Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 İyi de absolut ot olmasın diyen sensin ben niye getiriyorum istatistiği? ben elde veri yok diyen adamım şu an zaten. Yaw walla seninle içsek ne geyik döner be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Myshkin said: di said: Bu kisilerin bir turlu sigara bulamadiklarini dusunelim. Otu esrari da marketten alamayacaklarindan her turlu buyuk bir kazanc saglanmis olacaktir. 16 yaşındaki biri için sokaktan ot almak büyük bir marketten bira almaktan daha kolay. Her nokta icin gecerli degil ve genel gecer bir dogru da degil. Yalniz herseyi gectim, olmasi gerekeni yapmaya calisirken boyle argumanlarla cikmaniz, "o olmasa bu var" kafasinda gitmeniz ve ayni sekilde karsi cikmaniz gerekirken boyle kafanizi kuma gommeye calismaniz bu tip olaylarin en can sikici, en aci yani olmaya basladi. Yazik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Anlamadığım 18den küçük birinin sigara içebileceğini savunmanız. Günümüzde 50 çeşit hastalığın sebebi olduğu kanıtlandı ama hala isterse içer demek cidden cahillik. İlla başlayacaksa da olabildiğince geç başlasın çocuklar bu illete biraz daha bilinçlenince başlasınlar artısını eksisini ayırt edecek yaşa gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 absolut hiç sigara içtin mi hayatında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Valla benim savunduğum şey şudur; kesin yasaklarla engelleyeceğine biraz müsamaha göster, okullara uzmanlar gönder, konferanslar düzenle o şekilde bırak insanlar kendileri içmemeye karar versin. yasaklayınca daha matah bir şeymiş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 18 yıldır içiyorum ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Myshkin said: Valla benim savunduğum şey şudur; kesin yasaklarla engelleyeceğine biraz müsamaha göster, okullara uzmanlar gönder, konferanslar düzenle o şekilde bırak insanlar kendileri içmemeye karar versin. yasaklayınca daha matah bir şeymiş gibi görünüyor. Buna katiliyorum ama tum konu boyunca yazdiklarinin bununla uzaktan yakindan alaksi yoktu. Oyleki bu yazdigini okuyunca sevindim bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Sam said: Juzzam said: Kanunlar zaten aptallar için yazılır. Yoksa normalin üzerinde zekası ve hayatın değerini anlamış adamların zaten ihtiyacı olmaz öyle kanuna kurala. bu hayli tartışılır içeriğe sahip söylevin bir kişinin vatandaşlık görevini yapmasıyla bir alakasını göremedim hani. Peki yoldaş komiser, öğretin bize görevlerimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Vallahi ben yaşım ve bilgim gereği bardağın boş tarafını göstermeye çalışıyorum size. Sizin yaşınızda olsam belki ben de o açıdan bakardım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bu sigara modern seleksiyon bence. Benim de ortaokulda tuvaletlerde sigara içen yakın arkadaşlarım vardı. Lisede 6-8 kişilik arkadaş grubumda tek içmeyen bendim. İnsanın kendinde bitiyor bu konu. ha alkol ezelden beri var o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bence xanaxa başla abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ne sigaram var ne içkim afferim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Aynen lisede arkadaş grubumda tek içmeyen bendim, üniversitede başladım, yaklaşık 2 ay önce bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ne güzel ya bırakmışsın umarım geri başlamazsın. Darısı başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ellerini kokla bırakırsın edüt: ama sürekli kokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Lisede tek icmeyen bendim, universitede tek icmenyen bendim, hala da icmiyorum, aferim lan bana o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Valla ben kendim bırakamadım sigarayı, kız arkadaşım sayesinde bıraktım. İnsan çok ilginç bir varlık cidden zarar kendine gelince umursamıyor ama etrafındaki insanların da zarar görmesi söz konusu olunca öyle cesur davranamıyorsun çünkü hakkının olmadığını anlıyorsun. inşallah bırakabilirsin. kendin için değil, ailen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Juzzam said: Peki yoldaş komiser, öğretin bize görevlerimizi. en birincisi, yolda düşüp kalana "aman bulaşmayayım" diye bakılmayan bir dünyada gençlerin zaafları üzerinden köşe dönmeye çalışan birini engellemek için vakit harcayan birine aptal muamelesi yapmamak. bununla başlayabilirsin, devamı kendinden gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 afferim bize kumarım da yok benim afferim lan, ne mübarek adamım belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ama bunlar çok zormuş ben yapamam ki bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Juzzam said: Sam said: işiniz gücünüz varsa kanunu çiğneyenleri şikayet etmeyin! Kanunlar zaten aptallar için yazılır. Yoksa normalin üzerinde zekası ve hayatın değerini anlamış adamların zaten ihtiyacı olmaz öyle kanuna kurala. Heheh küçük tatlı anarşist :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ergen adamın içkisine sigarasına karışmak gunah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Eheh sağol. Gerçi tatlı olacak yaşı çoktan geçtik de. Bir de insan niye anarşist olur onu da anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Absolut said: 18 yıldır içiyorum ne yazık ki. Niye içiyorsun gerçekten üzüldüm şu an,eşinizde içiyor mu? Bunu şundan soruyorum istatistiksel olarak anne babası ikisi birden sigara için çocukların sigaraya başlama olasılığı diğerlerine göre daha yüksek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 herkes içmeseydi kesin içerdim bi farkımız olsun 100 kşiden 98 i sigara içiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar