patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 3200 hatası bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 patrickstar said: 3200 hatası bende de var. Bu hatayı alanlar tekrar tekrar denesinler. Server yoğunluğundan Apple üzerinden restore işlemine başlayamamasından kaynaklanan bir hata. *** Beklemek istemeyenlerde indirilen 5.0 a ait *.ipsw dosyasını masaüstüne kopyalayıp, telefonu DFU moduna alarak SHIFT ile dosyayı yükletebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 DavidMills said: patrickstar said: 3200 hatası bende de var. Bu hatayı alanlar tekrar tekrar denesinler. Server yoğunluğundan Apple üzerinden restore işlemine başlayamamasından kaynaklanan bir hata. *** Beklemek istemeyenlerde indirilen 5.0 a ait *.ipsw dosyasını masaüstüne kopyalayıp, telefonu DFU moduna alarak SHIFT ile dosyayı yükletebilirsiniz. direk dfu moduna alıp update etti, canavar. evet. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dfu mode'da yükleyebildim ben de, çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 benim yaptı şimdi normal şekilde bişi ile uğraşmadan. eee müzikler gitmiş. ama itunesdan dolu olarak görüyorum kapasiteyi. müzik orda da yok. pff ille bişi olcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kapasite kaç olarak gözüküyor sizde? 13.73 gözüküyor ben de. geri kalan hepsi işletim sistemi mi? öyleyse other kısmındaki ne? şu an sadece resimler duruyor. şaka gibi. back up yaptı güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 itunes'a baglayip sync tusuna tiklayinca uygulamalar muzik vs geri geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yaptım ya. olmadı. itunes da boş işin kötüsü. bişiyi senkronlayamıyor dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ben şimdi bitirdim herşey daş gibi dimdik çalışıyor valla düzgün. Sayfa düzenime kadar herşey aynı. 3GS kullanıyorum bir yavaşlama da söz konusu değil gibi valla şu an süper. Hatta abartmış olmayayım sanki daha hızlı bile diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 patrickstar said: DavidMills said: patrickstar said: 3200 hatası bende de var. Bu hatayı alanlar tekrar tekrar denesinler. Server yoğunluğundan Apple üzerinden restore işlemine başlayamamasından kaynaklanan bir hata. *** Beklemek istemeyenlerde indirilen 5.0 a ait *.ipsw dosyasını masaüstüne kopyalayıp, telefonu DFU moduna alarak SHIFT ile dosyayı yükletebilirsiniz. direk dfu moduna alıp update etti, canavar. evet. iyiymiş. o indirilen dosyanın belli bi konumu var mı ya itunes a falan mı indiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ya ben dosyayı buldum. windowsda user klasörünün altında appdata/roaming/apple/itunes/iphoneupdate gibi bi klasör. DFU moduna alıp bu restoreu denedim yine 3200 hatası verdi, bezdim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Benimde app'ler falan sicti, appsync'i yapmadigim icin sanirsam. Neyse appsync yapalim bari bundan sonra. muzikleri yedeklemistim simdi onlari aticam tekrar geri, ugrastirdi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 El-Barto said: ya ben dosyayı buldum. windowsda user klasörünün altında appdata/roaming/apple/itunes/iphoneupdate gibi bi klasör. DFU moduna alıp bu restoreu denedim yine 3200 hatası verdi, bezdim resmen. başta aynısı bende de oldu gene aynı hatayı verdi sonra masaüstüne attım denedim aynı yükledi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Evdeki PCde restore yaparsam işletim sistemi cortlamaz sadece diğer herşeyi geri yukler değil mi? Su an santiyedeki laptopla update sonrası sadece applicationları yukleyebildim hehe Bu arada hızlanmış gibi geldi biraz IP4 ama belkide boş oldugundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Sabah 3gse yükleyebildim de, bende mi eksik çıktı nedir. Bir iki ufak değişiklik dışında hiç yeni bişey gelmedi bana :) Siri zaten sadece 4S'de varmış, bana iMessage falan da gelmedi(veya geldi de yerini bilmiyorum). Sadece iCloud geldi yeni oalrak, bide Müzik ikonu değişti :) edit: he bi de reminders gelmiş de, yani ona yenilik demeye utanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Goruntuye bakmıssın sadece. Ac websitesinden bak iOS5'in getirdigi yeniliklere. Soru sorayım bu arada; iCloud ile senkronizasyon icin ille Wi-Fi ile mi baglı olmak gerekiyor? 3G'den yapamıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 toggie said: Goruntuye bakmıssın sadece. Ac websitesinden bak iOS5'in getirdigi yeniliklere. Soru sorayım bu arada; iCloud ile senkronizasyon icin ille Wi-Fi ile mi baglı olmak gerekiyor? 3G'den yapamıyor muyuz? İkisinlede yapabiliyosun. Zaten 5.0 ın en iyi özelliği bu. 5 GB free çoğu şeye yeterde artar bile. Bu arada 3GS için gayet iyi bir optimizasyon olmuş sanırım, gözle görülür bir hızlanma var 3 GS için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Olur bu işlem değil mi? Absolut said: Evdeki PCde restore yaparsam işletim sistemi cortlamaz sadece diğer herşeyi geri yukler değil mi? Su an santiyedeki laptopla update sonrası sadece applicationları yukleyebildim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Absolut said: Olur bu işlem değil mi? Absolut said: Evdeki PCde restore yaparsam işletim sistemi cortlamaz sadece diğer herşeyi geri yukler değil mi? Su an santiyedeki laptopla update sonrası sadece applicationları yukleyebildim hehe iTunes u 5 farklı makinede tek account ile kullanılabildiğini düşünürsek olması lazım. Ama yinede yedek vs al derim. iTunes un sağı solu belli olmuyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 icloud ikonu var mi sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Icloud setting kısmında. henuz ellemedim hele bi kendi haline döndüreyim evime gidip telefonumu sonra deneyeceğim. Gene maymun iştahım yüzünden aceleyle yukledim hehe eve gidip adam etmek gerekecek. Bu arada imessage normal mesaj ekranında kullanılıyormuş eğer karsınızdakinde de ios5 varsa otomatik yapıyormumş galiba emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Hiz baya baya artmis yanliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 IP4ün hızı arttı gibime geliyor ama bi yandan da alet bomboş belki ondandır diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 DavidMills said: toggie said: Goruntuye bakmıssın sadece. Ac websitesinden bak iOS5'in getirdigi yeniliklere. Soru sorayım bu arada; iCloud ile senkronizasyon icin ille Wi-Fi ile mi baglı olmak gerekiyor? 3G'den yapamıyor muyuz? İkisinlede yapabiliyosun. Zaten 5.0 ın en iyi özelliği bu. 5 GB free çoğu şeye yeterde artar bile. Bu arada 3GS için gayet iyi bir optimizasyon olmuş sanırım, gözle görülür bir hızlanma var 3 GS için. Dikkatli olun derim, iCloud'un ilk backup'u bende 750MB tuttu mesela, bunu 3G üstünden yapmanız aylar alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 mailide aldım @me.comdan.tam ismimle alabildiğim ilk mailim oldu tşk apple. şimdi bu icloud olayını çözmeye çalışıyorum.şimdi sürekli backup alıyorsa bu dosyaları vs. icloud.comdan sadece mailleri calenderi vs bakabiliyorsun backup aldığı fotolardı,dosyalardı vs hepsine erişimimiz olsa 10 numero olurdu bence.bi bakıma dropbox olurdu. şimdi dropboxa bişey yükleyip okulda print edicektim.dedim lan yoksa icould? ama yemedi yani..icloud.comda yanlızca calender,mail,contacts checkt edebiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar