Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Yazılı şikayette buolundun mu öyle bir işlem yaparlarki aklınız şaşar eğer cidden satış yapıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 çok kafa topicmiş 2 bira içilir11111ehehehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 myshkin insan 2 senede bir geriye bakıp vay be 2 sene önce ne kadar çocukmuşum lan ben diyor periyodik olarak ve bu tahminen 25i geçene kadar sürüyor. o yüzden bence o kadar erken konuşma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya abi biliyorum 24-25 yaşımda da şimdiye bakıp çocukmuşum diyeceğimi ben sadece 18 yaş olayı için konuşuyorum. 4 yıl oldu o yüzden 18 yaşla ilgili yorum yapabileceğimi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 başında öss gibi bir bela olan liselilerin sigarasına alkolüne dokunursan kitleler halinde esrarkeş olur çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 o çocuklara zorla mı satıyor büfe sahibi anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Kimse kimseye esrar eroin gibi maddeleri de zorla satmiyor ama yasak. Birseyin yasak olmasi icin zorla yaptiriliyor olmasi gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 TAPDK ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 tck'ya göre yargılanacaklarına göre polise şikayet edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Jeeztro said: o çocuklara zorla mı satıyor büfe sahibi anlamadım ? obvious troll is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 16 demis ya ahah, 18indeki tiplerin bile 2 bira icince mafya babasi oldugu bir yer burasi, ne 16si. amerikada 16 yasindaki cocuga ehliyet veriyorlar demissin de, o cocuk eger 21inden once alkol ile yakalanirsa mahkemeye cikiyor. hatta sigarayi komple yasaklasinlar, esrar gibi bisey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 aslında güzel mantık lan. 16da ehliyet 21'e kadar içki yok. bu sürede alkollü araba kullanmasını da önlüyorsun. ama o yaşta hem ehliyet hem de alkol izni olsaydı felaket olurdu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Merak ettim di, emekli albay falan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Hayir degilim. Neden sordun ? Bu tip toplum bilinci haline gelmesi gereken hareketleri sadece emekli albaylardan mi bekliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi ortaokul neysede lisede ben sigarada alkolde içiyodum hatta alkolü akrabalarla fln içiyodum babam annem teyze hala dayı dede vs o yüzden bence sorun yok ama ortaokul olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 16 yaşındayken tansaş vs gibi büyük marketlerdende alıyoduk biz kimse sormuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Hayır yani, genelde işsiz güçsüz emekli adamlara dert olur böyle abuk subuk şeyler ondan diyorum. Yoksa, hayatında hiç sigara içmemiş biri olarak, ben de kılım senin gibi elde sigarayla gezen apaçilere de, işte gene de biraz aylak olmak lazım geliyor gibi geldi böyle şeyleri kafaya takmak içün. Ben de mesela geçen gün baktım pantolonlarım düşüyor koşuşturmaktan zayıflamışız. Gittim kemerci ibrahimden kemer aldım. Biliyor musun 50 liralık kemeri 5 liraya satıyor adam. Öyle eli öpülesi bir insan. Bir de güzel muhabbeti var ki sorma gitsin. 2 çocuk okuttum hala daha çalışıyorum diyor. Boş zamanı yok tabi adamın...yaa öyle sanki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Absolut said: o zaman biri çıkar derki ben 14de acaip olgunum sonrası malum 12lik çıkar der ben acaip bişiyim. öf müdür mantığı bu da he, dışardan yiyecek içecek sokmakta yasak mı? nerden bilicez dimi onların içine uyuştucu konmadığını Myshkin haklı. liseli adam kaçak kaçak içer normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Juzzam said: Hayır yani, genelde işsiz güçsüz emekli adamlara dert olur böyle abuk subuk şeyler ondan diyorum. Yoksa, hayatında hiç sigara içmemiş biri olarak, ben de kılım senin gibi elde sigarayla gezen apaçilere de, işte gene de biraz aylak olmak lazım geliyor gibi geldi böyle şeyleri kafaya takmak içün. Ben de mesela geçen gün baktım pantolonlarım düşüyor koşuşturmaktan zayıflamışız. Gittim kemerci ibrahimden kemer aldım. Biliyor musun 50 liralık kemeri 5 liraya satıyor adam. Öyle eli öpülesi bir insan. Bir de güzel muhabbeti var ki sorma gitsin. 2 çocuk okuttum hala daha çalışıyorum diyor. Boş zamanı yok tabi adamın...yaa öyle sanki.... Ayni mantikla bu tip bir hikaye anlatmak icin de baya bir bos ve cani sikiliyor olmak lazim. Diger turlu su anda isin basindan askin olmali. Merakini giderecekse hem yapilan is olarak hem de toplam mesai olarak bir cok meslektasimdan epey epey fazla calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Malesef bugün boşum, evet. Keşke olmasaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 işiniz gücünüz varsa kanunu çiğneyenleri şikayet etmeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Abi o adam satmıyorum dese çocuk gidicek ya başka markete yada reşit birinden rica edicek marketten aldırıcak sigarayı kendisine verdirtcek.Çözümü pek yok bunun. O çocuklar sigarayı da alamasa bana daha çok uyuşturucuya yönelir gibi geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu idrak edememek bu olsa lazım. Liseli içmesin demiyorum ona satışı yapanlar cezalandırılsın diyorum. Flassh said: Absolut said: o zaman biri çıkar derki ben 14de acaip olgunum sonrası malum 12lik çıkar der ben acaip bişiyim. öf müdür mantığı bu da he, dışardan yiyecek içecek sokmakta yasak mı? nerden bilicez dimi onların içine uyuştucu konmadığını Myshkin haklı. liseli adam kaçak kaçak içer normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Juzzam said: Hayır yani, genelde işsiz güçsüz emekli adamlara dert olur böyle abuk subuk şeyler ondan diyorum. İşsiz güçsüzden ziyade sigara illetini bilen ve çocuğu olan insanlar demek daha doğru. Potansiyel evlat acısını başından önlemeye çalışan insanlar bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Sam said: işiniz gücünüz varsa kanunu çiğneyenleri şikayet etmeyin! Kanunlar zaten aptallar için yazılır. Yoksa normalin üzerinde zekası ve hayatın değerini anlamış adamların zaten ihtiyacı olmaz öyle kanuna kurala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar