eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 cdwriter almayı planlıyorum hızlı bişey 52 24 52 belki ama fiyatıda 70-80 milyon civarı olsa iyi olur ama şart deil önerisi olan?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 asus. kaliteli, uzun ömürlü, en azından kafan rahat eder[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ben 24X10X40 Samsung Cd-Wr kullanıyorum.Şikayetçi değilim memnunum fiyatıda uygun.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 52x32x52 LG cdr-w kesinlikle alabileceğin en iyisi bu fiyatı 80 milyon ama 70 milyona 52x24x52 samsunglarda var ki samsung daha bu işlerde yeni pek tavsiye etmem bu işlerde tek kral lg diyeyim sen anla ben iki aletide kullandım aralarında tabii çok aşırı bi fark yok ama bana lg ile kaydedilen cdler daha kaliteli sese sahip gibi geldi ve şu ana kadar samsungda 52x hızda yazarken 3 cdim yandı ama lg de samsungda yazdığımın 10 katı fazla cd yazdım aynı hızla sıfır kayıpla devam ediyorum (şu an lg var değiştirdim samsungu ama tamamen LG'nin kalitesi yüzüden)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 15 December 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Philips yada LG alma. Philips'lerin bazı serileri sorunlu (52x lerde dahil sanırım) ve LG'ler de yüksek performansın yanında kısa ömürlü. Asus tavsiye ederim.[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 LG derim. sene 1996 dan beri lg cd okuyucu ve ciktigindan beri yazici kullaniyorum. en guveniliri. bir cdnin uzerinden kamyon gecmedikce okutabilirsin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 evet bende LG Derim ve almayı planlıyorum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 LG Dedim ve aldım :) Sipariş ettim hepsiburada.com'dan P.tesi yada Salı gelicek umarım.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Philips tavsiye ederim. Ve yanında Phılıps gold cd al :) En gral ikili.[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bende cd writer/dvd-rom combo bir alet almak istiyorum.NE tavsiye edersiniz?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 lg tavsiye ederim combo olarak cd-rw olacak philips kullanıyorum mutluyum bir de paranız varsa combo almayın fast copy felan yapma ihtimaliniz oluyor ayrıyetten aynı anda 2 cd uzerinde calısabilioyrsunuz.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bu yeni gelmiş sanırım, çift katmanlı dvd yazıcı ve fiyatı da süper, gerçi philips sevmem ama düşünülebilir çift katmanlı medyaya yani 9 gb civarı olanlara tek seferde yazabiliyor) http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=EQ0DHF2FFV21H8UGQB7Z bu da zaten artık fiyatıyla da kalitesiyle de çok tercih edilen LG http://www.ideefixe.com/bilgisayar/tanim.asp?sid=U6T22X3UI2IY8DMHMQQM&referer=78920[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Eylül 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QwKl Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben kendim leathon 52x32x52 kullanıyorum ve cok memlunum 50 milyona aldım fakat lg yide önere bilirim lg cok kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: _UndyinG_, 15 Aralık 2003 17:55 tarihinde demiş ki: 52x32x52 LG cdr-w kesinlikle alabileceğin en iyisi bu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bende asus 52-32-52 kullanıyorum cok olmadı alalı ama memnunum bi yanlışını görmedim daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 lg cd -rw kullanıyorum asuslara göre kısa ömürlü oldugu bir gercek fakat cd-rom unda bir türlü okutamadıgın en sacma kopya cd leri falan lg cd-rw de okutabilirsin böyle bir artı özelligi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 arkadaşlar cd yazıcı önerisi isteyen arkadaş bir yıl geride kalmış, ramses combo tavsiyesi istemiş.. ;) ben lg 4081b kullanıyorum ve gayet memnunum. gerçi beraberinde gelen yazılımla dvd-rw formatlayamadım nedense ama cd ve cd-rw yazım performansı gayet tatminkar ve destklediği format sayısı süper. dvd-ram bile okuyup yazabiliyor. bunun daha yenisi çıktı tabii, (4082b sanırım en yeni) onu tercih edersin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Artık dvd-rw devri başladı.Asus un filan çok güzel modelleri var.Onlardan almak lazım :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sam en son mesajımda linkini verdiğim senin kullandığın model zaten :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar