Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 c/p kendimden: 27'sinde deniyor şu an. Hem de Londra'da. Böyle olursa ayıp olur diyeceğim ama kapitalizm işte. Ben Londra'da olsaydım direk buna giderdim bu durumdu. Canlı olarak yayınlayacaklarmış YouTube'dan, herkes de bunu izler bence ötekine bakmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 birazdan basliyo, ice cream sandwichle yeni nexus sunumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Nexus S bu update'i alip uygulamada sorun yasamaz heralde bir alt model diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Abi makina iyi hos da dunya nereye gidiyor? engadgettaki hands on articleindaki girise bakin ahahah. Bugun inceledikleri baska bi telefon cikmisti yeni yine Androidli, "Remember the Droid RAZR? That's so yesterday. Or, earlier today." sdasfddafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 o ozelliklerin cogu benim androidde var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Reyiz bu iyi bee benim android falan kalmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 dag fare ... 4,65 ekran yuh, 5mpx camera bu ne be... hardware hime tusuda yok pfff. meh. cok iri http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/10/galaxy-family.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 1cm boyu uzamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 sozde steve jobs yuzunden ertelemislerdi lansmani, dunku eventte bir tribute oldu mu bari? andy rubin 'usuyoruz steve reyiz' dedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 google samsung nexus almayı düşünüyordum ama, fiyat henüz açıklanmamış. yüz tanıma falan özellikler de çok kıytırık geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 peki cikis tarihi aciklandi mi? android cihazlar arasinda galaxy s2 hala en iyisii gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 What this means is that the Galaxy Nexus is going to be slightly faster than the Droid Bionic, slower than the Galaxy S II by a small margin, and significantly slower than the A5-powered iPhone 4S. The Galaxy Nexus might have a larger, brighter, higher-resolution screen than the iPhone 4′s Retina display, but it won’t necessarily have the graphics chops to actually render OpenGL games at 1280×720 at smooth framerates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 telefonlara ne zaman gelecek acaba bu guncelleme yav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 en az 3 ay diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Nexus'un GPU dandik kalmış akranlarına göre, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Nexus gereksiz olmuş baya.. Üzüldüm Google'a.. Kendi telefonları hep arkada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 donanim kasmiyolar nexuslara genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Şurda detaylı karşılaştırma var S2 ile. Kamera ve GPUda geri kalmış nexus. GPU'su 2007 modelmiş hatta abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 aquila said: donanim kasmiyolar nexuslara genelde. donanim kasmiyorsa flagship product'ta ne kasiyorlar? olm sukru, sen hic anlamiyorsun bu islerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yazilimi on plana cikaricak seyler. yeterli donanim, en son teknoloji 24 core cpu koyalim, gpu soyle boyle olsun, kamera 342545 mp ceksin gibi dertleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Android cihazları en çok hangi tarz programlar zorluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konulan software ne kadar unique olabilir ki? O anda olsa bile, bi aya kalmaz diğer telefonlarda çıkar laciverti kırmızısı.. Bazen düşünüyorum da Google sadece yazılım üzerine uğraşsın, diğer işlere hiç bulaşmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Genwa said: Android cihazları en çok hangi tarz programlar zorluyor? oyun... bide HTML bağlantısı yavaş androidin - iphone göre JSON kullanan programlarda bariz bekleme farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 SenariouS said: Genwa said: Android cihazları en çok hangi tarz programlar zorluyor? oyun... bide HTML bağlantısı yavaş androidin - iphone göre JSON kullanan programlarda bariz bekleme farkı var. bisiler yazamadan edemeyecegim html baglantisi zayif noluyor, garip bir tanimlama olmus asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 gugil muhendizleri bu aralar cok doyumsuz. acik bufe sinirsiz yemek yiyorlar. yine de urun adlarinda hep yemek isimlerinden gidiyor. gingerbread, honeycomb, ice cream sandwich aciktim bak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar