tolga Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Herkesin ayağına sağlık,güzel takım oyunu oynadık bence,bireysel yetenek olarak daha üstün değildik,herkes oturaklı oynayınca oyun kontrolü bizde kaldı.Güneş muhteşemdi,hakan adam olduğu için direk kaleyi aldı,adamsın bro Serhatın çıkardığı penaltı badassti ayrıca,hakan gayet iyi bi yere vurmuştu, helal bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 iyi oynamadım pek de ayağım hala ağrıyo ehuh baki dağıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 banla abi, bir daha giremesin oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hakan kevgire donmus 6 gol za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Çogzel maçtı herkesin ayağına sağlık. Eyvallah Tolga da penaltıyı ataydım iyiydi ama adam çok büyük :( Gökalp maçlara gelmeni bekliyoruz artık.. Bu hafta neyin vardı unuttum artık bahaneleri de yazmıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hon'da ölmekle meşguldü zzzzaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hakan Calisiyodum memnunmusun? Bende istiyorum gelmeyi anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Çalış abi, maç neymiş, hayatın gerçekleri daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kermit said: Hakan Calisiyodum memnunmusun? Bende istiyorum gelmeyi anasini satayim. Gün içinde konuştuk senle keyfi gelmiyorum dedin diye diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 At yalani ...... inanani Yuva yikarsin lan it herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Gerçekler acıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar