Trans Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 selamlar şimdi benim yapmak istediğim resimdeki gibi siyah alanlar sabit fakat kırmızı ile çizdiğim yerler değişken bir sayfa,sol taraf menu,üst header,aşağısı footer.o kırmızı olan yer horizontal bir şekilde ilerliyor.yani content im orta kısım.bunu en basit yöntemle nasıl yapabilirim? iframe olarak düşündüm fakat başka bir yolu var mı merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 iframe kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 çizimi görünce heyecanlandım tahtadan olsun çelik profilden olsun yardım edeyim diye ama değil html miş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 AJAX ile yapabilirsin. IFRAME eskide kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Istedigin ordaki icerigi mi degistirmek yoksa icerigi sabit yukseklik ve genislikte mi tutmak ? Eger ikincisi ise oraya yuksekligi ve genisligi belli bir DIV koyup overflow degerini auto yapman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Onun istediği içeriği değiştirmek ya "değişken sayfa" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 overflow: auto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 anlamamıssınız adamın ne istedigini. iframe diyor iste. ordan cakozlamanız lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 n00b. Bir donem insanlar sadece scroll cikarabilmek icin bile iframe kullaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 iframe mantikli basit bi cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 iframe mi kaldı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dur daha yeni basliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tepki çok iyi yalnız Zırcahiller!!! Teknoloji özürlüler sizi! allah belanızı versin gibi bişi olmuş o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 adam ayrıca iframeden başka yolu olup olmadığını sormuş siz iframe demişsiniz. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 AJAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şimdi yeni bi çizim daha ekledim,daha güzel anlatayım derdimi.üst ve alt kısımlar(turuncu renki alanlar) daha öncede söylediğim gibi header ve footer. sol taraftaki(sarı olan) kısımda menum var,içerikler dynamic olduğu için uzunluğu belli olan bir div koyamıyorum.saçma sapan width vererek işi çözmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oda arkadaşım gelince sölücem SÖZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 saçma sapan width ne abi? % kullan o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 iframe mi o da ne, normal bi div elementi icine ekle ne ekleyeceksen gugil sallamasin onemli degil diyorsan ajax ile cek guzel guzel o footer ve menu falan birdaha gereksiz bi sekilde cekilmesin sunucudan bu arada en son google javascript leri sallamiyordu, son durum hala oyle midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 crawlerlar jsleri sallamaz pek, o yüzden içeriğe normal link ekleyip sonra jquery ile event.PreventDefault(); yapıp ondan sonra xmlhttprequest ile veriyi eklerseniz problem olmaz, js kullanmayanlar da gezebilir siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 soru html olduğundan html olarak cevap veriyorum ben. cevap: "div" başlığın kralıyım ben Menu1Menu1Menu1Menu1Menu1 lorem ipsum dolor sit ametlorem ipsum dolor sit ametlorem ipsum dolor sit ametlorem ipsum dolor sit amet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 hayır div degil. en azından senin belirttigin sekilde div degil. overflow: auto ile div kullanılabilir. ancak bu sekilde menude bir linkte tıkladıgında o sayfa yeniden yuklenecek. menu de, header da, footer da. adamın istedigi, benim anladıgım, bildigin iframe (simdi iframe kalmadı pek, ajaxla hallediliyor). header, menu ve footer sabit kalırken contentini koydugu div'in degismesini istiyor menuden yapılacak seceneklere gore. su anki eksisozluk gibi (yemeksepeti'nin eski sitesini hatırlayanlar varsa o da iframe kullanıyordu). iframe kullanarak hem bw'den az yersin hem de sitede gezinme hızını arttırırsın ama iframe artık cag dısı ve kullanılmasını kesinlikle onermiyorum. ajax'ı incele. ya da bunun icin bazı jquery scriptleri bulabilirsin. farklı scriptleri bu amacla kullanmak icin yeniden duzenleyebilirsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Loxias said: iframe mi kaldı lan facebook full iframe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 facebook'a iframe diyene adamı döverler söyleyim : ) (application olayı hariç) başka varmı bilmiyorum daha doğrusu facebook kullanmıyorum ama başka bir yerde yok sanırasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi saten applicationdan bahsettim ben. "800 width'e sıkıştım kaldım amininnn" diyorum kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar