Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cdwriter önerisi ltf!

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

52x32x52 LG cdr-w kesinlikle alabileceğin en iyisi bu fiyatı 80 milyon ama 70 milyona 52x24x52 samsunglarda var ki samsung daha bu işlerde yeni pek tavsiye etmem bu işlerde tek kral lg diyeyim sen anla
ben iki aletide kullandım aralarında tabii çok aşırı bi fark yok ama bana lg ile kaydedilen cdler daha kaliteli sese sahip gibi geldi ve şu ana kadar samsungda 52x hızda yazarken 3 cdim yandı ama lg de samsungda yazdığımın 10 katı fazla cd yazdım aynı hızla sıfır kayıpla devam ediyorum (şu an lg var değiştirdim samsungu ama tamamen LG'nin kalitesi yüzüden)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??

[Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 15 December 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
lg tavsiye ederim combo olarak

cd-rw olacak philips kullanıyorum mutluyum

bir de paranız varsa combo almayın fast copy felan yapma ihtimaliniz oluyor ayrıyetten aynı anda 2 cd uzerinde calısabilioyrsunuz.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

bu yeni gelmiş sanırım, çift katmanlı dvd yazıcı ve fiyatı da süper, gerçi philips sevmem ama düşünülebilir çift katmanlı medyaya yani 9 gb civarı olanlara tek seferde yazabiliyor)
http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=EQ0DHF2FFV21H8UGQB7Z

bu da zaten artık fiyatıyla da kalitesiyle de çok tercih edilen LG
http://www.ideefixe.com/bilgisayar/tanim.asp?sid=U6T22X3UI2IY8DMHMQQM&referer=78920[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Eylül 2004 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar cd yazıcı önerisi isteyen arkadaş bir yıl geride kalmış, ramses combo tavsiyesi istemiş.. ;)

ben lg 4081b kullanıyorum ve gayet memnunum. gerçi beraberinde gelen yazılımla dvd-rw formatlayamadım nedense ama cd ve cd-rw yazım performansı gayet tatminkar ve destklediği format sayısı süper. dvd-ram bile okuyup yazabiliyor. bunun daha yenisi çıktı tabii, (4082b sanırım en yeni) onu tercih edersin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...