Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 O 4.0'ın Android ile ilgisi yok, firmware numarası. Android 2.3.4 kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Evet 2.3.4 kullanıyormuşum, o 4'lü sürüm sanıyorum Sony'nin kendi sürümü için layık gördüğü sürüm numarası. Çok cahil hissettim kendimi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 "androidcommunity.com" said: HTC has revealed its initial upgrade plans for Ice Cream Sandwich, confirming that the new HTC Vivid along with most of the company’s other recent high-end devices will get Android 4.0. According to HTC, the Sensation, Sensation XL and Sensation XE will all get ICS upgrades, along with the HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G and HTC Amaze 4G. 2012'nin ilk aylarında dağıtıma başlayacağını duyurmuş HTC. Kullanıcılarına duyurulur. :) Bir de New Google Galaxy Nexus. 1.2 GHz Dual core 1GB ram 32GB Storage 5mp 1080p camera Android 4.0 799.99 dolardan satışa çıkartılmış herhangi bir hat planı olmadan. http://www.google.com/nexus/#/index Dış hatları çok ama çok gereksiz sade. Daha güzel dizayn edilebilirdi... Ya da ben HTC'ye çok alışmışım... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 ice cream sandwich updatei geldi bana bugün çok tatlı olmuş (pun intended). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Dayanamadım daha fazla, bootloader'ını açtım Xperia arc'ın, yüklüyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 elinde patlayacak. yapmasaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Niye ki? Düzgün çalışıyor şu anda açılmış haliyle. Güzel bir AOSP rom arıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ICS gözel görünüyor, kullanılası. Şimdilik iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Birkaç saattir kurcalıyorum, bu sefer sadece en aşağı 2-3 günde bir kullandığım appları yükleyip ötekileri gerekince yüklemeye karar verim, neyse ama; telefon daha bir performanslı çalışıyor ve neredeyse tüm applarda gui olsun, snappylik olsun gelişme var. Eskisini nasıl kullanıyormuşum hayret ettim ICS'yi görünce. Çok iyi. Şunu yükledim: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515148 Baseband'ı da değiştirmek gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Xperialar için sony i beklemek daha hayırlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sony'nin gibi zaten; beta çıkarmış SOny, elemanlarda üzerinden güzelce geçip kullanılır yapmışlar. Bu gece ve yarın pili test edeceğim; sorun yok gibi ama, aklıma gelen herşeyi denedim. Uzun kullanımda da görmek gerek tabii. Olmazsa şuna dönerim: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325640 Standart rom üzerine kurulu iyi custom romlar var, official gitmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Sensation ve Sensation XE için de Almanya, İngiltere ve İskandinav ülkelerine ICS 4.0.3 Sense 3.6 ile FOTA'dan dağıtılmaya başladı. Herhalde 2 yıla Türkiyedeki cihazlara da yayınlarlar. S-OFF'tu super-cid'ti uğraşmak istemiyorum. Dünya gözüyle bir FOTA göreyim artık. HTC Desire aldığımda HTC Gingerbread'i 1 aya yayınlayacağını söyledi. Halen FOTA'sı yok. abv HTC. SGS2 için de 10 Mart'tı ICS FOTA'sı. Ertelenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Pil tüketiminde değişim yok. SetCPU hatta daha iyi çalışıyor gibi. Google Applar da değişmiş, iyi olmuşlar. Daha önce geçmemekte hata etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ben bunu kuramadım bir türlü Nexus S 'ime ya. CMW de install from zip diyip seçince , hata veriyor . Status 7 bilmem ne ıvır zıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 xda'ya bi bak. Vardır çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Baseband olayıyla ilgiliymiş , benimki I9020T serisiymiş , uygun bir dosya buldum sonunda oldu. Şİmdi kurcalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 İlk izlenimim ; Voice to Text olayı için bile 4.0 destekli telefon alınır lan ! Süper olmuş bence . Eskiden traştı , TR de çok zorlanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 desire hd'ime ice cream dusunuyordum, jelly bean tabanlı cm10'dan derleme jellytime attım, herseyi calısıyor, tadından da yenmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stifmei5ter Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 selam dostlar bende rootlu Xperia S var ve PC companion u kullanarak maalesef ICS 4 güncellemesi yapamadım. Zararsız yoldan nasıl yapabileceğimi bilen anlatabilecek olan var mı? Teşekkürler şimdiden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bu google maps navigasyon yeni mi geldi, geçen update etti kendi kendine, bu çıktı. Güzele de benziyo hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Gelmedi galiba hala navigasyon Ben de öyle sandım , ikonunu değiştirmişler , navigasyon varmış havası vermişler :) Yine Navigation app a yönlendiriyor , o da TR de çalışmıyor stock ROM larda. Custom larda çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sony solamada gelicekmiş bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar