Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Android 4 : Ice Cream Sandwich

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
c/p kendimden:

27'sinde deniyor şu an. Hem de Londra'da. Böyle olursa ayıp olur diyeceğim ama kapitalizm işte. Ben Londra'da olsaydım direk buna giderdim bu durumdu. Canlı olarak yayınlayacaklarmış YouTube'dan, herkes de bunu izler bence ötekine bakmaktansa.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi makina iyi hos da dunya nereye gidiyor? engadgettaki hands on articleindaki girise bakin ahahah. Bugun inceledikleri baska bi telefon cikmisti yeni yine Androidli,

"Remember the Droid RAZR? That's so yesterday. Or, earlier today."

sdasfddafsda
Mesaj tarihi:
dag fare ...

4,65 ekran yuh, 5mpx camera bu ne be... hardware hime tusuda yok pfff.

meh.

cok iri

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/10/galaxy-family.jpg
Mesaj tarihi:
What this means is that the Galaxy Nexus is going to be slightly faster than the Droid Bionic, slower than the Galaxy S II by a small margin, and significantly slower than the A5-powered iPhone 4S. The Galaxy Nexus might have a larger, brighter, higher-resolution screen than the iPhone 4′s Retina display, but it won’t necessarily have the graphics chops to actually render OpenGL games at 1280×720 at smooth framerates.
Mesaj tarihi:
Konulan software ne kadar unique olabilir ki? O anda olsa bile, bi aya kalmaz diğer telefonlarda çıkar laciverti kırmızısı..
Bazen düşünüyorum da Google sadece yazılım üzerine uğraşsın, diğer işlere hiç bulaşmasın diye.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Genwa said:

Android cihazları en çok hangi tarz programlar zorluyor?

oyun...
bide HTML bağlantısı yavaş androidin - iphone göre JSON kullanan programlarda bariz bekleme farkı var.

bisiler yazamadan edemeyecegim

html baglantisi zayif noluyor, garip bir tanimlama olmus asfas
  • Admin
Mesaj tarihi:
gugil muhendizleri bu aralar cok doyumsuz. acik bufe sinirsiz yemek yiyorlar. yine de urun adlarinda hep yemek isimlerinden gidiyor.
gingerbread, honeycomb, ice cream sandwich

aciktim bak simdi
  • Yeni Oluştur...