tinu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yalnız gerçekten bu alves antremana felandamı cıkmıyor acaba hiç haberi geçmiyor, açıkcası ben bu adama verilen 3 milyon euro nun da bu adam ıcın verildiğini düşünmüyorum ortada bir şeyler döndü ama du bakalım. devre arası çıkacak gibi geliyor kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape said: paraları ödenmeyen futbolcular = oynana futbol, görülen kırmızı kartlar o oyuncular o faulleri yapmasa gol yicez. ödenmeyen paralarla pek alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Beşiktaş'ın bu sezonki yabancı transferleri Bank Asya'dan lige yeni çıkmış takım transferi. Orduspor, Mersin İY falan daha iyi adamlar aldı resmen Fernandes'in bonservisinin alınması dışında yönetim geçen senenin kredisini yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bebe var aslında da sakatlandı. tayfur ve serdar adalı içeri alınınca böyle oldu. gene demirören işbaşı yaptı ve saçma sapan adamlar alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Zegna said: cok kotu oynamıs bjk ilk yarı filan, bence 1 puana sukretmek lazım bu futbolla. sevinmeyen ölsün zaten ya : ) 3 puan kadar değerli bu futbola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BiTcH_oFBaT said: escape said: paraları ödenmeyen futbolcular = oynana futbol, görülen kırmızı kartlar o oyuncular o faulleri yapmasa gol yicez. ödenmeyen paralarla pek alakası yok o adam nasıl öyle bir poziyon buldu.. buldular? hem de 2 tane.. takımın kötü oynamasıyla alakalı değilmi canım kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Hayir degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 biri ofsayt zaten digerinde de necip rage grimis gibi faul yapmasa kirmizi gormeye bilirdi bildigin adamin formasini 5 metre uzatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 faul yapmadan kırmızı kart görmez zaten kmse. dünya üzerinde daha olmadı öle bişi. ayrıca sana sormadım kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 faul yapmadan kırmızı kart görmez hmm gerçekten maçları izlemiyosun galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 geçenlerde hangi teknik adamdı kenardan kırmızı kart yemişti ? karşı takım teknik direktörüne faul yapmıştı galiba sonra hakeme itiraz edip 2. sarıdan kırmızı gören vardı bursa maçında küfür edip kart gören vardı sonra vardı baya böyle örnekler ya. tabi arada futbolu izlemek lazım sadece pes yada fifa oynayarak olmuyo haklısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oldun'un söylemeye calıştığı şey o değil be. bende biliyorum onları ama oldunun mantıgını ve konuyla alakalı olarak yazdım onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape said: faul yapmadan kırmızı kart görmez zaten kmse. dünya üzerinde daha olmadı öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 evet olmamış orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hakeme ana avrat düz git bakalım kırmızıyı yiyor musun, yemiyor musun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Tum takimi attiririm agir konusup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape said: BiTcH_oFBaT said: escape said: paraları ödenmeyen futbolcular = oynana futbol, görülen kırmızı kartlar o oyuncular o faulleri yapmasa gol yicez. ödenmeyen paralarla pek alakası yok o adam nasıl öyle bir poziyon buldu.. buldular? hem de 2 tane.. takımın kötü oynamasıyla alakalı değilmi canım kardeşim? eğer her hatayı para alamamaya bağlarsak ülkedeki takımların vah haline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bende tam demek istedigimi diyemedim ama sen de diyememissin deal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Arda geçende açıkladı 8 ay para alamadığı günler olmuş gs den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar