: @lord_Argos teveccühünüz :) tanklardan arma'nın abv... focuslasan onu öldürene kadar tüm takım yatar sallamasan herif spine busrt ile kill de alıyor. ona napcaz? O zaman şöyle bir kanun gelebilir mi onun için? Feedlenmiş bir Armadon varsa şayet, bilki o oyun kaybedilmiştir.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Lord_Argos said: Madde 8- Eğer eziyorken, yenilmeye başlarsan bilki kaybedecksin. istisnalar hariç su dogru bence
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 -karşı takımda invis birisi varsa lvl1 de bound eye alarak oyuna baslamayın :)
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Türk gördügünüz oyundan leaver stat vericek olmasına ragmen rage quit atınız.. Swe ve Rusları yakından takip ediyor insanımız failerlık konusunda
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Seni görünce de quit atsın herkes aynı şekilde, hiç oyun oynayama. Genelleme yapmayalım.
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 türkler daha fail abi ben karsıda türk görürsem aha yendik diyorum yeniyoruzda ztn
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 GERGE said: Seni görünce de quit atsın herkes aynı şekilde, hiç oyun oynayama. Genelleme yapmayalım. %95 lik bir doğruluk oranı var bende Türk'üm lakin durum bu yani türküz diye türkler pro dicek halim yok.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 gün içinde solo oynama gafletinde bulundum. abv türkün de
Arma Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 5 kişi takımımız var. hepside arkadaş zaten. skype açıp 2 oyun atıyoruz akşamları. karşıda rus varsa seviniyoruz.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abiler beni de alın aranıza. nick: dont_damn_me
Mehanix Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 gecen oyundayım mid oynuyorum predetor var bızı takımda slm verdi oyuna baslarken turkce hereyse lvl 7 fln yukarıya cıktım 2kişi gankledim predde aradan cıktı gayet iyi hersey ormana girdim donus yolunda gucum cok azdı bi creep kessem lvl up olucam ormandada bu bi creepin gucunu milim bırakmıs vurdum lvl aldım donuyorum gelen msj su napıosun lan orospu cocugu.. bende oyunda Turklerle oynamayı seviyorum ama boyle tipler denk gelincede atesim cıkıyor resmen fazlada takılmamak lazm gerci Turkmus rusmus fransızmıs
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Osie16 said: Türk gördügünüz oyundan leaver stat vericek olmasına ragmen rage quit atınız.. Swe ve Rusları yakından takip ediyor insanımız failerlık konusunda Hahaha sesli güldüm doğruluk payı var beyler. TR channel'ına girerseniz kd'lerin 1.0 < olduğunu görürsünüz (:
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Arkadaşlarım haricinde girdiğimde pcden çok çekiyorum ben. Bazen çok kasıyo özellikle günün ilk oyununda falan.İşkence çekiyorum..Zorla statım 1.04 falan sdsadas
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Yine saçma salak bir nickli türk mal tezimi doğruladı :) Mid fail olup afk gitmek nedir ya hahahaha. Allahım kore falan tr ye nuke atsın nolur
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Oyunda çileden çıkardılarsa sizi basede bekleyip ward dikmeyin. Ward diktim diye 3 gün banlanmışım. Halbuki o oyunu almıştım da.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 1600(yeni statlarda)üstü oyunlarda oyuncular çok çirkef ya birisinin hatasıyla ölmesiyle beraber adam ya oyundan çıkıyor ya da afk bırakıyor. Bu dediğim adamlarda 2 kd li adamlar bir de. Asıl bunlardan korkun.
Öne çıkan mesajlar