Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatta en çok korktuğunuz şey nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://1.bp.blogspot.com/-a7pfCvBqjMs/TgVn9b-ksVI/AAAAAAAABQE/8HSVmNKhF9U/s400/Kathy-Libraty-doll-collection.jpg

Viktor'la Gold seri katil filmlerinde oyuncak bebek koleksiyonu yapan sapıklar gibi. Bir gün kahrolası federaller gelip soruşturma dahilinde sizi sorguya çekip o bebeklerini kırmakla tehdit edecek.
Mesaj tarihi:
benimde yükseklik korkum yok ama biyerden atlama korkum var. 14 yaşındayken, belediyenin açıp sonradan kapatmayı unutup, uyarı koymayıp ve sokağı aydınlatmayıp öyle bıraktığı çukura düşmüştüm kaldırımda yürürken. Tabi aldık bacağı elimize. O günden beri böyle bi tabure yüksekliği kadar bi yerden bile atlamak zorunda kalırsam tırıs tırıs tırsarım. Daha önce gayet mutlu mesut, hoplayan zıplayan bir çocuktum hayatımı kararttı belediye.
Mesaj tarihi:
Hayatta en çok korktuğum şey olan RMAHın insanlar tarafından normal bişeymişcesine kabul edilmesi gerçekleştiğine göre artık korkusuz bi adamım. Primimi korkusuzluktan çıkarıcam.

Fakat bi taraftan da sarhoşken çok konuşmaktan çekiniyorum. Acaba bugün de çok konuştum mu lan..
Mesaj tarihi:
hayatta en cok korktugum sey, axedice hayatta en cok biseyden korkmasiydi. onun hayatta en cok korktugu sey gectigine gore, benim de artik hayatta en cok korkucak biseyim kalmadi.
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

arka cebinde(g.t cebi) cep telefonu tasıyan kız

Brezilya'da kızların neredeyse tamamı göğüs aralarında taşıyorlar cep telefonunu.Aklıma geldi,yazayım dedim.
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

animasyoncu demis kucumsemis bi de animasyon yoksa oyunda yok hadi annem sen kitap falan oku siyaset yap

Sinem, maşallah sen de TROLeybüsçülerin kraliçesiymişsin ya.
Konu nerelere geldi?!
Mesaj tarihi:
MADBOY said:

Rochelle gibi Mama varken Zoey gibi kıza bakılmaz. O sivilcenin içinde Alien var kesinlikle.

Ayrıca Roch'un replikler on kat daha karakterize. Zoey direk "kızlar da oynasın bu oyunu" karakteri.

yooo nick.. roşel'in baz hali depeş mod tişörtü. bir şinpaçi = gözlüğü sendromu. zoey ise post-zapo nesillere güvenle bakmamız için yegane sebep.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

SNA1L said:

arka cebinde(g.t cebi) cep telefonu tasıyan kız

Abi bugün gördüm of ne kötü bişi o ya.

sen ıspartadaydın demi orda coktur onlardan
  • Yeni Oluştur...