Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatun meselesi vol.883

DRaGoN_SLaYeR

Öne çıkan mesajlar

di said:

Ahahah. Abi. Bi kalibini dusunuyorum, bir burda yazdiklarini okuyorum. Ahahahah. Gulmeden duramiyorum lan. =)

Baya baya dev gibi adami ne hallere dusurmus hatun.

ahahah aynen. albumdeki o fotolardan sonra boyle bi topic hic yakismadi dsgfdg.

ulan en nefret ettigim still su imali sarkilar sozler mesajlar kismi. ya bu isin en kral cozumu, yuz yuze yemek veya benzeri bi ikili aktivite. onun disinda red +1, ihtimal dahilinde kermit de eklenebilir dfg. onun disinda gl, hf.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic ahh bee bi denk getiremedik ki, yemek olsun, oturup bi kahve içme olsun, en basitinden öğle arası bi çay içme olsun, bi türlü zamanları tutturamadık. o zaman daha kolay olacak herşey de şimdi de 2 hafta bekleyecem y.dışına gidiyor :S bi bakıma da iyi oldu benim de burda işler birikmişti 2 haftada onları toparlarım sonra istanbula giderim karşılarım onu fln ahh ne güzel hayaller sdf

ginaly, fotosunu koyamam, buraları sırılsıklam ıslatırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konuda tecrübesiz değilim aslında, kız milletinin ne kadar iyi tatlı hoş saf gözüküp ne kadar şeytan olabildiklerini biliyorum =) bu kıza yazan birileri vardır illaki, yazılmayacak gibi deil zaten sdfs ama eminim flörtleştiği kimse yoktur, çünkü öyle şeyleri konuşuoduk sürekli. ben başlarda tam bi meriç gibi yaklaştığım için kıza muhabbetimizin o kısmı koyuydu epey =)
amaan neyse ya bekleyip görecez, bugün uçacak, uçmadan bi tekrar konuşurum, seni bekliyor olacağım fln derim sfds gelince de bakacaz artık kısmet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...