mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-a7pfCvBqjMs/TgVn9b-ksVI/AAAAAAAABQE/8HSVmNKhF9U/s400/Kathy-Libraty-doll-collection.jpg Viktor'la Gold seri katil filmlerinde oyuncak bebek koleksiyonu yapan sapıklar gibi. Bir gün kahrolası federaller gelip soruşturma dahilinde sizi sorguya çekip o bebeklerini kırmakla tehdit edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 benimde yükseklik korkum yok ama biyerden atlama korkum var. 14 yaşındayken, belediyenin açıp sonradan kapatmayı unutup, uyarı koymayıp ve sokağı aydınlatmayıp öyle bıraktığı çukura düşmüştüm kaldırımda yürürken. Tabi aldık bacağı elimize. O günden beri böyle bi tabure yüksekliği kadar bi yerden bile atlamak zorunda kalırsam tırıs tırıs tırsarım. Daha önce gayet mutlu mesut, hoplayan zıplayan bir çocuktum hayatımı kararttı belediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Hayatta en çok korktuğum şey olan RMAHın insanlar tarafından normal bişeymişcesine kabul edilmesi gerçekleştiğine göre artık korkusuz bi adamım. Primimi korkusuzluktan çıkarıcam. Fakat bi taraftan da sarhoşken çok konuşmaktan çekiniyorum. Acaba bugün de çok konuştum mu lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hayatta en cok korktugum sey, axedice hayatta en cok biseyden korkmasiydi. onun hayatta en cok korktugu sey gectigine gore, benim de artik hayatta en cok korkucak biseyim kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 SNA1L said: arka cebinde(g.t cebi) cep telefonu tasıyan kız Brezilya'da kızların neredeyse tamamı göğüs aralarında taşıyorlar cep telefonunu.Aklıma geldi,yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Lyvanna_Dolores said: animasyoncu demis kucumsemis bi de animasyon yoksa oyunda yok hadi annem sen kitap falan oku siyaset yap Sinem, maşallah sen de TROLeybüsçülerin kraliçesiymişsin ya. Konu nerelere geldi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 MADBOY said: Rochelle gibi Mama varken Zoey gibi kıza bakılmaz. O sivilcenin içinde Alien var kesinlikle. Ayrıca Roch'un replikler on kat daha karakterize. Zoey direk "kızlar da oynasın bu oyunu" karakteri. yooo nick.. roşel'in baz hali depeş mod tişörtü. bir şinpaçi = gözlüğü sendromu. zoey ise post-zapo nesillere güvenle bakmamız için yegane sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 en çok allahtan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 korkma bütün tanrılar öldü o da ölür eninde sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://inciswf.com/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 SNA1L said: arka cebinde(g.t cebi) cep telefonu tasıyan kız Abi bugün gördüm of ne kötü bişi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 küheylan said: SNA1L said: arka cebinde(g.t cebi) cep telefonu tasıyan kız Abi bugün gördüm of ne kötü bişi o ya. sen ıspartadaydın demi orda coktur onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 bilmiyorum çok fazla var mı, dün senden okuduğum için bugün dikkatimi çekmiş olabilir. ama yok böyle bir çirkinlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar