Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ses kalitesinde olur ama. farklı dac'lar kullanıyor hdmi, sesi direk aktarıyor, televizyona gidiyorsa mesela oradaki dac kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 benim gibi ayidofil değilsen fark yaratmaz ama çok çok adi onboard bir ses kartı kullanmadığın sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ben de uc kablo kullaniyorum. bi tanesi bayagi pahali almistim, fiyat aklimda degil ama internete arastirarak aldim, 150 dolar vs olabilir abartmiyorum, diger ikisi cook standard, bayagi test yaptim, hem htpc uzerinde, hem xbox, hemde foxtel(digiturk gibi bisi), hic ama hic fark goremedim. bana para tuzagi gibi geliyor, ya da belki direkt bluray de farkeder bilmiyorum. (20gb bluray den rip olmus filmlerde bile fark goremedim) o yuzden bence standard bisi al gitsin. (ha bu arada ses icin kullanmiyorum sirf goruntu icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Hatırladığım kadarıyla bunların 3 standardı var. 3D bluray için en alt seviyedekiler yetmiyor galiba. Onun dışında farketmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar