SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Dayak yedim diyeniniz de tatava. Her dayağı tattım diyor, ara sokakta bi esnaf lokantasında hesabı ödemeden kaçmaya çalışırken dayak yememiştir mesela, duyulduk bilindik dayakları yemiştir.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 misal arnavut baba dayağından çekinmemiştir, korkmamıştır.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Onu diyecektim lan. Babamdan başkasından dayak yemişliğim yok sfgsrgsfd İsteyene tattırırım, çok temiz.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kavgaya genel olarak karşıyım. gereksiz bir olay ne gerek var sinirlenmeye insanları incitmeye? ama şöyle bir sorunum var şiddet uygulamayı sevebiliyorum. yani haklı bir sebep varsa ya da zorundaysam oooooh benden kralı yok keyfim yerine geliyor. tam manasıyla dayak yemedim ama lisede istinye'de şöyle bir 10 kişi üstüme geldiydi 'ne bagıyhon!' diyerek. tokatlaştıydık REYİS leriyle. Biraz pis bir çevrem var sanırım bu tarz durumlarda hep baskın taraf oluyorum asdf.
yumy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Marl0_on said: ben de dayak yemedim hiç. bir kere tekme attım ama. asfdasdfgasd
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 seagleın babası dövmeden önce mengeneye sıkıstırıyormus saga sola kacısmasın diye
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 aga bi muhabbet açılsa ırkçılığın anasını yerle bir edersiniz ama bu göçmen muhabbeti açılınca neden bir göğüs kabarması oluyor. neden böyle yapıyosunuz lan
manve Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bucada bir gun otobus beklerken, solculari dovmeye giden sagcilar benim uzerimde isinmislardi. Benim hatirladigim kiz arkadasimla otobus beklerken, su kivircigi da alin diye bir homurdanma duydum. etrafima bakip tek kivircik kafa ben oldugumu gordukten sonra noluyor kine diye arkami dondugumde, 10-15 kisinin bana giristigini gordum. Sonra yerde tekmelenirken aahhh demicen ulan allahuekber dicen diye bir ses duydum. sonra adamlar isinma seansini bitirip asil olaya dogru yola koyulduklarinda yanimda butun olay boyunca duran adamin sivil polis oldugunu ogrenmistim. Ona da bir guzel kufretmistim, mal mal izledi diye.
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 fede said: aga bi muhabbet açılsa ırkçılığın anasını yerle bir edersiniz ama bu göçmen muhabbeti açılınca neden bir göğüs kabarması oluyor. neden böyle yapıyosunuz lan Göçmen bir ırk mı ki?
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ilkokul 1 de şişko bi cocuk ağır dövmüştü beni.resmen yetemedim cocuga.ama hasar verdim!! 4. sınıftada çok kötü bi uçan tekme yemiştim.ki 4-5 metre yerde kayarak gittim hatta bi kişi devirdim o derece ama ilkokulda falan hep boğuşma dövüşme olurdu.hanire birbirimizi döverdik. sora psikopatın doğuşu oldu resmen.dövüşerek tecrübe kazandım ortaokulda gidip liselileri döverdik sürü halinde.ortaokulda uzaklaştırma aldım.atılma noktasına geldim.okulumun tarihinde olmaayan halada olmamış şeyler yaptım o derece ahha liseyi anlatmıcam hiç dayak yemedim ama kitaplık hikayeler var.bırak dayagı öldürülüyorduk uniden beri hiç kavga etmedim.hatta şöyle bi dayak yemeyi düşünüyorum
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 "ergen liseli" dönemini hatta ortaokullu dönemini de baya dolu dolu yaşamışsın dsfs benim kafamı bi kere aba piknik wc sinde fayansa gömmüşlerdi saçlardan tutup. önce bi ekran karardı sonra yıldızlar tweety ler fln gördüm 3-5 sn. ama dayak yemedim. geçen sene de şenliklerde bıçaklandım ama fark etmedim bile. olaydan 3 saat sonra fln fark ettim. ama yine dayak yemedim. hiç dayak yemedim la ben
spompas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 forumda en cok kavga cıkarpı dayak yiyen yada atan bir tek benim sayısız kavgaya girdim, yaşadıgım şehirde 4 farklı lise deiştirerek her okulda cevremi oluşturmustum en son lise 2-3 te koleje gidince cocuklar ezilmesindiye liderligini ben yapıodum ama yediğim bir dayak vardıkiii, lise birin ikinci haftası beni merkezi bi yerden kollarımdan tutup tepeye cıkarıp 20 kişi dalmıştı en son uyandıgımda merkezi bi yerde yüzüstüydüm. bi laf vardır dayak yedikce dayak atmasını öğrenirsin. böle bir liseli gencken üniversite birinci sınıfta, sınıfın arka camını tek başıma acınca hayırdır gardaşları duydum baktım 5 pehlivan götüm götüm pencereyi geri kapadım. http://www.youtube.com/watch?v=5Ra_DkV5iVs http://www.youtube.com/watch?v=k7BOEt5E9As
napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 dasaaa said: güzel dayak fransada yenilir. burada güzel dayak yedim diyenler hiç yurtdışında metroda falan dayak yememişler besbelli. /napae was here Cidden? Hakkatten mi?
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bi kere pembeleşinceye kadar dövmüşlerdi beni
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ilk dayağını 40 yaşında yiyen adam ya katil olur ya intihar eder gibime geliyor. ama artık kavganın da tadı kaçtı ki memlekette. eskiden iki kişi boğuşur itiş kakış olur, biri diğerine vurur yere indirir olay biterdi. şimdi on onbeş kişiden biri silah taşıyor (en varoş en fakir tipli adamlarda bile ruhtsatsız saçma sapan silahlar var) çoğu da düşünmeden çakıyı bıçağı takabilecek nitelikte adamlar. atardamarı kesti mi yol verme kavgasına geberiyosun.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 3-5 kişi ile kavga ettiğim hiç olmadı. Ama çok 1-1 kavga ettim. dsfkj hatta 11-12 yaşındayken yazları köyde kendi klasmanımızda dövüş klübü organize ederdik. De öyle çok efsane bi kavga hatırlamıyorum hiç.
Öne çıkan mesajlar