serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Arkadaşlar paypal hakında bilgi sahibi biri bana yardımcı olabilir mi? Yurtdışından bir trade dolayısı ile bana para gelecek ancak ben parayı gelince online olarak ürün sifresini vs verecegim. Paypal'da ürünü aldıktan sonra sanırım tekrar parayı blocklama şansı var. Ama duyduğum kadarı ile gift olarak gönderilirse parayı bir daha blocklama veya geri alma şansı olmuyor adamın, bu doğrumudur? Bir de adam gift olarak göndermeye yanaşmazsa ki, muhtemeldir, Paypal'dan adamın parayı blocklamasını engellicek bişeyler yapabilirmiyim acaba? Yardımlarınız için şimdiden saolun. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim acil olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 o kadar onemli ise ve yasal bi is yapiyosaniz paypal in chat sistemi var customer care ordan halletsen., yada en temizi telefon ac bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 paypal dedin bende bir soru sorcaktım saçma bi şekilde paypal kredi kartımı banladı. paypala böyle nakit para yatırabilio muyuz ödeme merkezinden veya herhangi bankadan nakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 para gelir gelmez bir yere aktarırsan çekemez sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Daha işlemi gerçekleştirmedik. Ama işte blocklama ihtimalini düşünüyorum. Geçen bir arkadaş yaşadı aynısını, arkadaş parasını çekmişti paypaldan ancak ona rağmen adam gönderdiği parayı blockladı ve arkadaşın PP hesabı -250dolara düştü. Ha paypal arkadaşdan nası tahsil eder parayı bilmiyorum ancak paranın hesaba geçişi 5-7 gün diyor hali ile parayı hemen çekmek çokta mantıklı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yapacağın işlem çooooook sakat, dikkatli ol derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bu gift olarak gönderirse parasını hiçbir şekilde blocklayamayacağı olayı hakkında bilgisi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Yokmudur tecrübeli veyahut bilgi sahibi birileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben hep ödeyen taraf oldum paypal konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Sana b,r, hediye gönderse ve postacıyı arasa, geri getirin vazgeçtim diye. Getirirler mi? Bu sorduğun sorunun cevabı zaten belli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 wow da karakter satanları paypal ile scamliyorlardi vakti zamanında. haberin ola dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 @MelihMercan Bende o yüzden buradan yardım istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bilgi, fikir sahibi varsa başlıktaki konu hala önem arz etmekte. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sana ödemeyi yaparken açıklama olarak virtual item açıklaması yapsın. sanırım paypal sözleşmesinde virtual itemler içni ödenen paraları charge back olayı yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 gift olarak yollamak iki taraf içinde sakıncalı aslında alıcı için olduğu gibi satıcı için de. başta alıcıyı korumuyor, satıcıyı koruyor gibi görünse de; alıcı gift olarak yolladığında paypal dispute yapamaz ama kredikartı ya da banka hesabından çekildiyse para banka yoluyla chargeback yapılabilir. böyle dolandırılanları duymuştum hatta bizzat alıcı öneriyordu gift olarak yollamayı.. dikkat edin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Sonuç olarak paypal ile güvenli bir satış gerçekleştirmek için yapmam gereken, gift olarak değilde normal satış yapıp Virtual Item diyemi söylenmesi lazım. Veyahutta Paypal'ın her türlü bir açığı olabilir mi güvenilirlik konusunda, bu şekilde tradelerde tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 virtual item yazınca güvenli oluyor? yok öyle bi$ii her türlü her şekilde istediğini yazsan da herhangi bir sorun olduğunda itemı bu adama ulaştırdığını ispatlamak zorundasın. ya da alıcı seni neyle suçluyorsa öyle olmadığını ispatlamak zorundasın. artık neyi nasıl yaparsın bu hayal gücüne kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bişey satiyorsan fln ebay üzerinden satmayı dene? oda ordan alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 oyun acc.leri ebay üzerinden satılabiliyormuydu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 millet bekaretini satıyor sen gelmiş oyun account'u diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bekaretini satarken yakalanırsan devlet gelip bekaretine el koymuyor ki "virtual item" ya da "service" adı altında satacaksın, ama ne olursa olsun alıcıya onu verdiğini temin eden bir şeyler sunman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 gittigidiyorda account satışı vardı ebayda da vardır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar