adam dakika boyunca aynı şeyi soyledi resmen. komik bişide goremedim videoda.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Erkeklerde saç düzleştirme...
saçlar kıvırcık heralde rott
ya surat ifadesinden çok, berberin (kaaförün) elemanın aazına sıçması çok güzel.
"asla taranamayacak, bokum gibi saçlar mesela şu arkadaşınki gibi. bu saçlara düzleştirici uygulamak gerekir, çünkü çok kıvırcık, uğraşılcak gibi değil"
dsafadada
"asla taranamayacak, bokum gibi saçlar mesela şu arkadaşınki gibi. bu saçlara düzleştirici uygulamak gerekir, çünkü çok kıvırcık, uğraşılcak gibi değil"
dsafadada
sdfsadfgfsgdsg
Ya saçlar dalgalı aslında, alah korusun kıvırcık olsa yaşanmaz. Bu kişiseldeki saç bakım ürünleri topiğinden oraya aktım. Şuan nerelerdeyim inanamazsınız sdf
Ya saçlar dalgalı aslında, alah korusun kıvırcık olsa yaşanmaz. Bu kişiseldeki saç bakım ürünleri topiğinden oraya aktım. Şuan nerelerdeyim inanamazsınız sdf
youtubeda arap şakalarına kadar yolun var senin
içerim şarabı
araba veriyoruz.
videonun sonlarına doğru bir anda ağlamaya başlar diye bekledim onca laftan sonra.
Kıvırcık dominant genlerin ürünü birşey, müdahale etmemek lazım.
o bakış....
engzel sac luluk sac ellemeyin kurcalamayin bosa dogalinda kivircik olan sac bi halta benzemiyo duzlestirince
Genler gözle görülmez zaten.
O_RELY.jpg
Dominant gen dediğimde dominant kıvırcık görmedim diyen sensin.
Why you gotta be so mad?
http://i.imgur.com/UEcVQ.png
Why you gotta be so mad?
http://i.imgur.com/UEcVQ.png
resesif mi diyeydim, 1/4 oran mı diyeydim ey "çılgın çocuk" (asdadahga). ya şunun şurasında kaç tane sayısalcıyız kırmayalım birbirimizi.
Bi de resim koymayın lan, sinir bozucu oluyo...
Bi de resim koymayın lan, sinir bozucu oluyo...
bu nasıl bi surat ifadesi ya aahahahah
adamın nerdeyse kıvırcıklar adam değil!! hepsini kazığa oturtalım!! demediği kalmış
adamın nerdeyse kıvırcıklar adam değil!! hepsini kazığa oturtalım!! demediği kalmış
malmsteen gibi olmuş.
çalacahsıng?
bok çalarsın!
düzleştiricen mi?
bok düzleştirirsin
çalacahsıng?
bok çalarsın!
düzleştiricen mi?
bok düzleştirirsin
ahahaha azmi'nin saçlarıyla bir problemi olduğunu biliyordum.
abv deniz
dudu
Öne çıkan mesajlar