Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CEV Sirbistan-Turkiye

titanguard

Öne çıkan mesajlar

Ortadan yaptığımız hücumlar büyük yüzdeyle başarılıydı fakat biz inatla çaprazdan hücum yapmaya çalışıp bloğa yakalandık. 2-0 geriden geldiğimiz maçta gerçekten çok güzel başladık 5. sete fakat benim saydığım 4 pozisyonda ortadan hücum es geçildi yine çapraz tercih edildi. Esra Gümüş o takımı bırakmalı artık, Neriman çok iyiydi fakat manşet zaafını hemen keşfettiler. Onun dışında zannedersem Voleybol Milli Takımında yer alan tüm sporcularımızın geliri 4 büyük futbol kulübümüzün yedek kulübesinde oturan herhangi bir yabancı futbolcuyla aynı. Milyon dolarlar yatırılan futbol sektörü Avrupa Şampiyonası'nda grup geçme çabasında ama salon sporlarındaki yükselişimiz hala ket vuramıyor. Maalesef ülkemizde futbol böyle bir rant ve böyle bir delilik.

Filenin sultanlarını yürekten tebrik ediyorum, büyük fedakarlıklar yaparak o şampiyonada yer alan voleybolcularımız var o takımda.

Bu arada libero Gizem Güreşen'in sevgilisi olan Dj Hüseyin Karadayı vermiş veriştirmiş twitter hesabında "GİZEMİ NİYE OYNATMIYORSUN BİLADER" üslubuyla. :)

Uzatmaya gerek yok, gurur duydum, süperdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...