Frantic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 di said: Ahahah. Abi. Bi kalibini dusunuyorum, bir burda yazdiklarini okuyorum. Ahahahah. Gulmeden duramiyorum lan. =) Baya baya dev gibi adami ne hallere dusurmus hatun. ahahah aynen. albumdeki o fotolardan sonra boyle bi topic hic yakismadi dsgfdg. ulan en nefret ettigim still su imali sarkilar sozler mesajlar kismi. ya bu isin en kral cozumu, yuz yuze yemek veya benzeri bi ikili aktivite. onun disinda red +1, ihtimal dahilinde kermit de eklenebilir dfg. onun disinda gl, hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kızın resmini görmeden yorum yapmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Frantic ahh bee bi denk getiremedik ki, yemek olsun, oturup bi kahve içme olsun, en basitinden öğle arası bi çay içme olsun, bi türlü zamanları tutturamadık. o zaman daha kolay olacak herşey de şimdi de 2 hafta bekleyecem y.dışına gidiyor :S bi bakıma da iyi oldu benim de burda işler birikmişti 2 haftada onları toparlarım sonra istanbula giderim karşılarım onu fln ahh ne güzel hayaller sdf ginaly, fotosunu koyamam, buraları sırılsıklam ıslatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu arada dün FD nin şarkısını yolladım dsfs çok beğendi çok sevindi, whatsapp ı gülücüklere boğdu dsfgsdfsd gülücüklere odaklanmıyorum ama yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 seviyosan git konuş abi diyimde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bir kız zaman denk getirmek isterse getirir, gerisi teferruattır. hani illa laf sokmak için demiyorum, benim gördüklerim böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o konuda sana katılıyorum da işte niye zaman denk getiremiyo lan bana ?!?! kaynatmaya gelince kaynatıyoruz, telden whatsapp dan ara sıra fb dan . gülücükler havada uçuşuyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: haha. sevgilisi yok, eskisi de yok artık, bitti gitti olm ! sevgilisi yoksa flörtlestikleri vardir. o flörtlestiklerinden herhangi birisi daha fazla yildiz toplar. sen de kendini mario sanarken aslinda luigi cikarsin falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hayır hayır olamaz öyle bişey.. öyle bir kız değil o.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Öyle bi kız değil, daha bile kötü demek istedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tabi caniiim kalesinde oturup seni bekliyodur princess peach gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: hayır hayır olamaz öyle bişey.. öyle bir kız değil o.. 8-) üniversitenin tadına bakmış bir türk kızdan her şey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ve simdi grafikle acikla bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 önceki grafiklerden bu kızla ilgili çıkarılabilcek çok şey var, tekrar yenisini yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bu konuda tecrübesiz değilim aslında, kız milletinin ne kadar iyi tatlı hoş saf gözüküp ne kadar şeytan olabildiklerini biliyorum =) bu kıza yazan birileri vardır illaki, yazılmayacak gibi deil zaten sdfs ama eminim flörtleştiği kimse yoktur, çünkü öyle şeyleri konuşuoduk sürekli. ben başlarda tam bi meriç gibi yaklaştığım için kıza muhabbetimizin o kısmı koyuydu epey =) amaan neyse ya bekleyip görecez, bugün uçacak, uçmadan bi tekrar konuşurum, seni bekliyor olacağım fln derim sfds gelince de bakacaz artık kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Sen çogiyisin, seni çogsevyom ama arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum böyle çogiyyiz çokta güzeliz tamam mı? Derse şaşırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 evet onu duyabilme ihtimalim yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Birde tecrüben neyim varmış dememe bilenem gerenk yok sanırsam ama sakın olaki ben seni sevyom deme kıza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 kadınım olur musun diyecem direk dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Çıkart masaya vur, kiss it de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 4000 TL civarında ayıracağın bir hatuna yazma bütçesiyle işleri lehine çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Dinliyorum ginaly :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: kadınım olur musun diyecem direk dsfd hayor kankut. soru cümlesi ile olmaz, emirvaki yapcaksin. KADINIMOLLOLOLOL ya kendi rizanla olursun ya zorla de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 saçından sürükleyerek götürsün eve bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar