razzo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ben de aldim ilk iphone um oldugu icin baya keyifliyim ama keyfi bozan sarj sorunu var. umarim bi update ile duzeltilir yoksa sarj aleti ile yasamaya baslicam. ayrica siri overrated bir olay ve turkiye'de bir ise yaramiyor bence. sorulan sorulara ''bu konuda turkiye'de hizmet veremiyorum'' tarzi bir cevap veriyor. 2 3 konusup skldim ve sonrasinda sadece ese dosta gostermek icin actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sarj aleti ile yasamaya alis bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abi assa yukari 1 gun gidiyor zaten bu tur telefonlarin sarji aktif kullanimda fakat suan nerdeyse 1-1.5 saatte yuzde 10 falan azaliyor sarj ki cogu seyden kismama ragmen. saka gibi. umarim sadece yazilim sorunudur dedikleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 o 1-1,5 saat telefonu kullaniyorsan %10luk azalma cok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 cok aktif sayilmaz. bu 1-1,5 saatin icinde 3g acik whatsapp mesajlasmasi (non stop degil), bi 10 dakka facebook a bakinma ile dusuyor sanirim . bu aktiflik kapsamina pek girmiyor bence :) giriyor mu yoksa? Ek: Suan usage bolumunden bakiyorum. full charge edildikten sonra 4 saat 52 dakka gecmis. bu surenin 2 saat 30 dakkasini aktif olarak kullanmisim ki bu surenin icinde 5 dakika telefonla konusma, kiz arkadas ile whatsappta mesajlasma, 30 40 dakika muzik dinleme, maks 5 dakika oyun oynama, 5 dakika foto editing var. suan bataryamin %65 i dolu gozukuyor. Normal mi sizce bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Aktiflik kapsamına giriyor. Smartphone dünyasına hoş geldin. Pil teknolojisi ne yazık ki işlemci vb. teknolojisi kadar hızlı gelişemiyor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oeh ben gercekten de sarj aletiyle yasamaya alismaliyim o zaman. bi de millet apple forumlarinda agliyor battery issue falan diye ben ona baglamistim durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Belkide öyledir yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 üff kuzen gidip kontratlı ip4 almış -s çıkmışken küfredesim var kendisine ama edemedim çok heyecanlıydı burdan ediim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şarj durumu bana da çok garip geldi: ben de full şarjlı iphone 4s 1 günde %40'a düşünce şok oldum, GSM'i açık bile değildi.. sadece wi-fi'dan safari kullandım edit: 5.0 düz versiyondu, update etmedim şimdi edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 restrictions dan ping ve itunes u. system location services den de ozellikle kullandiginiz yoksa hepsini kapatin(compass calibration haric hepsi kapali bende mesela) ozellikle time zone ve diagnostics kapali olmali. pil +%25 kesin gibi bisey ios 5 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Saydigin ayarlar bende de o durumda zaten. Cogu sey kapali brightness ortada ve auto modu da acik. Arkada acik bi program da birakmiyorum. Anlayamadim gitti. Sadece smartphone olmasiyla da alakasi yok bence. Umarim cikarirlar adam gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 arkadaki programlar pil suresini etkilemez. tam tersine kapatmak daha cok etkiler. bununla ilgili guzel bir yazi paylasmisti gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 it gibi wazzup kullanıyorum, 1 gün dayanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 iOS'dan anlamıyorum ama cpufreq gibi bir şey yok mu bunda upthreshold, down threshold ayarlayabileceğiniz? İnce ayar epey pil performansı arttırır. Ben genelde up 85, down 40 kullanıyorum telefonda da, bilgisayarda da. Performans-enerjinin süper dengesi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yok. iOS onu kendi yapıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sunu yazarken apple in buna gercekten ayarlamaya izin verecegini dusunmedigini dusunmek istiyorum en icten duygularimla. ve evet, ios power management isini kullanici tercihlerine gore otomatik yapiyor ve bunu iyi yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Dun sarji komple bitirip sabaha kadar sarjda tuttum (bazi sitelerde ise yaradigini okumustum) 1 saat 50 dakka olmus ve suan %90 da bu sure icinde full muzik dinledim arada whatsapp ve facebook kullandim. Sanki cok az iyilesme oldu ya da bana oyle geliyor cunku eskiden daha kisa surede bu yuzdeye dusuyodu diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ÇEkim yeri ile alakalı pil harcaması. Yani biryerde full çekiyorsa ama yan odada %75 çekiyorsa arada baya pil sarfiyat farkı oluyor. Hele tek çentik falan çektiği yerde radyasyonunda pilinde gözüne vuruyor mobiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 KHaRoN said: Sunu yazarken apple in buna gercekten ayarlamaya izin verecegini dusunmedigini dusunmek istiyorum en icten duygularimla. ve evet, ios power management isini kullanici tercihlerine gore otomatik yapiyor ve bunu iyi yapiyor. Güç ayarlarına değil de, threshold ayarlamaya izin vermeyebileceğini düşünerek sordum. Android otomatik olarak izin vermiyor, app gerekiyor. Sanırım WinMO da vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Yalnız muzik dinlemek sarjı neredeyse hic yemiyor. Telefonun en sevdigim ozelligi diyebilirim buna :) Cok fazla seyahatten dolayı cok fazla muzik dinliyorum haliyle. Turbo dizel arabalar gibi kokluyor resmen ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ekran, wifi ve 3g pili tuketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 uygulamalar da tuketiyor gayet. oyun oynamaya basladım mı patır kutur iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Oyun oynarken ekran kapalı mı oluyor? Android tabanlı akıllı telefonlarda pili neyin tükettiğini görebiliyorsun. Bariz ekran uçuruyor aleti. Parlaklığı yarıya çektim mi pilim 1.5 kat uzun gidiyo neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 "roket adam" said: Oyun oynarken ekran kapalı mı oluyor? su soruyu sorarken ciddi misin bilmiyorum da cevap vereyim, hayır tabi ki kapalı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar